2011


Turer'n til danmark

Hei!
Kan bli litt dårlig med blogging til Søndag fordi jeg, mamma, Jastrid, Petra og Leandro er på vei til Danmark! Har data med så bilder blir det nok uansett. Har kamera med så..

Vi snakkes!

Sikkerhet først!

Hihaho! Vi hadde det kult på bussen igår

MITT 2011 I BILDER

Hei folkens! Jeg har nå sittet i 2 timer å laget innlegg om året mitt til dere. HÅPER dere gir tilbake meldinger (kommentarer) på dette. Da blir jeg kjempeglad!!!!! :D

Januar 2011:
 Jeg hadde det gøy ute og tok masse bilder i januar faktisk. Jeg og Petra var ute å akte a lot, og hadde det kjempegøy!Februar 2011: Barnedåpen til Sigrid, jeg var på impuls og hadde det bare kos med venner og familie!Mars 2011: Jeg og Jastrid var på Taylor Swift konsert i Oslo! Det var utrolig gøy. Vi var og på Stord for å feire gullet vårt, Elliot som fylte 1 år!April 2011: Jeg kyssa med Chris Medina. apriiiiilsnaaaarr!!!! make a wish. I April var jeg og familien på campingtur i Etne med Kjell og dem, det var kjempekoselig! I tillegg til at det var påske, fikk jeg noen fine bilder av påskeliljene, og de første lammene!Mai 2011: 17 mai ofcourse!!! UK/Olden festivalen, der Ingrid var helt gærn av seg. Fint vær og jeg fikk min aller første kanin!Juni 2011: Yeah, sommerferie! Jeg hadde bursdag denne mnd. Jeg fikk iPhone i bursdagsgave fra mamma og Reidar. Vi dro på vamp-konsert, drit gøy! Alle de færøyske av oss hadde med oss færøyske flagg pga Eivør, haha! Jeg, Mona og Kenneth satt også barnevakt for Leandro, men Kenneth dro tidlig. Jeg og Mona gikk ut klokka 5 eller noe! HAHAHA!Juli 2011: Jeg fikk være med Jastrid, Christian og Leandro til Alanya! Jeg savner det så sykt mye. Vi koste oss hele tiden! Jeg tok og tattoveringen min da...August 2011: Færøyene med Marie! Vi lo, og lo, og lo. HELE tiden! Vi hadde det kjempe morro hele tiden, og var mye sammen med fetteren og kusina mi Petur og Sólvá! Jeg fikk min andre kanin og, Purken! :DSeptember 2011: Jeg og Mona var sammen en dag i septeber, og tok litt bilder! Vi skulle på revy, og hadde det kjempegøy! Vi var sammen med Kenneth og Alexander og gikk til Alexander etterpå!!Oktober 2011: Vi hadde ett kjempekoselig familiebesøk hjemme hos oss, så de fra stord kom, Jastrid og de kom og Jan og de kom. Så vi hadde fult hus en dag i oktober!!November 2011: FriStil kurset, alle de hyggelige folkene der. Fikk nytt kamera da, så det var koselig! "Berit" var her også, remember?Desember 2011: Måneden alle venter på hvert eneste år. I desember har jeg bare slappet helt av og tatt masse bilder! Jeg feirte jul med 13 andre, og det er en KJEMPEBRA jul jeg kommer til å huske i lang tid! Jeg er utrolig fornøyd med året i år, og kommer definitivt til å savne dette året. Jeg har vert på julekor med koret, pepperkakebyen med Kenneth, Leandro og Petra, jeg har vert i "bratto" på "Hausberg-treff" haha! KJEMPEKOSELIG ÅR! 
HÅPER DERE FÅR ETT SUPERBRA NYTTÅR ALLE SAMMEN!!!!!!