anbefalinger


Vil du ha en personlig almanakk?

Heisann dere! Personlig almanakk har en kampanjekode denne helgen på 17% avslag! Hvis du bestiller en almanakk vil du få 17%avslag på den siden det var 17 mai igår! Koden du må bruke finner du under bildet! Du kan lage almanakken din selv, og bestemme hvordan den skal se ut!

Trykk på bildet under for å komme til hjemmesiden til personlig almanakk! Koden du må bruke for å få rabatten er: D-UUSL-AWIS 

Anbefaling - shampoo&balsamDenne shampooen lukter utrolig godt, er sykt bra og alt! Om den virkelig får håret ditt til å vokse fortere vet jeg ikke, for jeg begynte å bruke den for ikke så lengesiden men det sies jo at den skal virke. Hvertfall så anbefaler jeg den veldig, for den gir veldig bra resultat. Den gjør håret ditt mykt og glatt.  Jeg kan oppdatere dere om den gjør slik at håret faktisk vokser fortere om dere ønsker det???

Har du prøvd disse før? 

Anbefaling - Dynetrekk

Hei! Vi har komt hjem fra Danmark nå, wuhuu!!

Jeg har veldig lyst å ha en liten anbefaling av dynetrekkene fra Sparkjøp! De har så utrolig myk effekt , og er kjempegode å ha på dyna. Jeg har KUN laken fra sparkjøp fordi det er så sykt bra. Så, gå på sparkjøp, finn sengeklærene du liker, og prøøøv! 

Har du dynetrekk fra sparkjøp?APRILSNARR. HEHEHEHEHEHEHEHEHEHE

Anbefaling - Håndkrem

Hei!
Tenkte å ha en anbefaling til en håndkrem, jeg virkelig synes er utrolig bra. Vi kjøper den i færøyene, og den er ganske billig også.Har du prøvd denne kremen før? Jeg vet ikke hvor i Norge dere kan kjøpe den, kanskje på tax-free! :)
 

iPad 2 eller Macbook pro?

Hellu! Jeg sparer til en ny pc, og vet at iPad og Macbook er kjempegode produkter begge to, men jeg vet ikke om jeg vil ha macbook eller ipad!

 
google

Hva hadde du tatt?  

JULEEVANGELIET FOR FJORTISER

«Det skjedde i de dager at det gikk ut en befaling fra keiser Augustus om at hele verden skulle joine en gruppe: «Vi som vil skrives inn i manntall». Dette skjedde mens Kvirinius var helt sjef i Syria, og gruppa fikk drøyt mange likes.

Josef traska fra byen Nasaret i Galilea, opp til Judea, til Davids by Betlehem, for å signe manntallet sammen med Maria, dama hans, ...som hadde bolle i ovnen. Og mens de var der, hevet bolla, for å si det sånn, og Maria leverte varen. Hu pakka kiden inn i noe tøy, og la'n i ei krybbe, for det var ikke plass til dem i herberget.

Det var noen gjetere som var ute i natta og passa på sheepsa sine. Med ett var Herrens engler F2F, og Herrens diggbarhet lyste. Gjeterne bare: «OMG!», og engelen bare: «Slapp av, gutta! Jeg kommer med en tweet om glede, en glede for hele folket: #Frelser #Kristus #jomfrufødsel :-) :-) :-) ? og dette skal dere ha til tegn: Dere skal finne en kid som er innpakka i noe tøy og ligger i ei krybbe.»

Så kom engelens followers, en himmelsk hærskare, som ga masse kudos til Gud og retweeta: #Frelser #Kristus, og #ffnor Gud og fred på Jorden blant mennesker som har Guds velbehag»

Da englene hadde tatt kvelden, sa gjeterne til hverandre: «La oss stikke inn til Betlehem for å kolla läget.» Og der fant de Maria og Josef og den lille kiden som læxan i krybba. Da oppretta de en ny gruppe: «Vi som har sett Jesus Kristus, Guds sønn». Folk bare: «Saklig, LOL». Gruppa fikk ikke så mange likes, for å si det sånn, men det var bare i starten, for seinere i livet fikk Jesus sinnssykt mange followers.

Og Maria bare: «#DenFølelsen»
Og gjeterne bare: «Helt konge!!!»

Anbefaling; Beyonce Heat

For ikke så veldig lengesiden var jeg i bergen og kjøpte meg noen småting - blandt annet denne parfymen.
Den lukter helt sinnsykt godt!!


NAAAM!!! anbefales :D