bloggvurderinger


Bloggvurdering - rebekkahillereen.blogg.no


Første inntrykk:
Smilende og positiv jente!

Design/Header:  Veldig hvitt og lyst, headeren er ganske tom, men søt. Helt greit design! Det er også veldig ryddig.

Bruk av bilder og videoer: Du har bilder i hvert eneste innlegg, det er heller ikke 500 bilder nedover, du har det ryddig og fint. Ikke mange videoer, men det er ikke alle som trenger videoer på bloggen sin.

Hva du kan forbedre: Designet kan du kanskje forandre litt på ettersom at det er veldig "trist". Du skriver kjempebra og har veldig sterke meninger, tørr å "snakke" ut! 

Karakter: 4 :) 

Bloggvurdering - monahau.blogg.no

Første inntrykk:
Headeren gir en positiv følelse og du får lyst til å lese bloggen.

Design/Header: Headeren er veldig fin, og den passer til det grå designet. Jeg ser du bruker litt HTML-koder. Positivt! Veldig fint og ryddig design!

Bruk av bilder og videoer: Du har bilder i hvert eneste innlegg, og kommer ofte med videoer. Du har veldig ofte bilder du selv har tatt og bilder som du redigerer selv!

Hva du kan forbedre: Alt er veldig bra, meeen jeg synes du kan skifte over til bokmål igjen, ehehe (a) Synes blogger er bedre skrevet på bokmål enn dialekt. :)

Karakter: 5 
 

Bloggvurdering - potethodet.blogg.noFørste inntrykk: Vel, headeren kan ikke akkurat gi noe førsteinntrykk, men det inntrykket jeg fikk av innleggene var at du faktisk tørr å stå frem for det du mener, og det er bra!

Design/Header: Kul header, designet er søtt. Men kanskje du kan begynne å tenke litt mer på HTML-koder og sånn? Du kan foreksempel sette en lys ramme rundt headeren, og ta mellomrom mellom "bloggen" og headeren. Men ellers er det fint!

Bruk av bilder og videoer: Du har stort sett bilder i alle innleggene, hadde likt litt mer variasjon mellom bildene ettersom at de fleste innleggene har samme bilde. Finner ikke noen videoer, men det kommer vell kanskje(?) etterhvert! 

Hva du kan forbedre: Jeg hadde likt litt mer bruk av html koder. Det er ikke vanskelig, det er bare å søke det opp på google, og så dukker det opp mange forskjellige. Man lærer det fort! Du kan og kanskje bruke nynorsk eller bokmål etter hva du liker best! 

Karakter: 4+

Bloggvurdering - maishode.blogg.no

maishode.blogg.no

Første inntrykk: Headeren er koselig med høstblader og bloggnavnet osv, kanskje litt enkel? Men det kommer vell!

Design/Header: Designet er ganske søtt, headeren passer ikke så bra sammen, men ettersom at du ikke har blogget så veldig lenge, så kommer det seg vell snart! :) Kanskje du kan bruke mer HTML-koder, det er ikke vanskelig! Søk opp på google, så finner du mye :)

Bruk av bilder og videoer: Det er ikke bilder i alle innleggene, og som jeg har sett ingen videoer. Tipset mitt er at om du vil ha mange bilder i ett innlegg, lag en kollasj istedenfor å bruke lang tid på å laste inn bilder på bloggen din. Ellers er det bra! Du kan og ha mer tekst.

Hva du kan forbedre: Du kan kanskje korte litt ned på "xD", ":)" ";)" for det er ikke alle som er like glad i å se smiley's på bloggene! Mer tekst og ikke så mange bilder i hvert innlegg! Du kan og legge inn sanger f.eks, om det er en sang du har lyst til å dele med de andre, foreksempel! Husk html koder. Det er lett å lære!

Karakter: 4-