Følelser


2 ting som betyr mye for meg

Hei! Nå har jeg tatt bilder av to ting som betyr en del for meg. Kanskje ikke mest, men mye! Har jo venner og familie som jeg elsker, musikk osv. 

Den første tingen jeg har på hjertet er gitaren min. Grunnen er at jeg ofte spiller på den når jeg føler meg nedfor, er glad, ja.. uansett hvilket humør jeg er i, så kan jeg spille på den og synge til.. ELSKER DET! 

Den andre tingen er et bilde, av meg og pappa. Det betyr mye for meg fordi det er kun på bilder jeg kan se han. Er flere bilder av meg og han, men jeg tok bare dette nå i farta. Love you daddyyyy <3


 

I love youLove hearts

Instagram @_hjordis

Bloggpause

Mye skjer både på skolen og hjemme nå, så jeg tar en pause desverre..
 

Hvil i fred, Whitney Houston.. &lt;3


Will never be forgotten <3

VÆR SÅ SNILL Å STEM!!!

Det hadde betydd så utrolig mye om du stemte på meg for å oppfylle drømmen til både meg og de beste direction veninnene mine! Håper du tar deg tid til å stemme på meg, og du kan gjerne dele den på facebook, blogg whatever. Jeg bare håper at drømmen min kommer i oppfyllelse og jeg får reise på konsert med de aller beste veninnene mine <3

Alanya 11-18 juli 2012

Heihei!
Har jeg fortalt at jeg skal til Alanya igjen i juli? HERREGUD JEG GLEDER MEG. Har savna det syykt, snakka om det hver eneste dag siden jeg kom hjem, og nå skal jeg tilbake :D Hihihihi
Denne gangen reiser jeg faktisk med mamma, moren&faren til Kenneth, Kenneth og Alexander! Mona skulle egentlig være med og, men hun fikk desverre ikke lov. Men har fortsatt ikke gitt opp håpet, she better come with us! Vi vil ha henne med oss!

Vi skal bo på Villa Sunflower, kjempefint hotell! Vi skal bo på VillaSunflower 2, men får bruke 1 også. Det er bare en undergangsvei. 

 Det er hotellet vi skal bo på! HERREGUD GLEDER MEG SOM EN LITEN UNGE <3

Hvilken kjole?

HUSK KONKURRANSEN MIN HER


Usikker på hvilke av disse 3 jeg likte best.. Likte 2&3 best da, men.. Hva synes dere jeg skal velge?

fra nelly

 

vil ha ny blogg

Hei! Jeg vil lage en ny blogg, men ikke legge denne ned.. Jeg synes bloggnavnet er så.. teit og langt.. Jeg vil at bloggnavnet skal være noe kort og enkelt. heheheh
Men det som er så dumt, er at da må man starte helt på nytt. Men jeg vet ikke helt, har tenkt på det en stund men det blir så. Dumt ja, årh.. Hva synes dere? Kom med forslag hvertfall.. MAKS 5-6 bokstaver.....
Forsvunnet mann på 24 år, har du sett han?

Dette innlegget er tatt av >denne< bloggen. Han skriver om en gutt han kjenner som er forsvunnet

 Han heter Kent Eric Narten og ble sist sett nord for Hov sentrum cirka klokken 20 tirsdag.

Kent Eric Narten er 24 år gammel. Han er 187 cm høy, og er kraftig bygget. Han har mellomblondt hår og blå øyne. Da han forsvant hadde han på seg grønn militærjakke.

Opplysninger om den savnede kan gis til Vestoppland politidistrikt på telefon 61 15 13 00, eller til nærmeste politimyndighet.

Det værste er at det er funnet en død mann i Gran stasjon. like ved der han bor 

 

Hver og en har en dårlig dag..

..der du føler du ikke er bra nok for noen

 

18.Desember - 4 søndag i advent

har en smule julestemning nå ja, hehehehe :DJeg gleder meg til jul

Hei folkens! Det er helt syykt som jeg gleder meg til jul, tenk at det bare er 27 dager til, sykt. Føler det var jul for en uke siden. Har gått så fort!
Jeg tror forresten jeg må forandre litt mer på ønskelista, for den ble egentlig helt feil :P Så, det kommer en ny om ikke så lenge forhåpentlighvis! :)


Headeren min, som jeg ikke får til -.-


Følelsen av julestemning er skikkelig kos!  

 

 

 

Søte Ingrid!

Yoyo! Idag har jeg hatt besøk av Kenneth og Ingrid, kjempekoselig!! Som dere sikkert har sett nedenfor, har Ingrid skrevet et gjesteinnlegg! HAHA, søtt!

Tusen takk for det du skrev Ingrid! Du er så søøøt (a)
Gleder meg sinnsykt mye til å kose meg i stampen med deg og Mona imorgen - blir dødsdigg!!! 
Du er en av de jeg kan snakke med om alt, du er der for meg når jeg trenger deg, og du er den jeg ler aller mest med i hverdagen. Du er just amazing! <3


 
I morgen skal jeg til Mona med Ingrid som sagt, vi skal bade i stampen, kose oss skikkelig og bare ha det gøy! Etter vi har vert i stampen, skal vi på lystenning i bekkjarvik - JUULESTEMNING! Tenk daa, det er bare 1 mnd til jul! GLEDER MEG! Føler det var jul for ikke så lengesiden, ehehehhe.


KOS PÅ LEIR, savner det! var sykt koselig.


 

Lekserlekserlekser

Hei! Jeg har faktisk ikke GJORT annet en lekser idag! Fy faaaabian så mye vi har! Det er helt "greit" at de gir oss lekser, kanskje vi HAR mye fritid, men HERREGUD. Når man bruker 5 timer med bøker forran trynet GÅR DET GRENSER. Damn. Jeg skal få tid til å blogge imorgen! 

Hvertfall, nå sitter jeg å chiller med musikk og skal straks legge meg, føler meg sykt sliten for tiden.. Jaja! WEBCAMBILDE<3Jeg har forresten helt SYYYKT vondt i armen, vet ikke heeelt hva det er. Går sikkert over!


VET DERE HVA? Det er 31 dager til jul (a) Gleder meg til helgen!!!!!! Stampen med jentene, lysmesse for konfirmantene, korøving. ÅH, det blir så gøy!!!! <3
 

Det med Ingrid..

Heihei!
Istad skrev jeg noe til Ingrid, det som har skjedd er:

Hun har mista sin kjære kanin, Oscar.. Jeg satt å snakka med henne og Helene på facebook (de var sammen) så drev vi å skrev mye tull osv, og hun var i kjempehumør! Plutselig får jeg melding: Oscar er død..
Og jeg trodde det var tull, men tenkte selvfølgelig også på at Ingrid hadde ikke kødda med sånt.. Jeg svarte: Ikke tull med meg om sånt er du snill, jeg blir så redd! Hun: Men jeg tuller ikke..


Dette er Oscar og Ingrid <3

Jeg ble helt fra meg, hun fortjente ikke å miste den søte bamsen av en kanin, altså.. Den kaninen var så sinnsykt søt, fin, flink..  
Grunnen til at Oscar døde er fordi en mink tok han, hersens minker da! herregud.. 
Håper fortsatt det går fint med deg, bestevenn! RIP Oscar♥
 Fine fine Oscar ;*

 

Ekte kjærlighet

Gordon (94)og Norma(90) Yeager giftet seg 26.Mai 1939 - ekteskapet varte i 72 år og Onsdag 12.Oktober døde ekteparet hånd i hånd på Marshmalltown sykehus i lowa få timer etter en bilulykke.Da Gordon Yeager døde var familien overrasket over at det fortsatt var utslag på hjertemonitoren hans. En sykepleier sa at det var hjerteslagene fra Norma sin hånd som gjorde at det fortsatt var utslag på Gordon sin monitor. 

Sønnen deres, Dennis fortalte at de tenkte: Herregud, mors hjerte går igjennom han. Nøyaktig én time etter sovnet Norma stille inn.Ekteparet etterlater seg en sønn og en datter, 14 barnebarn, 29 oldebarn og ett tippoldebarn. I begravelsen forrige uke, lå Norma og Gordon hånd i hånd i kista. Familien opplyste at de ville bli kremert, og asken vil bli blandet sammen.
Videoen over er laget av en slektning, masse fine bilder av Yeager-Parets lange liv, sammen.

Kilder; >dagbladet< 

En helt syk liten gutt.

Hør på dette! Han er 8 år...

 

Kjempefint dikt!

?Når jeg tenker meg om, fy søren så herlig det var å være liten. Da eksisterte ikke drittsnakk, og kjærlighet var et kyss på kinnet, og pappa var den beste gutten på jord. Høyden av smerte var når leken gikk i stykker, den verste gråten var når man ramlet og skrapet opp kneet, og den største redselen var for monsteret under senga..

Nå, når man er eldre er drittsnakk hverdagsprat, man kysser alle på kinnet og kjærligheten har blitt sårere. I blant kjenner man at mamma er den verste fienden på jord. Høyden av smerte var når man ikke fikk viljen sin, og den verste gråten er når ens venner plutselig ut av det blå, svikter en. Og den største redselen er å miste dem man elsker mest?


 

1 år med herlige gutten min! &lt;3

Idag har jeg og Kenneth vert sammen i 1 år! Tenk daaa, vi er så søte! <3 
Elsker deg sykt mye! oss2<3
 

Jeg vil ta imot deg med en klem...

... når du kommer gående på kaien

Det er bare dumt at jeg ikke får meg til bergeeeeeen :(


How do we do..

Hei..
Skolen idag gikk helt utrolig sent selv om vi bare var der fra 09:30 - 14:10... Det virket så tomt å gå i gangene på en måte, for til vanlig hver gang jeg går ut døra sitter Kenneth rett ved døren, trenger bare se til venstre, og der sitter han..
Herregud som jeg savner han, jeg får ikke tak i han på telefonen eller noe.. Dritt dekning, stygge båt! :/ Håper jeg får være med å hente han på lørdag, vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg.. Savner han sånn, og det har bare gått noen timer siden han reiste..Skal prøve å  la vær å klage på bloggen, men jeg følte bare jeg måtte skrive det ned... 

Videoblogg??

Her er noe dere må hjelpe meg med!

Jeg synes bloggen min begynner å bli så sinnsykt kjedelig, så jeg lurte på om dere vil jeg skal lage videoblogger og sånn? :) 

Just tell me! 

Når noen reiser, når du ikke vil det

Har du opplevd det? At en du er helt utrolig glad i reiser fra deg, på en ferie, klassetur, hva som helst..?
Sånn har jeg det nå..


Jeg vil ikke at du skal reise.. Selv om det bare er 6 dager, så kommer jeg til å føle det som om minst 6 måneder.. Tiden kommer til å gå så treigt her, uten deg.. Jeg hater å gå i gangene på skolen uten at jeg møter smilet ditt... 6 dager, uten smilet i gangene, 6 dager, uten ett lyspunkt i skoledagen... 
Vær så snill... bli hjemme

Tears_large 
we♥it 

11 måneder med verdens beste

Idag er det 24.08.2011,  og 11 måneder er gått siden jeg og Kenneth ble sammen. Fy søren så fort tiden går!

Du er den mest herligste gutten jeg kjenner Kenneth, det går ann å snakke med deg om absolutt alt uten at det går videre.. Jeg er så utrolig glad for at jeg møtte deg, gutten min! Du betyr så utrolig mye for meg <3 Vi må ha flere gå-turer btw, det var koseliiig (a) Jeg vil virkelig aldri miste deg, og jeg ser ikke meg selv sammen med noen andre enn deg, du er alt for meg! Du er den første seriøse kjæresten min, jeg har aldri følt det sånn for NOEN før! 
Jeg elsker deg utrolig høyt, gutten min! <3  


 

Det står Sigbjartsdóttir på armen min

Heihei!
I det siste er det mange som vil se tattoveringen på armen min, det står altså Sigbjartsdóttir 22.04.2002. Det er en (ekte) tattovering som betyr utrolig mye for meg, og dere som ikke tror den er ekte, får bare tro det, men dette er en skrift som vil stå på armen min for alltid

Grunnen til tattoveringen?
Min far døde av lungekreft 22.04.2002, og derfor har jeg tattovert det. Pappa het Sigbjart! Jeg heter ikke Sigbjartsdóttir til etternavn, men jeg skal skifte når jeg blir gammel nok. Og dere har vel hørt om de på island som heter "farensittnavnDÓTTIR" eller "farensittnavnSON" Ikke sant? De fleste bruker det i færøyene også, og pappa betydde/betyr utrolig mye for meg, derfor vil jeg hete Sigbjartsdóttir! :) Håper dere skjønte hva jeg mente! Ehehehehe 

 

Noen ganger blir det ikke som forventet

Jeg har en ganske følsom bestevenn. Den bestevennen er en ganske grei person, en man kan snakke med om alt, en man kan stole på, en som ALLTID er der. En som ikke fortjente akkurat dette.

Du ble kanskje dumpet, av kjærligheten i livet ditt. Du ble kanskje såret, og kanskje tenker tanker man ikke bør tenke. Du har det kanskje vondt nå, men jeg lover det blir bedre. Du har kanskje ikke like mye energi nå, som du pleier å ha. Men en ting har du fortsatt. Du har godheten!
Du, min venn. Du har godheten du alltid har hatt. Du har ett hjerte, som varmer alle andres hjerter. Du har ett ansikt, ingen andre har. Du har det smilet, som får alle andre til å smile. Avogtil, skulle man ønske man bare gikk bort. Kanskje du tenker sånn akkurat nå? Kanskje du tenker, at du aldri aldri aldri, skulle sagt de ordene du sa, når alt var bra. Men jeg vet, at du er sterk nok, til å komme igjennom dette. 
Jeg vil ALLTID være her for deg, uansett hvordan du har det, om vi har krangla, må du aldri bli redd for å miste meg. For jeg er din beste venn, og du er min. Vi stiller opp for hverandre.
Jeg elsker deg. DU ER GOD! <3