Hverdag


Nå har jeg bestemt meg

Jeg har blogga sykt dårlig i det siste. Rett og slett null blogg inspirasjon. Men nå kommer sommerferien og det vil bli mye mer å skrive om! Det blir godt å starte helt på nytt :)  

Kosekveld med mamma

Hei dere! Idag har jeg vert på øving med kulturskolen i hele dag. Så jeg har ikke fått tid til å blogge.
Jeg skal se film med mamma nå, så dette ble bare en liten oppdatering! :)

Skoledagen min (bilder)

Helt fantastisk vær idag! Elsker når solen steker ned på jorda.


Bursdagsbarnet! Gratulerer med dagen, Frida <3
Ooo, se til høyre bakerst der da! Nils og Susanne hadde et halvtårs dag igår, congraaaats:))))Nå er det kun 6/7 skoledager igjen! Så er det sommerferie, gleder meg heeelt sykt! :D 

Fotballdag på skolen

Hei! Idag hadde vi fotballturnering på skolen, hele skolen var med. Jeg og Ingrid var heiajenter og fotografer, haha. Vi er så dårlig i fotball at vi ikke kom på noe lag en gang. Kule vi eeer. 

Har mange flere bilder, men nå skal jeg spise brownies! :) Har forresten tatt DIP DYE!!! HAHA, omg. bilder kommer imorgen


 

Pakke i posten +++

Hei! I de siste dagene har Kenneth hatt macbooken min hos seg, fordi jeg har glemt den der, og han har glemt den når han skal til meg. Heh, att det går ann. Derfor har jeg ikke blogget. Men i det siste har jeg fått pakke i posten, vert på havfest, bada osv. Har laga en video med klipp og sånn!
 Pakke i posten:

 
Kjolen kan du finne HER

Ellers har jeg bada i vassnes med fine folk! Har kost meg kjempemye disse dagene. Har vert over 20 grader hver dag! Den ene dagen var det hele 33 grader ute! I MAI. Sykt 

Sommerfølelse!

Hei! Idag på skolen gikk jeg i shorts og topp. Herregud så deilig det er med sol og varme, var sykt fint og varmt idag! Skal være fint vær heeele uka. Kjempedeilig! Var på jazzdans idag, siste jazzdans før sommerferien. Bare jubileumsforestillingen som gjenstår. Gleder meg litt jeg, egentlig! Hehe. Mista nesten bussen idag jeg, heh. Var morsomt, og holdt på å dø når jeg kom til buss-stoppet. Har jo ikke kondis at-all... Uff! Trenger trening jeg.Var hos Helene idag, og hadde besøk av Kenneth. Kaninene fikk kost seg ute en god stund, og vi satt opp trampolina til Helene. Blir en bra uke dette, tror jeg! Imorgen har vi matteprøve eller tentamen.. Aner ikke. Det kommer til å gå.. rett i dass. Nå skal jeg gjøre meg klar til å hoppe i sengs! God natt :)

Hvordan har din dag vert? 

Kooose oss i sola! BLONKEsmilefjes hjærte!

Heisann dere! helt random overskrift
På mandager starter skolen 09:30, så vi hadde forberedelse til engelsk tentamen imorgen. Vi fikk dra hjem klokken 11.00 men de som var med på musikalen skulle øve klokken 12.30 så jeg, Ingrid, Hanna og Katrine gikk i speilsalen og chilla der, hihi. Da jeg kom hjem rydda jeg rommet, det var virkelig nødvendig. Så ut som ei bombe! Nå skal jeg slappe av litt til så legger jeg meg. 

Hvordan har dagen din vert? 

Fett å tryne på scooter

Dere husker vell blidet av scooteren jeg la ut her i ett innlegg lenger nede. Jeg, Kenneth og Alexander skulle kjøre den idag da. Faktisk for ca 20 minutter siden. Men jeg klarte å velte, og skrape den opp og få ett sår i panna. Jeg blei jo driiit redd pga scooteren! Men jeg dreit i meg selv.. hahahah uff 

BROOM BROOM!!!

Elsker denne tingen her!!!! Vil haaaa

Bilder fra konfirmasjonen min

Som dere sikkert vet, så konfirmerte jeg meg idag, og det ble så utrolig mye bedre enn jeg trodde det skulle bli! Var i kirken klokken 11.00 og så var det middag klokken 13.00. Mona, Alexander og Kenneth(av vennene mine) var invitert til middag.Jeg koste meg skikkelig, og spiste meg så og si veldig mett. heheh! Klokken 16.00 var det kaffe og kaker, og da kom Ingrid, Katrine, Helene, Hanna og Linda. Da tok vi mange bilder, haha!

VELDIG fornøyd med dagen!!
Imorgen skal jeg hente macbooken min i posten. GLEDER MEG til å få egen pc igjen! Da blir det flere videoer også. Can't wait!
Når konfirmerte/skal du konfirmere deg?


Konfirmerer meg imorgen

Hei! Idag har jeg vert å stelt i stand til konfirmasjonen min, så nå er alt neeesten helt klart! Vi må bare legge en duk over noen bord og så er vi ferdig. Jeg gleder meg utrolig mye! Håper dere forstår at jeg har hatt det travelt disse dagene. Men her er noen bilder!

Fint ikkesant? :D:D:D


 

Sooool bare soool!!! :D

Idag har jeg vert på vårspretten! Det er en løype der du skal løse poster for dere som ikke visste det. Korpset hadde stelt istand, og siden besteveninna mi Mona, og en god venn Jakop er med i korpset må jeg jo selvfølgelig stille opp! Det var kjempegøy, og vi kom jo bare på 32.plass da, heh. Uff

Etter vårspretten henta moren til Kenneth oss og så løp jeg inn til meg, siden jeg bor ved veien hjem til Kenneth for å hente shorts og en topp, så kjørte vi til Kenneth. Senere kom Mona og Alexander og så grilla vi, hoppa på trampolinen og så gikk vi på en strand, eller en kai kan man vell si. Alexander var den eneste som badet, ettersom at det faktisk var iskaldt i vannet, og det er den offisielle badedagen idag. Vi koste oss kjempemye!

SYKESTE SOMMERFØLELSEN PÅ LENGE! Har hatt en superduper dag <3 

Samtalegudstjeneste

Hei! Ikveld var jeg på samtalegudstjeneste med resten av konfirmantene. Det var kjempeskummelt, for vi ble spurt om spørsmål. Var sykt nervøs men det gikk helt greit! Kenneth tok noen bilder som jeg tenkte å legge ut.


hahaaa, johanna til høyre over meg xp


Nå i det siste har jeg (bilder)

-vert på fisketur med Kenneth og Alexander-sett på solnedganger-vert i bursdag


-hatt overnattingsbesøk av ingrid
-vert på fjell festning og museum
osv. Nå skal jeg gjøre litt lekser, så skal jeg lage innkjøps innlegg! 

Kjendis bursdag

Hei dere! Nå trenger jeg litt hjelp fra dere, for jeg skal i kjendis bursdag imorgen, og jeg har ikke peiling på hvem jeg skal være. Vet ikke om jeg skal være gutt eller jente engang, så jeg trenger deres hjelp nå! Kan dere skrive noen kjendiser i kommentarfeltet som jeg kan være? Gutt eller jente, spiller ingen rolle! Blir veldig glad om dere skriver forslag!

 
random google bilde 

Bare mobilblogging fremover

Hei dere! Mamma sin pc har klikka, og jeg har ikke egen pc for den klikka også.
Det jeg vil si er at da blir det bare mobilblogging fremover til vi får pcen til å virke igjen. Dumt, men sånn er det! :-(

Btw, det er SNØ ute! Ikke mye men likevell. Inatt var det HELT hvitt! Wtf? Når skal sommeren innta plassen sin?

Har komt frem til danmark

Hei! Som dere så i innlegget under, skulle vi til Danmark idag. Jeg har aldri sittet så vondt i en bil NOEN GANG! Har helt sykt vondt i ryggen. Er ikke bare bare å sitte i en liten bil + ett digert barnesete ved siden av oss. Jaja, vi er fremme nå hvertfall! Kjenner det skal bli godt å sove i en seng inatt.

Du vet du er i danmark når du ser vindmøller hver gang du ser ut av vinduet.


Nå skal jeg slappe av, og legge meg tidlig. Vi skal tidlig opp imorgen, for å få fiksa passene våre. Snakkes!

 

Vert ute med Kenneth

Hellooo! Jeg og Kenneth var ute i det fine været idag. Det var faktisk VARMT og jeg måtte ta av meg jakken!!! Sykeste.. Tok noen bilder ofcourse.. hihahoVi sto til slutt å slost om å stå på en stein, og så kom moren til Helene ut på terassen og bare: "EHEM!!!!!" .. Morsoomt! Vil forresten si at Roald er kjempekul

Og til slutt vil jeg vise dere ett bilde Kenneth ble utrolig stolt av. Hahah

Innflytningskveld

Hei!
Idag skal jeg få besøk av noen herlige folk. Vi skal se en film, spise, kose oss og myye! Gleder meg kjempe mye, de som kommer er Kenneth, Alexander, Mona, Frida, Ingrid, Hanna, Helene og Katrine. Linda skulle også, men hun fikk desverre ikke lov :(

Hahah, tatt en dag jeg, Mona, Kenneth og Alexander lagde vaffler. (Mona på bildet)
 

Jeg sier natta for dagen

Hei!
Nå sitter jeg å spiser Weetos, og skal straks gjøre meg klar til å legge meg. Tenkte bare å legge inn et innlegg først!
Idag på skolen øvde vi til musikalen hele dagen, det var sykt gøy, men mye læring, øving, og pirking.. Hele nesteuke skal vi som er med IKKE på skolen i det heletatt, for da skal vi øve øve øve hele uken. Starter 08:15 og slutter når vi er ferdige. GLEDER MEG UTROLIG MYE! 

Stressa

Hei! Nå i det siste har jeg virkeligvirkelig ikke fått tid til noen blogging, fordi jeg og mamma flytta og sånn. Så det har gått mye i det disse dagene, pakking osv! Men akkurat nå holder jeg faktisk på å redigere en video til dere, av rommet mitt! Har jo fått nytt rom jeg, hehe! Eg veldig fornøyd da. Bare litt kaldt her inne.

Idag har jeg vert på skolen og tatt kaninene opp til Helene. Måtte rense burene deres idag, så var jeg så heldig at jeg fikk låne et bur av Helene som jeg kunne sette Lukas i, for de har begynt å slost så Lukas har noen sår på ørene og nesen, stakkars....

Jeg fikk låne macen til Kenneth ikveld, så det var utrolig gøy! Elsker mac, kunne gjort hva som helst for å få en nå, men jeg skal konfirmere meg om 2 mnd så da får jeg kjøpe en da! Det var alt jeg hadde å si her. Har desverre ikke bilder, så dette blir ett bildeløst kjedelig innlegg. 

Dårlig blogging

Hello people!
Nå sitter jeg hos Jan og Anna(bror og kjæresten hans) og blogger. Beklager for dårlig blogging men vi pakker for fullt her hjemme, lurer du på hvorfor kan du spørre på facebook om du har den. Idag har jeg og hele 9klasse vært i kirken, pga vi er konfirmanter i år. DRIT KJEDELIG! Men filmen vi så var gøy da, Evan Almighty. Handler om en mann som flytter med de tre barna sine og kona si, og så ber han til Gud om hjelp for å forandre verden, og kona ber om et bedre familieforhold osv. Se den, så skjønner du. Jeg hater å forklare, hehe!

Senere får jeg besøk av Kenneth ♥ og vi skal på middag hos Jan og Anna senere, blir koselig! Har ikke vært med Kenneth skikkelig på en stund nå. Heh, 2-3 dager er lenge for meg ok... (a)


myboyyy <3

Bloggen er 1 år idag


Heey! Long time no see!
Idag er det 1 år siden jeg begynte å blogge på denne bloggen.Og som bursdagspresang begynner jeg å blogge igjen. Kanskje ikke hver dag, men så ofte som jeg får tid! Happy now?Vil gratulere Justin Bieber med dagen også! <3 HEEY. Hjelp å twitre denne til Justin! HAHA, meg og Mona på slutten, uff så flaut....

no headline

Hei! Jeg beklager veldig for dårlig blogging. Men jeg har ikke så mye å blogge om, + skole og mye som skjer for tiden.

I det siste har jeg egentlig ikke gjort så mye. Jeg og >Mona< jobber med en sangvideo.. Uffameg, er flaut å synge med en som synger så utrolig bra, så sitter jeg der som et mygla brød og høres ut som en rusten spiker. ISJE BRA.
Idag skal jeg i jentekveld med Katrine og Helene. Gleder meeg!  

ER SÅ LEI AV AT DET SNØR. Vil ha varme! Gleder meg til sommer...


 

Klippet meg

Hei! Nå har jeg kommet hjem fra frisøren. Jeg klippet de slitte tuppene, så nå er håret syykt mykt og deilig! Hihih. Jeg tenker forresten på ny tattoo.. Vet ikke helt hva jeg skal ta da.. eheh, vil ha piercing også, HAHA! uff.. kommer til å være sånn som hun i LA ink, hihi


Kamera: Canon EOS 600D  //  Fotograf: Meg  //   Objektiv: 75-300mm (mona sin)
 

Whatcha doin' ? 

Impuls konferanse B

HVIS DU VIL BRUKE BILDENE MINE, SEND MEG EN EMAIL: photolifemusic@live.no <-- 
Dancin' our Krik'ass off... Var maaange flere bilder, men de kan jeg legge ut i innlegg etterhvert! hva synes dere om bildene??

Home again!

GJØR MEG OG VENINNENE MINE EN STOR TJENESTE. TRYKK HER OG STEM PÅ DRØMMEN VÅR!!!


 

Hey ho! Da var jeg hjemme igjen fra impuls, har hatt en utrolig kul helg med sykt mange fine opplevelser! Nå skal jeg sove, for jeg holder på å gro ned i sofaen.. 

Bilder kommer forhåpentlighvis imorgen! Så snakkes vi :) Ikke glem å stemme på linken over!!!

   

Jeg skal egentlig ikke være våken nå

TRYKK HER FOR Å HJELPE MEG OG VENINNENE MINE TIL Å OPPFYLLE DRØMMENE VÅRES
TRYKK HER FOR Å HJELPE MEG OG VENINNENE MINE TIL Å OPPFYLLE DRØMMENE VÅRES
TRYKK HER FOR Å HJELPE MEG OG VENINNENE MINE TIL Å OPPFYLLE DRØMMENE VÅRES 
Del videre på din blogg,facebook eller twitter! Og husk å stem :)Hei! 
Nå skal jeg bare skrive ett lite innlegg før jeg legger meg. Imorgen reiser jeg på impuls og det kommer ikke til å bli blogging i helgen. Jeg kommer til å mobilblogge fra iPhonen om jeg gidder det! Sånn at det er sagt. Denne gangen skal jeg ha det kjempegøy ettersom det ikke var så utrolig gøy i fjord. Så i helgen blir det total take-off!

Idag har jeg gjort litt av "hjemmedagen" som egentlig er imorgen. Har laget middag og ryddet rommet mitt. Hoho, flinkis. På søndag skal jeg gjøre resten. Stryke ett plagg og lage pannekaker med is og jordbær! Mmm.....


chilliewillie i ull, liker det! <3

 God natt! Ikke glem å stemme >her<

Fint vær idag

...Hahaha, følte meg sykt ironisk der

Men faktisk, så har det vert skikkelig fint idag! Solen skinte så at den var irriterende, men gud som jeg elsker når solen endelig titter frem! Idag har jeg vært sykt lat. Sto opp klokken kvart over ti, for å gå i kirken FOR SISTE GANG. Yeaaaah! Ellers har jeg nerda rommet mitt og spist sommerfugler. Neiuff, tror jeg avslutter her! KOS DERE VIDERE :)

UKM Austevoll

Heisann!
Idag har jeg og Mona som nevnt i tidligere innlegg, vert på UKM! Vi måtte møte på Storebø 12:50, for å gå igjennom sangen og dansen. Vi kom desverre ikke videre, men det var utrolig gøy å opptre! Jeg holder på å laste opp videoen på youtube nå faktisk!

Etter UKM var det rett hjem, skifte og så i bursdag til Helene. KJEMPEKOSELIIG!


bitchface, yeah


hahaha, søtt!

Legger ut videoen her når den har lasta opp, tar en evighet. STAY TUNED


 

Gratulerer med dagen!

Hei!
Jeg vil gratulere søsteren min, Petra med dagen. Hun blir 19 år idag :D  Håper du har kost deg idag! LOVE YOU   

Tidlig helg

Hei!
Idag har jeg bare vert på skolen, siste dagen denne uka! herliig! Dagen gikk som vanlig i babling om One Direction med Katrine og Helene. Eheh (a)
 
Jeg og Mona var i speilsalen og øvde på dansen, forandret faktisk ganske mye av den egentlig. Vi hadde også One Direction party! Så kom Helene og Katrine opp også, so fun. Nå henger jeg med Kenneth, yeaah.
Har ikke bilder, så dere får verdensfinestesangavverdensfinesteOneDirection <3

Tar tidlig kveld

Hei!
Nå skal jeg straks legge meg. Tror jeg skal lage meg en kopp te før jeg hopper til sengs! Imorgen skal jeg og Mona øve hele storefri til UKM, må forandre på litt og sånn. Kjenner jeg gleder meg litt til UKM, men gruer meg også.

Nå skal mamma ha pcen litt, så..  God natt!!

Jentekveld

Hei!
Nå sitter jeg hos Jastrid. Senere idag skal jeg til Ingrid med Hanna. Vi skal kose oss masse, se disney filmer og chille max! Er lengesiden jeg har vert i jentekveld, så det skal bli kjempe gøy!Yeaaah! JENTENE <3 

Pcen min er completely dead....

Hei! Jeg får desverre ikke laget noen video, for pcen min er helt ødelagt. Den har klikka helt, og jeg får den ikke på! Sykt typisk at når jeg skal lage noe gøy til dere, blir den helt dum. Men nå er den hvertfall ødelagt, ser det ut som hvertfall! Jaja, får begynne å spare til macbooken jeg drømmer om.

MEN, jeg kan innrømme at jeg laget en hårvideo. Fikk aldri redigert den siden min kjære pc døde 11.januar 2012 (igår) :- (((((


Slenger med ett søtt bilde av Sigrid <3
 

Khang har liveshow!

Hahaha, jeg sitter å ler meg ihel her, Khang har liveshow. Han sa hei til meg, magash! Jeg er seriøst på khang sin blogg femti ganger dagen xD HAN ER SÅ KUL! Hei Khang

Jaja, skjekk ut liveshowet hans!!! han har liveshow til ca 21.30! http://www.blogtv.com/people/khangblogg 

 

Jeg fortsetter her

Hei! Jeg savnet denne bloggen så sykt! :( hahahah <3

Haukeland

Hei! Nå sitter jeg på haukeland, vi er på besøk hos Sigrid og Anna. Sigrid har operert i ganen, så de sitter på haukeland. Vet ikke om vi skal ut eller noe. 
Såå, senere er jeg ikke sikker på hva jeg skal. Blogger fra iPaden til Anna nå, så det blir ikke bilder i dette innlegget.. hehehe! Vi snakkes senere! Hejdå

I det siste..

Hei! På fredag var jeg med Mona hjem, og vi gjorde ferdig(!!) dansen vi skal danse på UKM. Vi ble veldig fornøyd begge to! Filmet den da, men kan ikke legge ut siden dansen is a secret! Etterpå gikk vi til Kenneth, der var også Alexander. Vi spilte kortspillet romi (igjen) så.. Yeah!
Nå har jeg akkurat kommet hjem fra øving til prosjektet. Var litt gøy da, kjekt å øve på nye danser og sånn! Føler jeg har dansa veldig mye i det siste, og mer skal det jo bli. Gleder meg!

Nå skal jeg ta meg en dusj og så kommer Kenneth! Vi snakkes.
Yo babes, i'll take a brake today

Hei! Idag på skolen øvde vi til musikalen i 2 timer, eller.. JEG øvde i 2 timer da, siden jeg var på gruppe med folk heletiden utenom en sang. Etter øvingen, måtte jeg og Mona øve til UKM, vi har egentlig ganske dårlig tid. Vi har ikke laga ferdig dansen engang, haha! Men jeg skal til henne på Fredag, så da skal vi øve og prøve å lage den helt ferdig. Håper vi får den ferdig da! Hittil er den hvertfall drit kul, synes vi da haha.

Jeg kommer ikke til å blogge mer idag tror jeg, for jeg skal på et møte med noen fra jazzdans-gruppen min siden vi skal være med i et prosjekt med de utviklingshemmede og noe greier. Blir sikkert gøy! Vi snakkes da, hejdå


kamera: canon eos 600d   //   redigering: littegrann på lysstyrken i picasa3   //   linse: 18-55mm
 

Kjedelig innlegg, again

Hei! Idag har jeg bare vert på skole, skal snart gjøre leksene. Drit kjedelig! Skjønner ikke vitsen med lekser i det heletatt... Hvorfor MÅ vi ha lekser? Vi får jo så sinnsykt mye og, irriterende!

Kenneth kommer senere, gleder meg! Han er så goood, eheheh <3 glad i han jeg, not. bare kødda, lavjo kenneeeethFørste skoledag

Hei! Idag var første skoledag, var egentlig helt greit. Gymmen var gøy da! Jeg liker faktisk gym, haha. Jeg, Katrine, Ingrid, Helene og Hanna har det ALLTID like gøy i gymmen. I det hele tatt egentlig! xD
Hvertfall. Nå sitter jeg å hører på musikk og skal straks begynne med leksene. Teit at vi får lekser den første uken da! Stygt gjort... Hehe

Jeg følte dette ble et veldig kjedelig innlegg, så.. HADE

Jeg vant en fotokonk med dette bildet, fint ikke sant? --->les under bildet<---

KØØØØDDAAAAAAAAAAAAA, bhahaha, jeg er så morsom
 

Familiebesøk

Hei! Idag har jeg vert på stord i familiebesøk. Vi spiste and og koste oss kjempemye! Alltid like koselig med sånne besøk. Vi spiste også kjempegod is etter middagen. 


♥ NAMBroren min, Kjell lagde en kjempegod bær-saus til isen. Jeg smakte bare sausen, ikke bær. Men det var KJEMPEgodt!! Håper det kommer flere familiemiddager snart, for jeg synes det er så koselig :)


♥ Fine gutten! 

Hva har du gjort idag?
 

Når jeg våkna idag..

Hei! Idag når jeg våkna var jeg så sykt varm og når jeg skulle åpne vinduer var det fult damp på det, skulle trodd jeg lå i et badstu!Nå skal jeg ut til kaninene, så til Kenneth! MONA HVIS DU LESER DETTE, KOM TIL KENNETH Å SPILL ROMI!!!!!!!!
 

God morgen i stugu

Hei! Nå har jeg akkurat vert ute hos kaninene å gitt de mat og høy. Hosten min blir ikke noe bedre, egentlig verre. Så nå skal jeg ta meg et varmt bad, og se hvordan det går videre med meg utover dagen. Jeg sov faktisk til nesten halv 3 idag, hahahaha! Uff, sov bort hele dagen jo. 

Senere skal jeg til Kenneth en tur, lengesiden jeg har vert hos han nå så jeg gleder meg til å komme til han igjen. Blir nok superduper koselig! Jeg har ikke så mye mer å si nå, dette var bare en liten oppdatering. Hadebra


Sov du lenge idag?


Finally a new design

Hei! Jeg har funnet et kjempefint gratisdesign. Jeg lagde et eget, men det var bare drit stygt! Har forresten fått en facebook"like-knapp". DEN brukte jeg lang tid! Damn, altså. Haha! Jeg måtte lage en selv, finne linker, lage linker osv. STRESS! Men verdt det, siden det er bloggen :)


Idag har jeg vert hos Mona sammen med Helen og Frida som dere SIKKERT så i videoen under, haha! Senere gikk vi ned på sømmen, der spilte vi kortspillet "Romi", drit gøy! Tilslutt ble vi kasta ut fra sømmen fordi "de eldre" skulle spille poker der, så vi stakk opp til Mona og var der en liten stund, før vi gikk ned til Helen igjen! Uff. Sikkert mye dere forstår her, sorry for kjedelig innlegg. Men jeg blir lei meg når jeg ikke blogger i det hele tatt! :P

Tok kameraet med meg, men.. Jeg så ikke på det en gang, så det ble ikke bilder denne gangen! BEKLAGER.  

 

Noen små bilder fra julaften, kommer mer.


Juletreet fikk hvertfall nok av gaver under seg.. Joda, her satt vi en stund!

Som nevnt i et annet innlegg feirte jeg jul sammen med tilsammen 4 familier. Min egen, Jastrid sin, Perla sin og Jan sin. (VI ER PÅ EN MÅTE 1 FAMILIE SAMMEN DAAAA)
Dette håper jeg skjer en annen gang og, for jeg har søren meg ikke kost meg sånn på julaften på lenge! KJEMPEGØY. Jeg fikk mange ting jeg ønska meg i år, blandt annet; Strittetang, flatskjerm, klær, pynteting til rommet, smykker, rammer osv. Koselig koselig!


Vi var også på graven til pappa og foreldrene til Reidar og ønska dem god jul. 

MÅ vise julegaven fra Kenneth senere. SØTESTE! hehehehehehe. Nå MÅ jeg spise, før jeg DØR av sult.  

Så ble det 24.Desember i år også

Heihei! Først vil jeg ønske alle sammen en riktig god jul, og jeg håper dere koser dere mye med de dere skal være sammen med. 

Jeg skal feire jul sammen med Mamma, Reidar(stefar), Petra(sistah), Jan&Anna, Sigrid, (niese) Jastrid(søster), Leandro(nevø), Christian, Patrick&Glenn, (brødre) Perla&Kjell (foreldrene). Så det blir helt sikkert dødskoselig! Gleder meg kjempemye. Vi skal på graven til pappa senere, så skal jeg levere julegaven til Alexander og hente en annen gave hos Ingrid, og så skal vi til Jastrid og dem å spise, åpne julegaver og rett og slett bare kose oss! GOD JUL ALLE SAMMEN!!!! 

Jeg er syk

Hei! Jeg har vert i bergen idag, syk. Følte meg ikke bra i morges, men reiste for det og nå har jeg nesten 39 i feber.. TO DAGER FØR JUL! 
Så jeg legger meg tidlig idag og håper på å bli bedre! Blogger imorgen, har vert i pepperkakebyen med Jastrid, Petra, Kenneth og Leandro! Tok bilder, så bare vent til imorgen. Vi snakkes!

Er du syk? 

Noe dere kanskje ikke visste om meg

Mona ville jeg skulle ha en sånn, og jeg vil det beste for leserene mine. Sooo, here we go!
Kos deg med litt musikk.


Noe dere kanskje ikke visste om meg
? Jeg bryr meg ekstremt mye om vennene mine, men viser det alt for lite
? Jeg hater jul, pga for mange hemmeligheter. HAHA, christmas <3
? Før jeg ble sammen med Kenneth trodde jeg det kom til å vare i 2-3 mnd. På julaften har vi vert sammen i 1 år og 3mnd
? Jeg er totalt avhengig av han
? Jeg gråt når jeg reiste fra Alanya, fantastisk plass.

? Jeg er imot mobbing.
? Jeg har forfulgt Vegard Ylvisåker med besteveninna mi, Mona
? Jeg har sykt bra humor, ler av alt.
? Jeg elsker å synge, men synger dritstygt
? Jeg elsker å ta bilder

? Jeg mistet faren min da jeg var 4 år. Han hadde lungekreft med spredning, verdens herligste far
? Jeg mistet morfar (han var kjendis!!!) når jeg var 6 år. Han var verdens beste morfar
? Jeg spiser meg alltid mett på godteri rett før middag
? Jeg elsker sjokolade
? Jeg hadde krøller da jeg var liten
04_large 
we♥it

? Jeg får inspirasjon fra Mona sin blogg
? Jeg moser alltid maten min, før jeg spiser den. Ser jo helt ekkelt ut
? Jeg var Cartoon Network og teletubbie freak når jeg var liten
? Jeg digger Miley Cyrus, Demi Lovato og Selina Gomez, Justin Bieber men ikke Rihanna
? Jeg har en søster som elsker å sende 50 linker hver dag, hehehe. jåvvu tatepita <3

? Jeg har problemer med å drikke fra glass, flaske, bokser osv. Svelger 50 liter med luft, aner ikke hvordan man drikker skikkelig. HAHAHA
? Jeg dømmer før jeg kjenner
? Jeg elsker Cimorelli
? Føler at lærerene hater meg, hehehe. Dårlige karaktere ok
? Jeg gikk alltid i trusa når jeg var liten, altså bare i truse. HEHE, elsket det


? Jeg er ekstremt sta
? Veldig nysgjerrig, har jeg begynt å mase, slutter jeg ikke før jeg får vite det
? Liker kun fisk når mamma lager det, hehehehe
? Jeg vil bli lege, inspirert av Greys Anatomy
? Jeg elsker leserene mine! 

Her er en video fra MONA sin blogg, jeg er så sykt morsom xD begynner å lure på om jeg er sinnsyk
 

Juleferie!

Hei! Idag fikk vi endelig juleferie, og det er bare 3 dager igjen til jul! Gleder meg syykt. Vi så bare film idag og var tidlig ferdig. Vet ikke hva jeg skal idag, jeg. Slappe av? yeah

Hva skal du i juleferien?

Her er fav.sangen min at the moment, heheheeheh

til deg som spurte om jeg ikke er sammen med kenneth mer. JO, jeg er det! Følte bare bildet paste inn til innlegget

 

Kjedelig innlegg

Hei! Hittil har jeg vert ute med kaninene mine, med Linnèa, lurer på om jeg skal se på film med dem. Hadde vert litt kos daaa. Såå, jeg løper ned på bunnpris å kjøper red bull og så ser jeg film med dem. Jaok, nå skal jeg ikke dele hele dagen min med dere. 

Senere skal jeg på noe greier med the hausberg familie, vet ikke hva det er, men Mona sa hvertfall at det var koselig. Så vi får se! Snakkes :)


jeg er fin på dette bildet
 

Mona - øving - bursdag

først vil jeg beklage for dårlig blogging, er veldig opptatt for tiden.


we found love - ahmir  // parody

Idag hadde vi naturfagsprøve, følte det gikk veldig bra. Svarte på alt osv. Men hver gang jeg synes det går drit bra får jeg 4- eller 3+. Kult ikkesant?
Jeg ble med Mona hjem idag, vi lager dans til noe HEMMELIG. hehehe, neida. Men ja, vi skulle egentlig bade i stampen, men så fikk vi ikke lov av faren hennes. Men vi får gjøre det en annen gaaaang! Idag (siden det er 17) er det 7 dager til jul, beint 1 uke! Herlighet så fort det går, gleder meg syyykt.

Vi har fult hus i helgen, har besøk av Linnéa, Christina, Leandro og Elliot! Amanda og Kjell Ronny var her idag og, men de dro hjem før jeg kom. Håper de kommer imorgen og! Dere vet sikkert ikke hvem disse er. Men det er nevøer og nieser osv.

Tok ingen bilder i bursdagen, bare sånne random bilder (det over og det under). Hehehe. Dere kan få se julekrybben som Hanna og de har laget helt selv! DRIT KUL. 


er en julestjerne over krybben!
 

Besteforeldre fest

Hei! Igår var jeg i Bergen og handlet julegaver. Mangler bare søsken, mamma&reidar igjen. Høhø, må finne på noe smart. 

 Idag skal vi ha besteforeldre fest med hele 9.trinnet. Tror det kommer til og bli koselig jeg, selv om jeg ikke skal ha med besteforeldre siden mormor bor i færøyene. Er ikke helt sikker på om jeg tar med kameraet ettersom at jeg ikke vet heeelt hvordan opplegget blir, om jeg er mer bak scenen osv. Men jaja. Min klasse skal synge "Boulevard of broken dreams" og AB skal synde "Set fire to the rain" og "Take a bow". Og sammen skal vi synge "Feliz Navidad" Uff. 

Nå skal jeg hoppe i dusjen! Hade 

Så åpner vi den 10.luken i julekalenderenHar du julekalender?

CHILLER I JOGGEBUKSE OG HETTEGENSER JEG

Orker ikke ta de der desemberjulequiz greiene, for jeg vet ikke hva "lukene" skal være :S 


Var barnevakt for Leandro i ca 2 timer idag! På skolen var jeg og gruppen min på kjøkkenet HELE dagen.. Ble litt lei til slutt, haha.


åsåfiiiiiin

Har hatt besøk av Kenneth

(bombe, haha)
Hei! Idag har jeg som overskriften sier, hatt besøk av Kenneth. Vi har kost oss kjempemyeee, vi gikk ned til bunnpris og kjøpte julelys, så pynta vi treet i hagen + kaninburet, hehehe. KOSELIG!!!På vei ned til bunnpris tok jeg litt bilder - vet ikke hvilken innstilling jeg skulle bruke siden det var mørkt ute, men her er to av bildene!
Resten ble ikke så bra..

Jaaa, gleder meg sykt til jul! Er bare 17 dager til, glede i mitt ♥ !!


 

Tentamen - bokmål + snø!

Hei! Idag hadde vi tentamen i bokmål. Tror det gikk ganske greit!
Når jeg våkna idag og så ut vinduet var det et tykt lag med snø som lå på bakkene! Sykt herlig å se, jeg elsker snø bortsett fra kulden. Skulle ut å ta noen bilder, men yeah kameraet gikk tomt for batteri. FLOTT! Fikk tatt ett, men de ble ikke så himla bra for å si det sånn.

 

NORSK TENTAMEN: Ungdom og rus

Grunnen til 0 blogging igår var fordi jeg sov til 12, spiste, så måtte jeg gjøre meg klar til julekonsert, spise middag, osv. Det gikk forresten veldig bra med koret igår! Var kjempegøy.Hei! Idag hadde vi norsk tentamen på skolen, jeg ble ferdig ca 12:25, og vi fikk gå klokken halv. Vi skulle skrive om rus. Jeg valgte oppgave 3 som var at jeg skulle skrive en fagartikkel om rusmidler. 

Nå sulter jeg i hel her, så nå går jeg å spiser! Julequizen kommer etterpå!!!


Havfruene
AlleJentekoret

Så må jeg bare stjele noen bilde fra >Mona<


Havfruene & Mannskoret


Oss - jentekoret


Mannskoret

SOM NEVNT ER DE TRE SISTE BILDENE FRA >MONA< SIN BLOGG

Blåfjeeeeeell!

Ser du på blåfjell? :D

Har og får besøk!

Heihei! Har besøk av Kenneth nå, vi skal rydde rommet, høhø! Vi har vert mye ute med kaninene, hoppet med dem og latt dem gå på bakken, skifta i buret osv. Interresant, iknow.


Nå kommer Alexander, så vi må løpe!! HADE

 

KONSERT IDAG 1.DESEMBER

Hei! Som dere sikkert vet har jeg gått på kor en stund nå, idag er det konsert i kirken på "bakkasunde".. Gruer meg litt egentlig - høhø. Skal ha en konsert i Austevollskirken på søndag og.

Vell, idag hadde vi mat&helseprøve - i begynnelsen gikk det heeelt rævva, men jeg fikk ta den muntlig med en assistent på skolen, så det gikk bedre da! Ellers har jeg bare vert på skolen å kjeda meg - nå skal jeg i dusjen osv. Har forresten kanskje ikke tid til å blogge mere idag ettersom at konserten starter halv 8 og varer i ca 2 timer, christ! hahahaSkal prøve å skrive et lite innlegg ikveld når jeg kommer hjem - lover ingenting!
BLOGGÆS PUZER

Tentamen

Hei! Idag hadde vi mattetentamen, stryyyyyk!!! ;) Haha! jaujau, jeg kommer sikkert til å ha noen bloggfri dager fordi jeg har det syykt travelt nå for tiden. Men skal prøve å blogge så mye jeg kan!

Har forresten nytt design. Amalie har laget det! Kjempefint, tusen takk :) Headeren har jeg laget selv! 

"Berit" i Austevoll! :O

Det var DRIT gøy!! hahahaha


Har vert på kaninhopping idag! Var kjempegøy :D

Til ThereseAlle bildene som blir lagt ut på bloggen har jeg selv tatt, med mindre det står under bildet hvor det er tatt fra.Nå er Kenneth og Alexander her, så vi skal til Mona nå å sitte barnevakt! Har nettopp kommet hjem fra juletres tenning i Bekkjarvik! Kjempekoselig.


HULL I ØRET!!!

HAHAHA!!! Syyykt vondt xD 

 

 

Juvente Fristil - 1207

Heihei!
Jeg kom hjem fra fristil igår. Må bare si at det er det gøyeste jeg har vert med på, på lenge!!! Mange herlige folk, god stemning, lærerikt osv. KJEMPEKOS!!!Vi har lært syyykt mye om rusmidler og hvilke skader man kan få - veldig lærerikt. Alt var helt topp der! maten var kjempegod den også..
Opplevelsesfull helg med masse latter og nye venner! <3

Her er ett gruppebilde av de aller fleste - mangler noen fordi de måtte reise tidlig, savner alle syykt mye! <3Da turer jeg!

Nå skal jeg spise og sånn, så kommer mamma og henter meg. Blææ - vil være hjemmeee .. :P 
Jaja, kommer til å savne dere folkens, hvertfall Kenneth.. :(  MOBIL IN MY ♥ 

Okokok, chill puzi (kødda)

mobilblogger senere om jeg ikke har internett der!


 

Juvente i helgen

Daughtry - september
 

Heihei!
I dag har jeg vert i bergen med Mona, Kenneth og Alexander! Vi hadde det kjempegøy. Jeg kjøpe meg en genser og eg skjerf fra Carlings + noe greier til kaninene og div andre ting :)


hahaha

Jau. Ehm. Jeg skal på juvente imorgen med 4 andre fra 9.klasse - gleder meg litt, vil være hjemme da men gir det en sjangse så får jeg bare reise hjem igjen om jeg ikke liker meg der! 
Skal du på juvente?

Jeg tar med pcen min - sånn at jeg kanskje kan blogge om det er internett der. Håper det er det!!

Fjell-Ly idag

Heihei!
Idag skal jeg på Fjell-Ly med folka fra Austevoll. Gleder meg kjempemye! Reiser med; Ingrid, Helene, Hanna, Katrine, Kenneth, Markus, Olav og Alexander! Blir driiit gøy..

Jeg kommer desverre ikke til å blogge i helgen - kanskje på søndag da.HA EN SUPER HELG!!!


 

Tok kameraet med på skolen idag...

og tok litt bilder! igjen, eheheh

Ha en fin kveld videre!


 

Dagen idag - masse bilder!

Heiheii!
Startet dagen med ett sykt fint vær, det var akkurat som ett flagg egentlig, Var blå, rosa, gul og lilla himmel. Kjempefint!
Når jeg kom på skolen møtte jeg disse jentene, og vi gikk til første time som var Kunst og Håndtverk. Vi lager fuglehus da, men jeg og Ingrid, eheh.. Vi lager UGLEhus.. til, noe annet enn ugler. HAHA! Uff..
Såå missfornøyd fordi uglehuset hennes ble skeivt stakkars.. hehehhJeg er flink!
Disse to bildene ble jeg faktisk ganske fornøyd med! Var ganske kule.. Så over til vanlige fag - men først. Friminutt... Kusiner altså
Etter skolen var vi på konfirmant undervisning - etter den gikk vi en gjeng bort på butikken og så venta vi på bussen der! Tok litt bilder av Steffen og Katrine, hahaha. 

DRITFINT BILDE AV HAN!!!!

Her er forresten en video av når Ingrid lager "videoblogg" 

 

BRA DAG !!! 4+ :D

Heihei!
Idag har jeg faktisk hatt en bra dag på skolen! Men på slutten ble jeg sykt kvalm, så jeg orka ikke dra på kor.. Jaja, håper hvertfall det gikk fint for de andre der!
For 1 uke siden hadde vi spanskprøve, jeg fikk 4+ på den! Var 0.25 poeng fra 5'er så jeg synes jeg skulle fått 5- hvertfall, men jeg er superfornøyd med karakteren jeg fikk!! 
Husk og still klokken folkens!

det gjorde ikke vi..

Haha, jeg er konfirmant 2012, så jeg går i kirka på søndager, skulle i kirka idag da. Så mamma vekte meg klokka 10, (i vår verden..) iPhonen min stiller klokka automatisk, så jeg så på den og da var den 9. Jeg lurte på hvorfor i all verden mamma vekte meg så tidlig?
Sa til mamma: Hvorfor er klokken min 9? Hun: Da MÅ den være feil, eheheh.

Vi spiste frokost og skulle snart kjøre. Så kom vi på at klokken skulle jo stilles idag/inatt, så vi satt med frokostbordet klokken 9. Finfint å vite at man kan sove 1 time ekstra!!!! Ble litt sur. Men nå må jeg fly! Hadebra :D

 

Å så stort bilde. Hahaha 

Ny header!

Heisveis!
Amalie< har laget en kjempefin header til meg! Heheh, veldig fornøyd :) Hun er superflink med design osv! :D


Fin ikkesant?


Nå skal jeg en tur til Kolbeinsvik å møte Kenneth og Alexander snart, blir gøy!
Vil og si at jeg er kjempelei meg på Ingrid sine vegne, håper det går bra med deg søta.. Drittdyr altså.. (Forteller kanskje senere om jeg får lov av henne).. <3

 

Nytt design + må gjøre videoen

Heihei!
Har fått nytt design jeg, hva synes dere?

 


Den må gjøre video del 2 kommer mest sannsynlig neste gang jeg er med Mona, vi er begge egentlig ganske opptatt, så den kommer når den kommer!
Spørsmålsrunden kommer også når jeg får tid, for helt ærlig synes jeg det er litt kleint å sitte å snakke til ett kamera, vet ikke hvorfor... Haha!

 
Idag har jeg faktisk tenkt til å chille syyykt, jeg er så sykt trøtt og sliten for tiden. Ikkjebra! Jeg har ikke så mye å blogge om heller, lurer på om jeg skal begynne på noe 40 days greier igjen og prøve å klare hele greia, bare for å oppdatere? Yeaaah, maby...

Vi snakkes senere! <3
:O Nå vet jeg hva neste innlegg skal være!  

Hei pipøøøøl!


Svarene på spørsmålsrunden kommer imorgen, og må gjøre videoen skal jeg og mona gjøre også imorgen! Igår var jeg i bergen med mamma og Reidar, og da fikk jeg som vanlig noe. eheh, kjøpte bare en topp og en høyttaler som var på tilbud :) 
De er kjempebra! :) Er en sånn liten høyttaler til, men gadd ikke ta bilde av den, hehehehe


Idag har jeg vert på jazzdans, nå lærer vi en ny dans! kjempegøøøy :)

Snakkes imorgen ppl! <3 

UK..

HUSK MÅ GJØRE VIDEOEN HER
Jeg hadde besøk av Ingrid igår, vi hadde det som alltid - gøy! Så skulle vi på ungdomsklubb, der vi også tok altheeelt chill - eller ikke

ehh, heheheh... Vi må jo leve som barn når vi først kan? (a) yeeeah
 

Har vert flink idag...

Hei folks!
Idag har jeg vert hjemme på pcen, og faktisk rydda skapet mitt.. Var en halv søppelpose med klær jeg ikke bruker, ehehh.... 
Imorgen skal jeg på ungdomsklubb med folk.. Marie skulle egentlig komme idag, men hun ombestemte seg på onsdag pga noe jeg ikke vil nevne her. Hun får komme en annen gang da!

 

Ikke mye å blogge om..

Heihei!
Jeg føler at jeg bare blir mindre og mindre aktiv på bloggen; men jeg har ingenting å blogge om! Sååå... Hva vil dere at jeg skal blogge om?

Imorgen turer jeg til bergen med Njål, Alexander og Kenneth. GUTTETUR YEAH. omfg.. Neida! Det blir sikkert kjempegøy. Jeg gleder meg egentlig jeg! Men hvertfall.. Skriv som kommentar hva jeg skal skrive om da, så kan jeg blogge om det! ;D
Bilder: Familiebesøket


Var mest bilder av de små, han blonde ser vi ikke så ofte, var kjempegøy å se dem igjen! <3

Har du noen små nevøer/nieser?


HØSTFERIE!!!

FOTOKONKURRANSE >HERHERHER< VINN GAVEKORT FRA MIINTO.NO
Idag fikk vi høstferie, er litt deilig med fri! Vi hadde naturfagsprøve og matteprøve idag, naturfagen gikk kjempebra, verre med matte... Eheh... (a) Jaujau!

Er glad for høstferie etter travle uker med skole. Så det blir sikkert mer blogging i ferien! Nå skal jeg pusle sydney puslespill på 1000 biter med søsteren min, Petra og så skal jeg til Kenneth. Jeg, Alexander, Kenneth, Mona og Frida skal chille syyykelig på sømmen idag, gleder meg! 


Awwiii, kosebildeee <3
 

 

Jazzdans - Kenneth

FOTOKONKURRANSE >HER< og >HER< OG!!! >HER!HER!HER!!!<
Heihei! 
Idag har jeg vert på skolen, vi hadde engelsk prøve! Gikk bedre enn jeg trodde det kom til å gå egentlig.. Men jeg tror jeg får dårlig karakter egentlig xD
Imorgen skal jeg ha naturfag og matte prøve, herregud. Jeg kan ikke matte engang! stryk x1000. Sååå, jeg øver kjempemye på naturfagsprøven, og håper den går fint da!  Jajajaja, nå er det nok snikk snakk om skole!

Etter skolen var jeg på jazzdans, alltid like gøy! Elsker å danse :D Oooog, etter jazzdans dro jeg til Kenneth, nytt ikkesant? ehehehe, er avhengig av den gutten, må slutte med det! (a) Er da normaaaalt :o


hehehehehehehehehehe ... (a) i♥u

Wish me luck with the prøvs tomorrow, jeg eiiiiiiiiiiiar i english! God natt <3
 

Er hos Kenneth

Yofooolk!
Ikke glem fotokonkurransen min :)


Nå er jeg hos Kenneth, så det blir kanskje ikke mer blogging idag! Blogges <3

Jeg lagde middag idag jeg!

HUSK Å BLI MED I FOTOKONKURRANSEN MIN!!! VINN GAVEKORT PÅ 100KR FRA MIINTO!
trykk her for å bli med i konkurransen

Bildene fra helgen!

MELD DEG PÅ FOTOKONKURRANSEN MIN!!! VINN ETT GAVEKORT PÅ 100 KR FRA MIINTO
trykk her for å komme til konkurransen
HAHAHA! William tok med pcen for å se på film, så skrev Stein Magnar dette xD

Det var litt bilder! :D Var kjempegøy :)

Overnatting og Bergen

HUSK Å BLI MED I FOTOKONKURRANSEN. DU KAN VINNE ETT GAVEKORT PÅ 100 KR FRA MIINTO
Trykk her for å komme til konkurransen


 

Igår var jeg på overnatting med UK, var kjempegøy! Og idag var jeg på sånn færøysk greier, i bergen. Kenneth ble med, kjempekoselig! <3 Er sykt trøtt, så jeg legger ut bilder imorgen om jeg husker det. Lover ingenting!
Vi opplevde ett krasj BTW; var sykt skummelt. Var bare 2-3 biler forran oss, så vi så hele krasjet, herregud. Er redd enda jeg! :S

Vi snakkes! <3


I'm always gonna be "normal"

 

 

 

God morgen, dere!

HUSK Å BLI MED PÅ FOTOKONKURRANSEN; DU VINNER ETT GAVEKORT PÅ 100KR!!!
Trykk her for å komme til konkurransen


Igår var jeg, Mona og søsteren hennes i kolbeinsvik en stund før revyen begynte, så da tok vi litt bilder!

 

 Hva synes du om bildene?
Skal på revy senere!

HUSK Å BLI MED PÅ FOTOKONKURRANSEN; DU VINNER ETT GAVEKORT PÅ 100 KR!!!
Trykk her for å komme til konkurransen


 Heisann dere! Nå har jeg nettopp spist middag, så nå skal jeg chille litt før jeg drar på revy med Kenneth, Alexander og Mona! Gleder meg :)

Idag var det møte for skuespillerene i musikalen 2012; Jeg og Thea, som spiller Line og Stine, skal være to 80'talls veninner, haha! Gleder meg kjempemye. Jeg har ikke stor rolle, men jeg skal synge en sang med Mona(Jennifer), Thea(Stine) og Ingelinn(Laila) og så skal jeg sikkert hjelpe til med å ta ting ut og inn fra salen og sånn!  Blir kjempegøy :D

Jeg skal være med Mona litt før revyen, så da kommer det kanskje outfit bilder osv.


Kamera: Nikon D5000  //  Redigering: Picasa 3  //  Tatt av: meg
 

Musikal-Audition: JEG FIKK EN ROLLE!!!

Idag satt jeg å hadde samfunnsfag prøve, da fikk jeg en melding fra Kenneth; "Du fekk rolla!!!". I samme sekund kom Hanna løpende inn i klasseromme, bort til Ingrid; Ingrid fikk jo sjokk hun! Jeg skjønte ingenting, glemte helt at jeg hadde prøve. Hanna løp ut igjen, og jeg følte at Ingrid så på meg, jeg stirra ned i mobilen for å lese en gang til; "Du fekk rolla!!!" Jeg tenkte: Rolle? I hva da? 
Når jeg ser opp, sitter Ingrid å gaper med hele trynet; Vi holdt på med å dø av latter! Det var sykt morsomt! Jeg skrev "7; 8; ..." I boka, leverte inn og løp ut for å se på arket som hang i gangen! HAHA! VI FIKK ROLLER I MUSIKALEN!
Ble sykt stolt, og har gått å skrøtet i hele dag! Jeg, Mona, Hanna, Ingrid, Olav, Roald og 16 andre har fått roller i musikalen; "Back to the 80's!" ER SÅ GLAD!!! :D

 
Nå gjør jeg lekser! Flinkflink.


 

Da drar jeg på skolen!

Hei folk!
Dette er bare ett raskt innlegg til dere. Det kan være det blir sen blogging idag, fordi jeg ikke gidder å blogge så mye akkurat nå, siden det skjer så mye rundt meg. 
Skal tenke i 10 minutter på om jeg skal ha kameraet med meg på skolen idag. Tror kanskje ikke det, siden det er min søster sitt kamera. Hmm, jaja!

Jeg er sykt trøtt hele tiden, så jeg tror jeg skal legge meg ned å hvile litt før jeg drar på skolen! Hejdå :)


// random bilde av herlige kenneth<3
 

Min mandag!

Heihei!
Idag har jeg vert på skolen, egentlig gått ganske raskt. Etter skolen var jeg på korøving, herregud, vi må synge drit lyst xD jaja, blir nok forbedringer hvertfall. Var kjempegøy! Vi skal synge med mannskoret og havfruene i jula, så det blir koselig :)

Etter korøving gikk jeg hjem, spiste middag og satt litt på pcen. Så gikk jeg på besøk til Kenneth, der var også Alexander. Tok kameraet med, så jeg tok litt bilder! :)
Fornøyd med dagen! Hva har du gjort idag?
God natt, søte lesere!
 

Ungdomsklubb!

hallåå!

Igår var jeg på ungdomsklubb med Kenneth og Mona! Først var jeg, Olav og Vanja ute hos Kenneth, så litt av en skrekkfilm og sånn. Vi hadde det kjempegøy!

På UK var vi først en stund i hallen, klatra og slengte i turnringene (a)Så gikk vi opp i speilsalen å dansa! 
Hadde en koselig dag igår, elsker å være med de nermeste av meg! <3

 

AUDITION

Heihei!
På skolen vår er det musikal en gang hvert andre år, og vi er heldige som får være med på dette nå!
Idag var det audition, der vi skulle deles inn i 3'er grupper, jeg var med Hanna og Ingrid. Vi måtte gå igjennom ett skuespill, så måtte vi synge en sang.

Jeg synes alt gikk kjempebra, men siden vi var litt smånervøs i begynnelsen måtte vi ta halve skuespillet om igjen å vise mer uttrykk, HAHA da lo de av oss! Synes vi klarte oss fint jeg! Men jeg tror ikke jeg får en rolle for det ;) 

Barnevakt

Hei folk!
Idag sitter jeg barnevakt for søte Leandro imens Jastrid er på volleyball-trening! Hahaha, jeg lærte han å si Kenneth! Så søtt


Im a model, you know what i mean - POSÉR!!! 
 


Som dere er, prøver jeg å fikse designet litt og sånn, men jeg får desverre ikke til å få noen header på plass! sykt irriterende... Jaja, får bare finne ett random bilde da ;D  

ENDELIIIIIG

Er hos Kenneth nååå! Godt å se han igjen :D SE HVA JEG FIIIKK, smaker goooooodtIdag har jeg... (BILDER)Jeg har vert på dans idag, vi lærer noe sånn derre isolasjonsgreier, hahaha! Får det ikke til! :P Når jeg kom hjem fra dansingen spiste jeg middag og var i badekaret(hahaha) og dusjet, haha, brukte badet i nesten 2 timer (a) Jeg så på pretty little liars imens jeg satt i badekaret.
Jeg gjør alt for å la tiden gå fortere! Imorgen skal jeg tilogmed snike med inn på discoet til 7.Klassen, kun for å drøye tid (a) Håper det går fort da! På lørdag kommer verdens beste hjem ;* (har nevnt han i hvert eneste innlegg omtrent.. heh) 

Dans imorgen!

Heihei!
Imorgen og på fredag kommer dagene til å gå en smule fortere, så på lørdag kommer Kenneth hjeeem! <3 :D 
Imorgen som nevnt er det dansing, rett etter skolen, så jeg går på dans og svetter meg ihjel der fordi jeg gjør alt for å bli en god danser. Så skal jeg bare hjem å chille litt, ta ett bad eller noe, så vil jeg faktisk SOVE! På fredag skal jeg kanskje en tur på disco, bare for å få tiden til å gå! Blir alltid kjempetrøtt når jeg er på disco egentlig, hahaha. Så skal jeg rett hjem å sove. HÅPER JEG KAN VÆRE MED TIL BERGEN DAAAAAAA :( noen som tilfeldighvis skal til byn på Lørdag før 10? eheee.. (a)

Jaja, kommer KANSKJE videoblogg i helgen, skal se hva jeg gidder! :) 

HJEEEELP!!!

Heihei!
Lurer på om noen av dere har god erfaring med iPhone 4? Jeg lastet ned nyeste versjon av iTunes, og koblet til iPhonen, og etter det har den ikke virka. Det står at jeg på gjenopprette den, og det har jeg gjort 500 ganger nå, prøvd å sette den i DFU-modus også, men ingenting virker! Når jeg kobler den til iTunes og den er ferdig å gjenopprette, så kommer det opp at den ikke kunne gjenopprettes pga "ukjent feil (1013)" :( HELP MEEEE

Jaja, imorgen reiser gutten min ...

Han skal på klassetur på en bååååååt :( Statsraad Lemkhul -.-'

Jaja, jeg får bare finne på noe gøy så håper vi at tiden går fort! :/ Blir så rart å gå på skolen uten å møte smilet hans i gangene og få verdens beste klem :(