mars 2011


IGÅR

KOMMENTER >HER< FOR Å GI FORSLAG TIL MÅGJØRE-VIDEOEN TIL MEG OG INGRID
 

Heihå!
Igår var jeg med Olav, Ingmar, Katrine, Leander, Nils-Trygve,  Leonard og Nicholas (glemt noen?)!
Det var gøyest på slutten, for da var vi i bingen, så hadde vi en ball og satte den i midten på bingen, så gikk alle ut til siden og snurra rundt i 30 sekunder så løpte vi inn mot ballen og prøvde å skyte den i målet, sinnsykt morsomt! Har det på film xD Bare se!:

Imorgen skal Ingrid komme til meg, og vi skal gjøre den må videoen så nå er det bare til å komme med forslag! Vi tror vi ender opp med å spy, skal vi filme det også? ehm, nei. Haha!
Vi skal bare kosekosekose oss!!! <3 Hun skal overnatte her også :)

 

 

MÅ GJØRE VIDEO

Hola!
Idag har jeg vert ute med venner, vi bare hang og slang nede i Bekkjarvik for det meste. Jeg var med Ingmar, Leander, Katrine, Camilla og litt med Oceane og Andrea. Jeg og Ingrid har bestemt oss for å ha en MÅ GJØRE VIDEO, så nå er det bare og komme inn med MANGE forslag! Vi gjør hva som helst, utenom.. Jah, vi plukker ut hva vi absolutt ikke kan! xD Sååå.. Kommenter kommenter kommenter! Vi håper på å få det gjort til helgen eller en gang neste uke! 
Jeg kommer til å legge link til dette innlegget i hvert innlegg fremover. :-)


tok bilde av veilysene med lukkertid på kameraet


mvh.
hjørdis 

VATS

Hellu!
På fredag kom jeg hjem etter en "herlig" uke på vats. På mandagen tok vi fergen fra hufthamar over til krokeide, og tok buss til togstasjonen, TRØTT.Lukkertid på bussen! <3

Så satt vi på toget, og når vi hadde kjørt ett stykke forbi voss, tilsammen ca en og en halv time, stoppa vi. Da var det en sånn strøm greie som hadde falt ned så vi kunne ikke kjøre videre så vi måtte kjøre tilbake til Voss og vente der i 4 timer! Så kjørte vi videre i ca 2 timer og så måtte vi opp til leirområdet med buss i en halv time.

Og endelig kom vi opp til Vats!


vi chilla hele dagen.. 
neste dag var vi i trekket! Jeg sto på snowboard, eheh.. Det gikk, "bra" xDSenere på dagen hadde vi underholdning, jeg gadd ikke være med, det var jo faktisk drit kjedelig :p


Neste dag var vi også i trekket! :D


Senere bare koste vi oss, nesten..


Uff, nå har jeg holdt på med dette innlegget i over 4 timer xD Så jeg gidder ikke legge ut flere bilder.
Det var utrolig gøy på vats, utenom dramaet og sånn da. Men fysøren :D

Jeg kommer ikke til å blogge...

...før lørdag/søndag.
Jeg skal på klassetur til Vats! Det blir sikkert gøy. Nå må jeg såve.. Haha :p skal våkne klokken halv 5... WISH ME LUCK 

OM MEG

Navn: Hjørdis
Bor: Austevoll
Fra: Færøyene
Venner: MANGE
Bestevenner: Ingrid, Alexander, Markus, Olav, Mona og Linda <3
Kjæreste: Ja, verdens beste! Kenneth♥
Familie: I norge har jeg bare mamma, søstrene mine og brødrene mine. Faren min døde når jeg var fire år, rart at jeg husker såpass mye av han som jeg gjør!

I alanya 2011 tok jeg en tattovering til minne om min kjære far, som jeg er ganske stolt over! Var kjempevondt, men jaggu var det verdt smerten!


Jeg heter Hjørdis, hva heter du? :)
 

Hvorfor blogger jeg?

Jeg begynte å blogge for over 2 år siden på en annen blogg og har hatt mange blogger etter det, men jeg tror ikke jeg gidder å lage flere blogger nå, haha! Holder med denne :)

Jeg blogger fordi jeg synes det er kjempe gøy å skrive, blogg er en plass man kan få ut følelser, meninger og inspirere andre. Jeg har kanskje ikke så mye til inspirasjon på bloggen min da, men det kommer vell etter hvert? Bare til å legge igjen en kommentar om hva dere vil jeg skal blogge mer om! Outfit, flere utfordringer, må gjøre videoer, spørsmålsrunder osv.  Jeg elsker å ta bilder, og prøver å ha bilder i hvert innlegg!

Ellers blogger jeg ikke for å bli en kjendis, jeg blogger fordi jeg liker å skrive. Jeg blogger heller ikke fordi jeg vil få supermange lesere og 1000+ kommentarer! :)
OSLO PÅ KONSERT

Hei! Long time no see
På tirsdag dro jeg og søsteren min til Bergen, møtte Petra og spiste men så måtte Petra gå, så skulle jeg og Jastrid ta natt-toget til Oslo! Jeg sovna i 12 halv 1 tiden tror jeg.. På Onsdagen var vi fremme klokken 7 på morningen, og så spiste vi igjen. Så gikk vi inn på Oslo City (ett senter) men det åpnet ikke før klokken 10, så vi gikk i 1½ time, å bare gjorde ingenting.. Kjøpte oss ett Oreo kakestykke, naaam!


HAHAHAH! Jeg ser ut som en and! xD


Jazzy Fizzle!
Jeg og Jastrid så verdens nydeligeste kanin, og jeg syntes en mus var veldig søt da (a)


Vi shoppet litt, spiste middag med Kristin (bestevennen til jastrid), og så skulle jeg og Jastrid på Taylor Swift konsert!!! På vei opp til spektrum gikk Nora Foss Al-Jabri forbi meg, jeg reagerte ikke stort på det med engang, men så bare: WOW! DET VAR NORA!!! Hahaha xD
Fysøren så gøy det var, og det var helt stappfullt og Taylor sang så utrolig bra! Jeg ba Kenneth ringe meg så han kunne høre, hahaha! Så ringte jeg til Petra :-D
Jeg filma 2 ganger med kameraet og tok noen få bilder, men kameraet mitt ble tatt inn så jeg fikk ikke noe mere.. Jaja! :-)

Denne madamen (neida xD) var med i X-Faktor!


Det var denne karen her også!


Skal se om jeg får lagt ut filmene på youtube eller noe, nå må jeg gå! Har holdt på med innlegget i over 2 timer nå xD

SNAKKES! <3 Hadebra :)

Var du på konserten til Taylor Swift?

DAGEN IGÅR (og idag)

Hei!
Igår var jeg hos Kenneth, der var også Alexander, Markus, Njål(HAN VAR DRITKUL), Mona og så gikk Ingelinn litt tidlig. Jeg kom midt inni en film, så jeg skjønte ikke så mye av den, men så gikk vi bort til Johnny (broren til Kenneth) og lånte en skrekk film, den var egentlig ikke så veldig skummel, har sett verre for å si det sånn xD

Idag skal jeg i filmkveld hos Alexander, der skal også Markus, Kenneth og kanskje Ingrid :-D
Jeg fikk ikke tatt noen bilder igår desverre.


Hahaha! Jeg, Kenneth og Markus la oss ikke før klokken 9 idag vi, vi satt å snakka med hverandre på msn, så logga vi av i syv-tiden og skreiv meldinger og sånn, så logga jeg og Markus på igjen, så logga vi av igjen og så sovna vi, så vekte Kenneth meg, ved å sende ett tonn med meldinger, dust xD


Nå sitter jeg egentlig bare her og snakker med folk på msn og nerder facebook, hører på musikk og sånn. 

Hva har du gjort i vinterferien? 

Ikke se ned på meg for dette

Heisann!
Det var slitsomt med en joggetur, pust og pes hele veien!Så til det jeg snakket om isted, jeg håper dere leser dette. Jeg vil ikke at noen skal ta synd i meg, eller skrive en stygg kommentar om at jeg er oppmerksomhetssyk, om dere synst noe negativt om dette så hold kjeft.

For 2 år siden, altså i August spilte jeg ett spill dere sikkert kjenner til. Habbo
Der møtte jeg mange folk, men det var 4 stk det var noe helt spesielt med. Vell den ene, han het Sofus, de andre het Ida, Henrik og Maren.
Vi ble gode venner gjennom dette spillet, og vi fikk msn-adressen til hverandre osv. Jeg syns de var kjempehyggelige!

Han Sofus, han ble mobbet, det var ungdommer på skolen hans som mobbet han og veninna hans, Martine. Foreldrene hans slo han, misshandlet Sofus..
Martine tok selvmord 1 år før jeg ble kjent med de andre, ifølge "Sofus".  Så henne visste jeg ingenting om.
Han fortalte meg absolutt alt, og han hadde skadet seg selv, kutta seg på armen, dette likte jeg ikke. Og dere vet, habbofølelser vettu, jeg og han Sofus vi ble "sammen" da.. Og det ble sånn til at vi plutselig ble sammen på ekte også, uff så flaut å tenke tilbake til !!!! Jeg ble sammen med han på ekte, fordi jeg syntes så synd på han, stakkars. Han snakket med meg om alt, absolutt alt. Jeg tok alt til meg og trodde selvfølgelig dette her var noe som måtte ordnes opp i, jeg tenkte ikke på meg selv, jeg tenkte på han, på hvordan han hadde det, jeg ville hjelpe Sofus! Jeg fikk nummeret til den andre veninnen hans, Randi. Så vi hadde god kontakt med hverandre.
Flere ganger gråt jeg, jeg tror jeg gråt hver dag faktisk. Jeg ble frekk og spydig mot vennene mine, mamma, søsken, Reidar, alle! Jeg brydde meg kun om han Sofus.
Så i 9 måneder, fra September til Mai, stilte jeg opp for denne gutten, jeg hjalp han, støttet han, gjorde alt for han, for at han skulle ha det bra. Inntil Mai hadde han kutta seg 3 ganger, jeg likte ikke dette i det heletatt.

Katrine og Oceane støttet meg hele veien, de stilte opp for meg når jeg var trist, når jeg fikk dårlig nytt fra Randi.. Jeg er utrolig glad for at Katrine og Oceane støtta meg!

Gjennom alle disse månedene, hadde min mor spurt om dette var sant, søstrene mine var beskymret, for at jeg ble lurt gjennom alt dette, jeg tenkte på det ganske mye. Men dette her var noe jeg trodde på, åjadda! Dette her var helt sant tenkte jeg, så jeg fortsatte å stille opp for denne gutten på 14 år, jeg var 12.
Sofus, Ida og Henrik hadde aldri noen mobiltelefon eller webkamera, dette var det noe rart med men allikevell fortsatte jeg med mitt. Dette her var sant! Trodde jeg.
Jeg spurte dem flere ganger om de løy for meg, men nei det gjorde de ikke! Det låvde di, og jeg sto på mitt.

"Randi" sendte meg ett bilde av en kniv med blod på en gang Sofus ikke hadde vert hjemme på 3 timer, dette ble jeg EKSTREMT redd av!

17 mai var Sofus borte, Sofus "hadde tatt selvmord", han hadde kutta en H på pulsen sa Randi, tilsammen er det 4 kutt.. 4 kutt på 9 måneder.. 
Jeg tenkte liksom: "Ojda, dette var ikke bra" Og la all skylden på meg selv og tenkte at jeg ikke var bra nok, jeg var ikke bra nok for noen. Gråt, gråt og gråt.
Maren, var helt knust etter dette, jeg og Maren var veldig gode venner, og hadde nummeret til hverandre, vi har også sett hverandre på webkamera og sånn, hun var like redd som meg!


Ingenting av dette var sant, og det fant jeg ut etter 9 måneder. Randi sitt nummer står i telefonkatalogen med en mann's navn, Kjetil heter han. Og har 4 ulike nummer. 
Livet mitt ble helt forandret, jeg var helt ødelagt! Inntil ungdomsskolen. Der fikk jeg de fantastiske vennene mine, selv har jeg de gamle!
Kenneth, Alexander, Markus, Ingrid og Olav ble de nye vennene mine, herregud så glad jeg er i dere! Dere gjorde livet mitt så sinnsykt mye bedre på mange måter, dere er helt utrolige! (Jeg mener ikke å stenge de andre søte vennene mine utenfor nå!)

Det jeg vil fram til her, er at dere må ikke stole på folk på internett! Dere må aldri aldri aldri møte noen dere aldri har møtt før, uten en voksen vedsiden av dere, dere må være trygg og klar over at man aldri vet hvem som er bak skjermen! 
Jeg håper dere tok dere tid til og lese dette, vet det var mye tekst, men jeg håper virkelig ikke at noen av dere har opplevd noe skummelt på internett! 
Vær forsiktig på internett, det var ikke jeg

PS. Vær så snill og ikke se negativt på meg, jeg ville han bare godt men fikk bare dritt tilbake.

Hva synst du om innlegget?

 

RYDDE - JOGGE - PC/CHILL

Heilåå!
Jeg våknet klokken 11:43 idag,  og stod opp ca 10 min etterpå, spiste, og så bar det rett til rydding på rommet. Fy søren for en bombe!

Her er ett før og etter bilde!
Jah, dette tok sin tid!
Jeg støvsugde, mamma vasket sengetøyet, jeg tok på og av sengetøy! :O Jeg er kul :) (næt)
Nå skal jeg straks ut og jogge, så senere kommer det ett ganske.. Tja, hva kan man si? Alvorlig innlegg, som jeg håper dere tar dere tid til og lese.
Det er veldig vanskelig for meg å gå rundt meg dette, og jeg syns jeg bør skrive det til dere, og håper dere tror meg! Det er mange som vet det fra før av, men det er andre som ikke vet det. Kanskje dere ikke tar det seriøst, og tror jeg bare finner på ting for oppmerksomhet, men det er jeg ikke! Jeg liker faktisk ikke så mye oppmerksomhet, det er litt... skummelt! Hahah! :)

-SNAKKES-

HAR DU VERT PÅ SPRÅKREISE?

Heisann igjensann!
Jeg lurer bare på noe. Har du vert på språkreise med EF eller STS?
Hvertfall, hvordan var det? Jeg vil til California på språkreise, jeg har skjekka ut EF og det skal være ganske bra, bortsett fra "sikkerheten" på ungdommene.. Men jeg er så kul så jeg trenger ingen sikkerthet. (Ironi hvis du er ett folk med lav IQ).

Jo for, jeg har kjempelyst å reise på språkreise, og komme hjem igjen fornøyd! Voe f.eks, hun var på språkreise med EF til California (Nei, jeg skal ikke til CA fordi hun var der) og hun var kjempefornøyd. Søsteren min, Petra var med EF til Australia, hun ble ganske fornøyd tror jeg!

Så jeg vil bare vite om dere vet hva som er best? Nå følger jeg EF, men det kan skje forandringer, jeg skal ikke på språkreise før sommeren 2012 siden jeg ikke har penger til noe nå.. Jeg skal spare og spare!Vær så snill, legg igjen en kommentar om du har vert, eller kjenner noen som har vert på EF eller STS Språkreise!

Jeg anbefaler, du besøker

Hallu!
Jeg har lyst til og anbefale de bloggene jeg pleier å lese da.. Det er ikke sånne store bloggere men..
TILFELDIG rekkefølge.

- Rebekka
- Silje
- Ingrid

Det er egentlig de bloggene jeg leser mest.. Jeg klikker innpå andre blogger som jeg liker, men så glemmer jeg hva de heter xD
Jaja! Nå kommer ett innlegg, senere.. DET ER VIKTIG FOR MEG!

Snakkes om litt!
God morgen, dårlig vær!

Admiral P - Snakke litt


Hellu!
Idag hadde jeg liksom tenkt å gå ut og finne på noe med Linda eller noen, men gjett hva jeg våkna til? OVERSKYET, KALDT OG MYE VIND. Jeg vil ha sommer! Seriøst, jeg blir gal snart xD Bra at det ikke regner da!

Jaja, nå sitter jeg og hører på musikk og ser litt på tv, det suger med tv for tiden, det er ikke en dritt og se på! Nå ser jeg på Christina, har ikke sett det før! Hehehehe. Meeen, hva pleier dere å se på tv'en? Tangerudbakken liker jeg og se på, men jeg vet aldri når det er og begynner.. Hahah! Uff, snakk om tv

Jeg tenkte jeg skulle anbefale blogger, vil dere det?


Yeah, på'an igjen!


Haba haba - Stella Mwangi

Heihå!
Nå har jeg startet min femtitusende blogg, heh! Neida. ehh, jodaPå denne bloggen kommer jeg til å legge ut forskjellig musikk som jeg liker, om du ikke liker musikken min, får det være ditt problem. Jeg kommer også til å legge ut bilder, og innlegg om hverdag og det som faller meg inn.
Drittkommentarer bryr meg midt i rævva, så om du har noe du ikke liker ved meg eller bloggen min, bring it on bitch!

Videoblogg trenger dere ikke mase om, for jeg hater å filme meg selv. been there done that, it sucks!


Jeg har bare sånn midlertidig design, jeg er trøtt. Ananas! 

hadet.
hjørdis

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)