mars 2012


5 personer, 1 gitar

Hva synes du? sykt ikkesant?

Shopping med stor J!!!

Hei! Idag var vi på et senter å shoppa litt. Hihihi! Jeg kjøpte kun sommerklær og litt annet. Gleder meg så sykt til sommeren nå! Er så glad at det kun er ca 2-3 mnd til sommerferie. Her er noen bilder av klær jeg kjøpte! JEG VET JEG ER STYGG I TRYNET PÅ DISSE BILDENE. HAHA! Ser f*cka ut

herregud jeg er kul

Jeg kjøpte 1 bukse og 1 tights (begge er svarte) men jeg gidder ikke legge ut bilde av dem, får heller lage en outfit med dem på, så får dere se de da :)

Hva har dere gjort idag? Og hva synes dere om innkjøpene mine? :-)
Har hatt en konge dag!


 

Leandro blir gaaal


HAN FIKK IKKE ALLE, HAN FIKK 2 STK

Har komt frem til danmark

Hei! Som dere så i innlegget under, skulle vi til Danmark idag. Jeg har aldri sittet så vondt i en bil NOEN GANG! Har helt sykt vondt i ryggen. Er ikke bare bare å sitte i en liten bil + ett digert barnesete ved siden av oss. Jaja, vi er fremme nå hvertfall! Kjenner det skal bli godt å sove i en seng inatt.

Du vet du er i danmark når du ser vindmøller hver gang du ser ut av vinduet.


Nå skal jeg slappe av, og legge meg tidlig. Vi skal tidlig opp imorgen, for å få fiksa passene våre. Snakkes!

 

Turer'n til danmark

Hei!
Kan bli litt dårlig med blogging til Søndag fordi jeg, mamma, Jastrid, Petra og Leandro er på vei til Danmark! Har data med så bilder blir det nok uansett. Har kamera med så..

Vi snakkes!

Vert ute med Kenneth

Hellooo! Jeg og Kenneth var ute i det fine været idag. Det var faktisk VARMT og jeg måtte ta av meg jakken!!! Sykeste.. Tok noen bilder ofcourse.. hihahoVi sto til slutt å slost om å stå på en stein, og så kom moren til Helene ut på terassen og bare: "EHEM!!!!!" .. Morsoomt! Vil forresten si at Roald er kjempekul

Og til slutt vil jeg vise dere ett bilde Kenneth ble utrolig stolt av. Hahah

Flere bilder fra musikalen

Hei! Dere var veldig positiv til flere bilder fra musikalen, så.. versegod!
HAHA! se håret til ingrid på dette bildet: (hun står nesten helt til venstre)


og mona sitt hår


Nå klikka bildedriten så dette er bildene dere får nå. Skal se om jeg får tid til enda ett innlegg med bilder!


 

Bilder fra musikalen vår

VENNLIGST IKKE TA BILDENE UTEN Å SPØRRE MEG FØRST.


øving pågår.


i'm just a gigalo


Hvis du vil se flere bilder, er det bare å legge igjen en kommentar om å få se flere!!!

 

Bilder tatt med EF 55-200mm

Hei! Her er noen bilder jeg tok isted med den nye linsa mi! Ingen av bildene er redigert. Bare det av spindelvevet, med effekt på kameraet.
Hva synes du? :) 

Musikalen og en overraskelse fra siiiis'

Hei! Denne uken har gått i øving, øving og øving til musikalen, og igår hadde vi premiere. Må bare si det, HERREGUD så gøy! Jeg har kost meg så utrolig mye, at det går ann! 
Og i tillegg til at musikalen gikk superbra, føler jeg at alle som er med har blitt "bedre venner". Har ikke ord...Igår når Petra kom hjem hadde hun en overraskelse til meg. SKAL SI HUN ER FLINK TIL Å OVERRASKE!!!!!


Canon Zoom Linse, EF 55-200mm ♥   TUSEN TAKK, PETRAAA!!!

Sikkerhet først!

Hihaho! Vi hadde det kult på bussen igår

Innflytningskveld

Hei!
Idag skal jeg få besøk av noen herlige folk. Vi skal se en film, spise, kose oss og myye! Gleder meg kjempe mye, de som kommer er Kenneth, Alexander, Mona, Frida, Ingrid, Hanna, Helene og Katrine. Linda skulle også, men hun fikk desverre ikke lov :(

Hahah, tatt en dag jeg, Mona, Kenneth og Alexander lagde vaffler. (Mona på bildet)
 

Jeg sier natta for dagen

Hei!
Nå sitter jeg å spiser Weetos, og skal straks gjøre meg klar til å legge meg. Tenkte bare å legge inn et innlegg først!
Idag på skolen øvde vi til musikalen hele dagen, det var sykt gøy, men mye læring, øving, og pirking.. Hele nesteuke skal vi som er med IKKE på skolen i det heletatt, for da skal vi øve øve øve hele uken. Starter 08:15 og slutter når vi er ferdige. GLEDER MEG UTROLIG MYE! 

Bilder: Kaninene

Hei! Etter skolen idag hadde jeg besøk av Ingrid, vi gikk ut til kaninene så tok jeg noen bilder til dere!
PS: Lukas (den hvite og svarte) har noen sår på nesen og ved det ene øyne + litt på ørene og sånn, fordi Purken (oransje) slåss med han, men det går helt fint med han og de står ikke lenger i samme bur!)

Fine guttene minee <3

Video: Rommet mitt

Forresten! Følg meg på twitter og instagram: @_hjordis   <-- heter det på både twitter og instagram.. 

Stressa

Hei! Nå i det siste har jeg virkeligvirkelig ikke fått tid til noen blogging, fordi jeg og mamma flytta og sånn. Så det har gått mye i det disse dagene, pakking osv! Men akkurat nå holder jeg faktisk på å redigere en video til dere, av rommet mitt! Har jo fått nytt rom jeg, hehe! Eg veldig fornøyd da. Bare litt kaldt her inne.

Idag har jeg vert på skolen og tatt kaninene opp til Helene. Måtte rense burene deres idag, så var jeg så heldig at jeg fikk låne et bur av Helene som jeg kunne sette Lukas i, for de har begynt å slost så Lukas har noen sår på ørene og nesen, stakkars....

Jeg fikk låne macen til Kenneth ikveld, så det var utrolig gøy! Elsker mac, kunne gjort hva som helst for å få en nå, men jeg skal konfirmere meg om 2 mnd så da får jeg kjøpe en da! Det var alt jeg hadde å si her. Har desverre ikke bilder, så dette blir ett bildeløst kjedelig innlegg. 

Dårlig blogging

Hello people!
Nå sitter jeg hos Jan og Anna(bror og kjæresten hans) og blogger. Beklager for dårlig blogging men vi pakker for fullt her hjemme, lurer du på hvorfor kan du spørre på facebook om du har den. Idag har jeg og hele 9klasse vært i kirken, pga vi er konfirmanter i år. DRIT KJEDELIG! Men filmen vi så var gøy da, Evan Almighty. Handler om en mann som flytter med de tre barna sine og kona si, og så ber han til Gud om hjelp for å forandre verden, og kona ber om et bedre familieforhold osv. Se den, så skjønner du. Jeg hater å forklare, hehe!

Senere får jeg besøk av Kenneth ♥ og vi skal på middag hos Jan og Anna senere, blir koselig! Har ikke vært med Kenneth skikkelig på en stund nå. Heh, 2-3 dager er lenge for meg ok... (a)


myboyyy <3

2 ting som betyr mye for meg

Hei! Nå har jeg tatt bilder av to ting som betyr en del for meg. Kanskje ikke mest, men mye! Har jo venner og familie som jeg elsker, musikk osv. 

Den første tingen jeg har på hjertet er gitaren min. Grunnen er at jeg ofte spiller på den når jeg føler meg nedfor, er glad, ja.. uansett hvilket humør jeg er i, så kan jeg spille på den og synge til.. ELSKER DET! 

Den andre tingen er et bilde, av meg og pappa. Det betyr mye for meg fordi det er kun på bilder jeg kan se han. Er flere bilder av meg og han, men jeg tok bare dette nå i farta. Love you daddyyyy <3


 

Anbefaling - Håndkrem

Hei!
Tenkte å ha en anbefaling til en håndkrem, jeg virkelig synes er utrolig bra. Vi kjøper den i færøyene, og den er ganske billig også.Har du prøvd denne kremen før? Jeg vet ikke hvor i Norge dere kan kjøpe den, kanskje på tax-free! :)
 

Invisible Children - KONY 2012Anbefaler alle til å se den! Se den, del den og hjelp andre barn..

Little Reasons To Smile

>MONA< hadde et ganske fint innlegg, så jeg tenkte å ha noe lignende. Disse bildene er funnet >her<

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 *

 

 

Tror jeg skal begynne med litt sånne ting. Nå skal jeg i dusjen, og imorgen kommer et innlegg Mona ønskte jeg skulle legge ut. Noe som betyr mye for meg!  

 

konfirmasjonen og div andre ting

Hei! Nå har jeg sendt rundt invitasjoner til familie i Færøyene (det er svindyrt å sende fra norge til færøyene) til konfirmasjonen! Gleder meg egentlig ganske mye, det blir utrolig gøy å se alle igjen. Nå får jeg snart besøk av verdensbeste, så jeg må stikke! Kommer vell et innlegg senere, dette var bare for å oppdatere :) Om du vil, kan du legge igjen en kommentar om hva du vil ha mer av her på bloggen.
 

Bergen igår // Innkjøp

Heey! Igår reiste jeg, Kenneth og Alexander til bergen fordi vi måtte på musikkmagasinet/hagstrøm for å fikse mikrofonen vi har kjøpt oss, men når vi kom dit var hagstrøm stengt (klokken2) og vi tenkte at musikkmagasinet stengte samtidig, så vi tok oss god tid og når vi endelig kom opp dit for å se når det stengte va klokken 15:10, og det stengte 15:00 .. Yeah!
Så vi bare gikk rundt å tok det rolig egentlig, skulle på kino men når vi fant det ut hadde vi ikke tid. Typisk oss! Jeg kjøpte meg en Music Angel og et deksel til iPhonen, genialt deksel!
 
Idag skal jeg til stord i bursdag til Elliot som ble 2 år på torsdag. Gleder meg til å se han og de andre igjen! 
Hva skal du idag?

 

I love youklarte ikke holde tårene inne

Hei! Søsteren min sendte meg en video på facebook av ei jente som ikke har sett faren sin på nesten et år pga millitæret, og her er hun på en "stavekonkurranse" og skal stave ordet "Sergeant" som faren er, se resten! Klarte ikke holde tårene inne, sykt søtt!

 

A new friend

Hei!
Idag har det vert syyykt fint vær ute!  Jeg og Mona har vert sammen med ei jente som har hytte her ute, eller på Rabben. Vi var veldig nervøse for å møte henne, hahah! Men hun var utroolig grei da, og vi koste oss kjempemasse. Vi møttes i bekkjarvik, kjøpte oss en milkshake og snakket om ting og tang. Gøygøygøy! Så gikk vi opp på fotballbanen og tok litt bilder, Kenneth og Alexander også kom. 


hihihi! hun heter Karina forresten :)
Hvordan har din dag vert så langt?

Bloggen er 1 år idag


Heey! Long time no see!
Idag er det 1 år siden jeg begynte å blogge på denne bloggen.Og som bursdagspresang begynner jeg å blogge igjen. Kanskje ikke hver dag, men så ofte som jeg får tid! Happy now?Vil gratulere Justin Bieber med dagen også! <3 HEEY. Hjelp å twitre denne til Justin! HAHA, meg og Mona på slutten, uff så flaut....