april 2011


Nytt enkelt design!

Heihei!
Ingrid laget en kjempefin header til meg, hun er flink!  <3 TUSEN TAKK INGRID :)



 
Imorgen skal Ingrid komme til meg, og da skal vi gjøre del 2 av Må gjøre videoen, og så skal vi lage video til ingrid, så vi skal svare på spørsmålsrunden til Ingrid siden vi ikke fikk gjort det sist gang. 



 I påsken har jeg vert på campingtur i Etne! Det var kjempekoselig, og jeg var der sammen med Mamma, Reidar, Petra, Jan, Anna, Sigrid, Kjell, Lise, Elliot og en dag med Moren og faren til Lise! :-)



 

yees.

Hei! :-)
Jeg er så sinnsykt lei av designet mitt, og nå siden det nermer seg sommer så tenkte jeg å lage ett litt mer sommer design!

Jeg og Ingrid har ikke hatt tid til og lage del 2 av må-gjøre videoen. Så den vet vi ikke når kommer. Jeg har mista blogglysten, men nå fikk jeg plutselig lyst til å blogge litt.. Haha!
I påsken har jeg vert med Linda hver eneste dag fra fredag, men ikke idag, hun skulle til Oline idag hun :-) Jeg har også vert med Mona, Alexander og Kenneth! Koooos.



 Jeg har så sykt lyst til å begynne på turn, men det finst ikke turn her ute. Det suger! Så jeg tror jeg skal smiske litt om å begynne etter sommer en eller annen plass i bergen eller på sotra eller noe. (a)

I forgårs var jeg hos Kenneth så FIKK jeg Guitar Hero trommer, gitar og spill til wiien, syke kid. TUSEN TAKK KENNETH <3

Nå skal jeg redigere litt bilder og fikse designet!





JEG LEGGER UT ØNSKELISTEN TIL BURSDAGEN SENERE. den er dyr... :p


ENDELIG!!!

Heihei!
Lengesiden sist. Jeg og Ingrid har laga del1 til må gjøre videoen, men vi hadde problemer med å legge den ut på youtube. MEN NÅ ER DEN HER! Hurra :D

 

 

Senere!&lt;3

TRYKK >HER< FOR Å KOMMENTERE TIL MÅ VIDEOEN! 



Heihå!
Nå er det bare 1 time til Ingrid kommer! Gleder meg kjempemye. Senere skal vi på banen og være med Mari, Markus, Kenneth og Alexander :-)
Var egentlig bare det jeg skulle si. Når ingrid kommer skal jeg hjelpe henne med å svare på spørsmålsrunden hennes >her<  :-)

SNAKKIS PAKKIS! :D


<3