mai 2011


JEG FIKK MIN FØRSTE...

... SEKSER PÅ SKOLEN!!!!

Heihei! På fredag hadde vi idrettsdag på skolen, det var egentlig ganske kjedelig.. Når jeg skulle hoppe høyde klarte jeg på en eller annen merkelig måte å vri hele ryggen, så jeg har syyykt vondt... På slutten av dagen fikk vi RLE prøvene tilbake, og jeg fikk min første 6'er!!! jeg skreik jo .. haha! 

Etter skolen gikk jeg hjem, så tok jeg bussen til Storebø igjen for å være med Ingmar, Leander, Martin, Leonard og Nikolai. Det var kjempegøy, som vanlig! :-)

SORRY for at spørsmålsrunden er så treigt ute, men jeg skal prøve å få den ut snart! 
Forresten, så gikk det helt greit å danse på torgallmeningen på Torsdag, noen av oss (inkludert meg) glemte litt av dansen, kom på forskjellige plasseringer osv. Men det var kjempegøy! Mange flinke som opptredde. Fikk kjempemye skryt også! :-) 

Nytt design

Heisann!
Jeg bare skifta design igjen jeg, ble lei av det andre enkle gamle greiene :p er ikke jeg som har laga det da men.. :)

Idag hadde vi del 2 av matte tentamen - eller halvdagsprøven om jeg kan kalle det, det istedet.. Jeg kommer til å stryyykee! :-( Jeg håper vi får RLE prøven tilbake snart, for den har jeg venta på i snart 3 uker! Imorgen skal jeg og jazzgjengen + noen flere til bergen å opptre på den festivalgreia! GLEDER MEG!! :-D Sikkert sykt mange flinke der da, og ELISABETH OG NINA OG PETRA skal se på!! :-D Endelig får jeg møte Elisabeth! (A) Hun er så søt! xD Håper hun kommer å besøker meg snart da, eheheh! 

Random bilde av Ingrid og den nydelige løvehode kaninen hennes Oskar<3


 Nå går jeg å spiser! Hadebra!<3

HELGEN

Heihei!
Sorry for lite blogging, men jeg har vert ganske opptatt med øving til opptreden og sånn.

På Torsdag og Fredag var jeg på jobb med Hanne, det var slitsomt! Uffameg. Tror ikke jeg kommer til å jobbe på butikk akkurat xD Vi satt på plass sykt mye varer og satte nye priser og sånn.

På Lørdag var jeg på øving (jazzdans) og etter det var jeg og Mona ute hos Kenneth. Vi skøyt med luftgevær og jeg og Mona var myyye bedre enn Kenneth! Hahaha, vi traff alt han ikke traff xD Så øvde jeg og Kenneth osv.
På Søndag var jeg på kulturskole avsluttning, det var sykt gøy! Mange flinke elever :-) Jeg og jentene danset, så spilte jeg keyboard med Kenneth (han spilte gitar). KOSELIG!!

 Det stygge bildegreiene funker ikke enda. blogg.no suger -.- SÅÅÅÅ. Det blir kun bilder fra facebook idag. Sorryfordeeet

KANIIIIN

Hei igjen! Haha
Håper at alle hadde en fin 17.Mai igår, jeg hadde hvertfall det! Feirte på Storebø i år, selgte lapskaus på barneskolen. Haha! Var der med Katrine da, men jeg var også litt med Ingmar, Leonard, Martin, Nicholas, Anders og Leander :)

Idag har jeg vert hos Helene i sånn en halvtime, jeg var der fordi jeg skulle hente kaninen min, Lukas! Han er så snill og fiiiin! <3
Kommer bilder senere, bilde driten har klikka -.-


Imorgen er det jobbskygging, ikke vet jeg hva det er. Haha! Jeg skal hvertfall jobbe på Rimi med Hanne! Begynner klokken 9 til 16-17. Det blir morroooo! :-) 

 

 

KONKURRANSE!

Hei!
Jeg er med på konkurransen til Amalie, hun har blitt sponset av "superkul" og om man vinner får man gavekort på 700 kroner på superkul + vurdering og link i 2 uker! :) 

Vil DU være med på konkurransen hennes kan du trykke >HER

Kopiert fra Amalie's blogg:

Det du må gjøre er : 
- Skrive en kommentar i kommentarfeltet at du er med.
- Skrive et innlegg på din blogg, og si at du er med i en konkuranse på min blogg.
- Sende inn bilde, enten på innlegget eller på eposten min. ( du får epost om du spør)

Tema : Det du vil. Foreks : vinter, 17-mai,sommer,høst,dyr osv... :)

Premien er et gaveort fra superkul på 700 kr . ( Har blitt sponset ) , ++ en vurdeing og lenket i 2 uker.. : D 

NYTT DESIGN!

Hei! 
I helgen har jeg vert på UK, OLDEN festival i hallen. Det var sinnsykt gøy! Mange fine folk, god stemning, latterkrampe, klatring, waveboard osv. KOST MEG!


Ingrid var UTROLIG hyper! helt sykt..

CHIIIIIIIIILL

Jeg og Ingrid klatret HELETIDEN! Jeg har gått på klatring før da, Ingrid klatret for 2.gang på fredag, og hun klatra på lørdagen og søndagen. HUN BLE JO KJEMPEFLINK!!! :D Vi lærte også å sikre, det er egentlig 14 års aldersgrense, og vi må ta sikrekurs, men vi fikk det så bra til så vi fikk sikre selv! Vi hang tilogmed i samme tau, HAHAHAH! Drit gøy!


<3
 


 
 Oda har laget header til meg, ELSKER DEN!! :D Hun er kjempeflink<3 Jeg tror svarene på >spm runden<  kommer i helgen, eller noe. Kvir meg! Har aldri VIST MEG SELV alene på film.. uffda

Idag har jeg vert på trening (dans), og på Torsdag skal jeg på klatring (a) DET ER SÅ GØØØØY.
snakkes!

Hva synes du om headeren? :)
SPØRR OM SPØRSMÅL PÅ SPØRRERUNDEN. 

11.Mai 2011

IKKE GLEM SPØRSMÅLSRUNDEN! http://photolifemusic.blogg.no/1304863020_sprsmlsrunde.html 
Hei! 
Jeg får fortsatt ikke til å laste opp må gjøre videoen til meg og Ingrid, så jeg vet ikke HELT hva vi skal gjøre. Har prøvd flere ganger men det går ikke.. 


                                          Kamera: Panasonic Lumix FZ45 // Redigering: Picasa // Tatt av: Meg
Idag tok jeg noen bilder av vann som randt i en bolle, i springen vår. Ble litt fornøyd med noen av bildene.

 


Redigert med picasa. Hva synes du om bildene? :-)

Idag har jeg vert på skolen, vi hadde RLE prøve og jeg tror det gikk ganske bra. Jeg svarte på alle spørsmålene, så jeg håper på god karakter! Ellers har jeg bare gjort lekser, hørt på musikk og vert på pcen. 

Hadebra! :)


ØNSKELISTEN MIN

Hellu!
Jeg har gjort lekser i HELE dag! Sinnsykt kjedelig, vi har prøve imorgen så måtte jeg skrive ned kontrollspørsmålene og sånn.. Lærerene bomber oss jo med lekser, prøver osv.

HER ER ØNSKELISTEN MIN!Vedder på at jeg kun får penger.. xD 
 

ER IKKE FERDIG

STILL SPØRSMÅL PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN MIN ... SVARER PÅ VIDEO
http://photolifemusic.blogg.no/1304863020_sprsmlsrunde.html 
Designet er ikke ferdig enda, jeg gjør det ferdig imorgen. God natt! 

FÅR IKKE TIL

Helluu! 
Jeg får ikke lastet opp må gjøre videoen på youtube, og får den heller ikke innpå blogg.no! Det er så tragisk, for når jeg først er ferdig med den, så får jeg den ikke inn noen steder.. Er det noen som vet en annen måte å få den inn på bloggen?

Nå skal jeg lage ett litt mer sommerlig design, for nå er det jo komt så fint vær! Idag løpte vi koopertest (for dere som ikke vet hva det er, så skal man løpe/ det man kan i 12 minutter) i gymmen. Det var sykt tungt, og UTROLIG varmt siden det var 29 grader ute! Herlighet, jeg trodde jeg skulle dø for jeg har sinnsykt dårlig kondis, og det irriterer meg.. Men jeg løpte 2050 meter på 12 minutter da, så jeg fikk karakter 4. Er litt fornøyd, men jeg tror jeg kunne gjort det bedre!

JEG SKAL legge ut ønskelisten min til bursdagen senere eller imorgen! Vet jeg sa det for kjempelengesiden men jeg skal prøve å huske det denne gangen! :-)


hahah, synes sånne bilder er så søte!<3

 

SPØRSMÅLSRUNDE

Hei hå!
Jeg holder på å redigere ferdig må gjøre videoen til meg og Ingrid. Jeg VET det tar lang tid, men jeg er ganske lat til å redigere nå for tiden! hahaha :p

Jeg tenkte å ha spørsmålsrunde og kanskje svare på video, men jeg vet ikke helt. Så det er bare å spørre! Håper på mange spørsmål :-)Å så deilig å pusse tennene med ketchup! <3