mai 2012


Dip dye, hvilken?

Hvilken synes dere jeg skal ta?! 


Har omtrent like langt hår som nr2, bare så det er sagt! ;)
 

SPØRSMÅLSRUNDE

Hei! Jeg har ikke største tiden til blogg nå, så jeg tenker å sette igang en spørsmålsrunde! Dere kan spørre om hva som helst. Svarer ærlig! Håper på mange spørsmål selvfølgelig. 

TV2; Kan dere hjelpe bekkjarvik?

Hei! Tv2 (GodMorgen Norge) skal kanskje komme til Austevoll, om de får flest stemmer! Det hadde vert utrolig fint om dere kunne stemt på Bekkjarvik, Austevoll! Dere kan stemme så mange ganger dere vil frem til Tirsdag!!! http://www.tv2.no/gmn/hvor-i-hordaland-skal-vi-reise-3789624.html
Blir og glad om dere deler dette videre!

Pakke i posten +++

Hei! I de siste dagene har Kenneth hatt macbooken min hos seg, fordi jeg har glemt den der, og han har glemt den når han skal til meg. Heh, att det går ann. Derfor har jeg ikke blogget. Men i det siste har jeg fått pakke i posten, vert på havfest, bada osv. Har laga en video med klipp og sånn!
 Pakke i posten:

 
Kjolen kan du finne HER

Ellers har jeg bada i vassnes med fine folk! Har kost meg kjempemye disse dagene. Har vert over 20 grader hver dag! Den ene dagen var det hele 33 grader ute! I MAI. Sykt 

SOLA SKINNER OVER AUSTEVOLL

MANDAG:

IGÅR:
IDAG:


Har kost meg skikkelig disse dagene. Er utrolig godt og varmt nå. Har vert ute de 3 siste dagene, og det har vert over 22 grader! Idag var det helt oppe i 33 grader. Hva skjer med Norge? Haha! Elsker det <3

Følg meg på instagram

@hjordisthomsen

Sommerfølelse!

Hei! Idag på skolen gikk jeg i shorts og topp. Herregud så deilig det er med sol og varme, var sykt fint og varmt idag! Skal være fint vær heeele uka. Kjempedeilig! Var på jazzdans idag, siste jazzdans før sommerferien. Bare jubileumsforestillingen som gjenstår. Gleder meg litt jeg, egentlig! Hehe. Mista nesten bussen idag jeg, heh. Var morsomt, og holdt på å dø når jeg kom til buss-stoppet. Har jo ikke kondis at-all... Uff! Trenger trening jeg.Var hos Helene idag, og hadde besøk av Kenneth. Kaninene fikk kost seg ute en god stund, og vi satt opp trampolina til Helene. Blir en bra uke dette, tror jeg! Imorgen har vi matteprøve eller tentamen.. Aner ikke. Det kommer til å gå.. rett i dass. Nå skal jeg gjøre meg klar til å hoppe i sengs! God natt :)

Hvordan har din dag vert? 

Dåp til Evelina

Hei! Har ikke blogga på 3 dager jeg. Heheh, flinkepia.
Igår(søndag) var jeg i barnedåp til Evelina, niesen og fadderbarnet til Kenneth. Hun er så søt! Det var utrolig koselig at jeg ble invitert. Var utrolig heldig med været, var kjempefint, ikke så utroolig varmt men likevell! Alt er bedre en regn.

 

Vil du ha en personlig almanakk?

Heisann dere! Personlig almanakk har en kampanjekode denne helgen på 17% avslag! Hvis du bestiller en almanakk vil du få 17%avslag på den siden det var 17 mai igår! Koden du må bruke finner du under bildet! Du kan lage almanakken din selv, og bestemme hvordan den skal se ut!

Trykk på bildet under for å komme til hjemmesiden til personlig almanakk! Koden du må bruke for å få rabatten er: D-UUSL-AWIS 

17.mai outfit

Hei! Jeg hadde en strålende 17.Mai idag. Jeg feirte den sammen med Kenneth, Helene, Katrine, Alexander, Hanna, Ingrid osv osv. Det var skikkelig koselig! Her er outfiten min idag :)


Jakke; Vero Moda   Tube BH; Lindex    Topp; BikBok   Highwaist shorts; Only    Sko; Økonomi sko
 

Forandring fryder? Ehm ja.

HAHAHA! Jeg fant et bilde på harddisken min. Så ut som en drittunge, men jeg gikk faktisk i 8klasse! syktEgentlig litt flaut å legge ut, fordi jeg ser så liten ut. Men her er et bilde som er tatt i mars!Synes du jeg har forandra meg? 

INNKJØP

Hei! Idag reiste mormor hjem til Færøyene igjen, og da ble jeg med. Var sykt stress fordi flesland var helt dust idag. Stakkars mormor!  Hvertfall, jeg og mamma var på lagunen etterpå da. Så jeg kjøpte noen ting da! :)


Den med mønster er kjøpt på Lindex, og den gule er fra H&M :)


Cardigan fra ONLY, bikini fra H&M og Beyonce Heat parfyme fra CUBUS

Kjøpte også en svart tube BH og en highwaist shorts, men de kan jeg lage outfit med en annen dag. For nå skal jeg legge meg! Håper alle får en strålende fin 17.Mai imorgen! Skal prøve mitt beste å komme med et innlegg imorgen kveld eller no :)
Vi snakkes! Hade 
 

Kooose oss i sola! BLONKEsmilefjes hjærte!

Heisann dere! helt random overskrift
På mandager starter skolen 09:30, så vi hadde forberedelse til engelsk tentamen imorgen. Vi fikk dra hjem klokken 11.00 men de som var med på musikalen skulle øve klokken 12.30 så jeg, Ingrid, Hanna og Katrine gikk i speilsalen og chilla der, hihi. Da jeg kom hjem rydda jeg rommet, det var virkelig nødvendig. Så ut som ei bombe! Nå skal jeg slappe av litt til så legger jeg meg. 

Hvordan har dagen din vert? 

Nytt design

Hei! Jeg fant et sommerlig fint gratisdesign på denne bloggen! Hva synes dere? :)

 

Fett å tryne på scooter

Dere husker vell blidet av scooteren jeg la ut her i ett innlegg lenger nede. Jeg, Kenneth og Alexander skulle kjøre den idag da. Faktisk for ca 20 minutter siden. Men jeg klarte å velte, og skrape den opp og få ett sår i panna. Jeg blei jo driiit redd pga scooteren! Men jeg dreit i meg selv.. hahahah uff 

Add meg på instagram!

Hei! Legg meg til på instagram :) Heter _hjordis

Wants fra Nelly

Hei dere! Mona tipsa meg om at jeg kunne ha "Wants" og jeg ser kun på klær og sånn fra Nelly. Så da tar jeg en "Wants fra Nelly" !


Denne kan du finneHER


Denne kan du finne HER


Denne kan du finneHER


Dette kan du finne HER


Denne finner du HER


Denne finner du HER


BROOM BROOM!!!

Elsker denne tingen her!!!! Vil haaaa

Video - Macbook bilder og videoer fra skolen

 

Hva synes dere?

Pakke i posten

Hei! Igår henta jeg en pakke i posten! HAPPYFACE <3

Bilder fra konfirmasjonen min

Som dere sikkert vet, så konfirmerte jeg meg idag, og det ble så utrolig mye bedre enn jeg trodde det skulle bli! Var i kirken klokken 11.00 og så var det middag klokken 13.00. Mona, Alexander og Kenneth(av vennene mine) var invitert til middag.Jeg koste meg skikkelig, og spiste meg så og si veldig mett. heheh! Klokken 16.00 var det kaffe og kaker, og da kom Ingrid, Katrine, Helene, Hanna og Linda. Da tok vi mange bilder, haha!

VELDIG fornøyd med dagen!!
Imorgen skal jeg hente macbooken min i posten. GLEDER MEG til å få egen pc igjen! Da blir det flere videoer også. Can't wait!
Når konfirmerte/skal du konfirmere deg?


Konfirmerer meg imorgen

Hei! Idag har jeg vert å stelt i stand til konfirmasjonen min, så nå er alt neeesten helt klart! Vi må bare legge en duk over noen bord og så er vi ferdig. Jeg gleder meg utrolig mye! Håper dere forstår at jeg har hatt det travelt disse dagene. Men her er noen bilder!

Fint ikkesant? :D:D:D


 

Day 21 - bilder av kjæledyrene mine

Jeg har 2 kaniner og 3 katter. Kattene har jeg desverre ikke bilde av nå, men de heter: Lykke, han er en oransje halvt perser med oransje øyner, Dino vet jeg ikke hva er men han er hvertfall utviklingshemma(JEG TULLER IKKE, han tror han er en hund), han er svart og hvit og er faktisk verdens smarteste katt, han hører på oss og gjør det vi sier han skal gjøre omtrent haha! Så har vi Josefine som er en blanding av skogskatt, hun er grå! :)

Her er kaninene mine


Dette er Lukas, han er som dere ser hvit og svart, og er en dvergvedder!


Dette er Purken, haha! Han heter det fordi faren til veninna mi, Ingrid er lensmann og jeg fikk den fra dem. Dette er en blanding av dvergvedder og løvehode :)

 

Day 20 - En eller flere mannlige artister/kjendiser du liker

Patrick Galen Dempsey (født 13. januar 1966 i Lewiston i Maine) er en amerikansk skuespiller med irske aner. Han oppnådde berømmelse i Hollywood på1980-tallet, og har siden spilt i flere filme(wikipedia). Han er en skuespiller jeg liker utrolig godt. Han spiller Dr.Derek Sheperd i Grey's Anatomy, har roller i veldig mange filmer. Også i favorittfilmene mine Made of honour og The freedom writers. 

 

James Eugene Carrey (født 17. januar 1962 i Newmarket i Ontario i Canada) er en kanadisk skuespiller, mest kjent for sine komedier og sitt gummiansikt. (wikipedia)
Han er også en av de sykeste skuespillerene jeg vet om, att det går ann! Haha. Han er sykt morsom. Han spiller også i veldig mange filmer, men min favoritt er nok Yes man! :) 

  

Day 19 - Et bilde av deg og vennene/noen av vennene dine


Love u <3

Sooool bare soool!!! :D

Idag har jeg vert på vårspretten! Det er en løype der du skal løse poster for dere som ikke visste det. Korpset hadde stelt istand, og siden besteveninna mi Mona, og en god venn Jakop er med i korpset må jeg jo selvfølgelig stille opp! Det var kjempegøy, og vi kom jo bare på 32.plass da, heh. Uff

Etter vårspretten henta moren til Kenneth oss og så løp jeg inn til meg, siden jeg bor ved veien hjem til Kenneth for å hente shorts og en topp, så kjørte vi til Kenneth. Senere kom Mona og Alexander og så grilla vi, hoppa på trampolinen og så gikk vi på en strand, eller en kai kan man vell si. Alexander var den eneste som badet, ettersom at det faktisk var iskaldt i vannet, og det er den offisielle badedagen idag. Vi koste oss kjempemye!

SYKESTE SOMMERFØLELSEN PÅ LENGE! Har hatt en superduper dag <3