september 2011


Skal på revy senere!

HUSK Å BLI MED PÅ FOTOKONKURRANSEN; DU VINNER ETT GAVEKORT PÅ 100 KR!!!
Trykk her for å komme til konkurransen


 Heisann dere! Nå har jeg nettopp spist middag, så nå skal jeg chille litt før jeg drar på revy med Kenneth, Alexander og Mona! Gleder meg :)

Idag var det møte for skuespillerene i musikalen 2012; Jeg og Thea, som spiller Line og Stine, skal være to 80'talls veninner, haha! Gleder meg kjempemye. Jeg har ikke stor rolle, men jeg skal synge en sang med Mona(Jennifer), Thea(Stine) og Ingelinn(Laila) og så skal jeg sikkert hjelpe til med å ta ting ut og inn fra salen og sånn!  Blir kjempegøy :D

Jeg skal være med Mona litt før revyen, så da kommer det kanskje outfit bilder osv.


Kamera: Nikon D5000  //  Redigering: Picasa 3  //  Tatt av: meg
 

Min første konkurranse!

Heihei!
Da er det tid for min første konkurranse her på bloggen! Dette vil da være en fotokonkurranse, der du vinner ett gavekort på 100 kroner fra Miinto.no!Det du må gjøre for å delta:

Hvis du har blogg må du lage ett innlegg med bildet du vil delta med. Når du har gjort det, legger du igjen link til innlegget i kommentarfeltet! Husk å legg igjen e-mailen din når du legger igjen kommentaren, slik at jeg kan kontakte deg om du vinner. Husk å skriv at det er min fotokonkurranse

Hvis du ikke har blogg sender du bildet til; photolifemusic@live.no. 

Du kan delta med maks 2 bilder!!!
Lykke til! 

Innkjøp fra mamma


Topp fra cubus; pris: vet ikke?


tennis sokker fra coop obs; korte sokker fra cubus 79,-

Musikal-Audition: JEG FIKK EN ROLLE!!!

Idag satt jeg å hadde samfunnsfag prøve, da fikk jeg en melding fra Kenneth; "Du fekk rolla!!!". I samme sekund kom Hanna løpende inn i klasseromme, bort til Ingrid; Ingrid fikk jo sjokk hun! Jeg skjønte ingenting, glemte helt at jeg hadde prøve. Hanna løp ut igjen, og jeg følte at Ingrid så på meg, jeg stirra ned i mobilen for å lese en gang til; "Du fekk rolla!!!" Jeg tenkte: Rolle? I hva da? 
Når jeg ser opp, sitter Ingrid å gaper med hele trynet; Vi holdt på med å dø av latter! Det var sykt morsomt! Jeg skrev "7; 8; ..." I boka, leverte inn og løp ut for å se på arket som hang i gangen! HAHA! VI FIKK ROLLER I MUSIKALEN!
Ble sykt stolt, og har gått å skrøtet i hele dag! Jeg, Mona, Hanna, Ingrid, Olav, Roald og 16 andre har fått roller i musikalen; "Back to the 80's!" ER SÅ GLAD!!! :D

 
Nå gjør jeg lekser! Flinkflink.


 

Da drar jeg på skolen!

Hei folk!
Dette er bare ett raskt innlegg til dere. Det kan være det blir sen blogging idag, fordi jeg ikke gidder å blogge så mye akkurat nå, siden det skjer så mye rundt meg. 
Skal tenke i 10 minutter på om jeg skal ha kameraet med meg på skolen idag. Tror kanskje ikke det, siden det er min søster sitt kamera. Hmm, jaja!

Jeg er sykt trøtt hele tiden, så jeg tror jeg skal legge meg ned å hvile litt før jeg drar på skolen! Hejdå :)


// random bilde av herlige kenneth<3
 

Min mandag!

Heihei!
Idag har jeg vert på skolen, egentlig gått ganske raskt. Etter skolen var jeg på korøving, herregud, vi må synge drit lyst xD jaja, blir nok forbedringer hvertfall. Var kjempegøy! Vi skal synge med mannskoret og havfruene i jula, så det blir koselig :)

Etter korøving gikk jeg hjem, spiste middag og satt litt på pcen. Så gikk jeg på besøk til Kenneth, der var også Alexander. Tok kameraet med, så jeg tok litt bilder! :)
Fornøyd med dagen! Hva har du gjort idag?
God natt, søte lesere!
 

Finally!

Endelig er designet på bloggen ferdig! Har ikke fått til headeren, men nå fikk jeg det til!! :D
Jeg vet den er i litt dårlig kvalitet, men who cares lissom.. (kødda) Jaja, håper dere liker det nye designet mitt! :)

 

Ungdomsklubb!

hallåå!

Igår var jeg på ungdomsklubb med Kenneth og Mona! Først var jeg, Olav og Vanja ute hos Kenneth, så litt av en skrekkfilm og sånn. Vi hadde det kjempegøy!

På UK var vi først en stund i hallen, klatra og slengte i turnringene (a)Så gikk vi opp i speilsalen å dansa! 
Hadde en koselig dag igår, elsker å være med de nermeste av meg! <3

 

1 år med herlige gutten min! &lt;3

Idag har jeg og Kenneth vert sammen i 1 år! Tenk daaa, vi er så søte! <3 
Elsker deg sykt mye! oss2<3
 

Mona har fått ny blogg folkens!

Heihei!
Mona's forrige blogg var "monahausberg.blogg.no", men nå får hun seg av en eller annen merkelig grunn, ikke logga seg på den! Så hun måtte lage en ny, og jeg tenkte å bare si fra til dere om at hun har laget seg en ny blogg!

Ta en titt på Mona sin blogg, trykk >her
 


 

AUDITION

Heihei!
På skolen vår er det musikal en gang hvert andre år, og vi er heldige som får være med på dette nå!
Idag var det audition, der vi skulle deles inn i 3'er grupper, jeg var med Hanna og Ingrid. Vi måtte gå igjennom ett skuespill, så måtte vi synge en sang.

Jeg synes alt gikk kjempebra, men siden vi var litt smånervøs i begynnelsen måtte vi ta halve skuespillet om igjen å vise mer uttrykk, HAHA da lo de av oss! Synes vi klarte oss fint jeg! Men jeg tror ikke jeg får en rolle for det ;) 

Leserspørsmål!Det kan jeg!

Jeg selger da altså kameraet mitt med 14 megapixel, for 3000 kr. Det er kjøpt i november 2010, så det er snart 1 år gammelt. Jeg er superfornøyd med kameraet mitt, men grunnen til at jeg selger det er at jeg faktisk ikke bruker det så mye lenger. Bruker søsteren min sitt speilrefleks, eller andre sine kamera.. For den del iPhonen min, hehehe (a)

Med kamerat selger jeg:
-Minnekort (8gb)
-Veske
-Solblender
-HDMI-kabel
-Kamera lader 

>Her< kan dere se bilder jeg har tatt med mitt Panasonic Lumix FZ45! Om du er interessert kan du kommentere dette innlegget, legg igjen en mail også, så kan jeg sende en mail :) 

Barnevakt

Hei folk!
Idag sitter jeg barnevakt for søte Leandro imens Jastrid er på volleyball-trening! Hahaha, jeg lærte han å si Kenneth! Så søtt


Im a model, you know what i mean - POSÉR!!! 
 


Som dere er, prøver jeg å fikse designet litt og sånn, men jeg får desverre ikke til å få noen header på plass! sykt irriterende... Jaja, får bare finne ett random bilde da ;D  

Fikser designet.

Yooo, jeg fikser designet, så det kan være litt rotete! Hehe

inspirasjon♥♥♥Day 37 - Noe du er redd for å miste

Jeg er redd for å miste familie, redd for å miste venner... Familien og vennene mine betyr så utrolig mye for meg, jeg er så utrolig glad i dem alle sammen!

Jeg er redd for å miste Kenneth, han betyr så sykt mye for meg, jeg klarer ikke sette ord på hvor glad jeg er i han...
Det verste som finnes er å miste noen <3  

Jeg er på facebook

Videoblogg: Me&Mona in the prøverom


Uff, flaut......

Bergen med jentene! &lt;3

(Dette skulle egentlig postes igår, Lørdag)
Heisaaaaaann..
Igår var jeg i bergen med Mona, Frida og Helen! Vi shoppet, skulle egentlig på kino men vi gadd ikke det allikevell! hehehe, her kommer litt bilder!Jaujau! Kommer en heeelt random "videoblogg" senere! hahahaha
Gavekort fra Miinto.no

Heihei! Igår fikk jeg en mail om at jeg kunne få ett gavekort fra >Miinto.no< ! Jeg tror at jeg mest sannsynlig kommer til å bruke det i en konkurranse, eller bruke det selv. Ehehehe! 
Du bruker kun én frakt når du handler på Miinto med gavekortet!

Miinto er en online motebutikk. De selger alt innenfor moteklær, fra herreklær, dameklær, barneklær og accesories! De har over 600 merker på klærne, bl.a
Adidas, Burberry, Converse, D&G, ECCO, Fitz osv.

Her er noe av det jeg har funnet på miinto!Jaujau!

Det er så vanskelig av og til...

Har du noen gang hatt en dødsgod venn, som plutselig ikke snakker mer med deg? Som bare ser dumt på deg om du sier hei, eller noe som er morsomt? 
Det beste man kan gjøre er å bare slutte å ta kontakt, det er sykt dumt at det må bli sånn..
"Jeg er jo ikke sur på deg!! :)" Om personen sier det til deg, blir du jo selvfølgelig kjempeglad! På skolen neste dag er det heeelt likt andre dager...

Jeg vil vite hva jeg gjør galt, hva jeg har gjort! For det bare skjedde så plutselig, jeg vet ikke hva mer jeg kan gjøre enn å slutte å snakke med deg.. :/ 

ENDELIIIIIG

Er hos Kenneth nååå! Godt å se han igjen :D SE HVA JEG FIIIKK, smaker goooooodtMin spilleliste akkurat nuuu


Navy seals 2012 - Mikkel Christiansen feat. F.Genius

  1. Yellowcard - Hang you up

 Calvin Harris feat. Kelis - Bounce


David Guetta feat Flo Rida & Nicki Minaj - Where them girls at


 
Det er for det meste disse sangene som går om og om igjen i hodet! Hahaha, hører på egentlig på dem heeeletiden! :P

Idag har jeg... (BILDER)Jeg har vert på dans idag, vi lærer noe sånn derre isolasjonsgreier, hahaha! Får det ikke til! :P Når jeg kom hjem fra dansingen spiste jeg middag og var i badekaret(hahaha) og dusjet, haha, brukte badet i nesten 2 timer (a) Jeg så på pretty little liars imens jeg satt i badekaret.
Jeg gjør alt for å la tiden gå fortere! Imorgen skal jeg tilogmed snike med inn på discoet til 7.Klassen, kun for å drøye tid (a) Håper det går fort da! På lørdag kommer verdens beste hjem ;* (har nevnt han i hvert eneste innlegg omtrent.. heh) 

Dans imorgen!

Heihei!
Imorgen og på fredag kommer dagene til å gå en smule fortere, så på lørdag kommer Kenneth hjeeem! <3 :D 
Imorgen som nevnt er det dansing, rett etter skolen, så jeg går på dans og svetter meg ihjel der fordi jeg gjør alt for å bli en god danser. Så skal jeg bare hjem å chille litt, ta ett bad eller noe, så vil jeg faktisk SOVE! På fredag skal jeg kanskje en tur på disco, bare for å få tiden til å gå! Blir alltid kjempetrøtt når jeg er på disco egentlig, hahaha. Så skal jeg rett hjem å sove. HÅPER JEG KAN VÆRE MED TIL BERGEN DAAAAAAA :( noen som tilfeldighvis skal til byn på Lørdag før 10? eheee.. (a)

Jaja, kommer KANSKJE videoblogg i helgen, skal se hva jeg gidder! :) 

Jeg vil ta imot deg med en klem...

... når du kommer gående på kaien

Det er bare dumt at jeg ikke får meg til bergeeeeeen :(


HJEEEELP!!!

Heihei!
Lurer på om noen av dere har god erfaring med iPhone 4? Jeg lastet ned nyeste versjon av iTunes, og koblet til iPhonen, og etter det har den ikke virka. Det står at jeg på gjenopprette den, og det har jeg gjort 500 ganger nå, prøvd å sette den i DFU-modus også, men ingenting virker! Når jeg kobler den til iTunes og den er ferdig å gjenopprette, så kommer det opp at den ikke kunne gjenopprettes pga "ukjent feil (1013)" :( HELP MEEEE

How do we do..

Hei..
Skolen idag gikk helt utrolig sent selv om vi bare var der fra 09:30 - 14:10... Det virket så tomt å gå i gangene på en måte, for til vanlig hver gang jeg går ut døra sitter Kenneth rett ved døren, trenger bare se til venstre, og der sitter han..
Herregud som jeg savner han, jeg får ikke tak i han på telefonen eller noe.. Dritt dekning, stygge båt! :/ Håper jeg får være med å hente han på lørdag, vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg.. Savner han sånn, og det har bare gått noen timer siden han reiste..Skal prøve å  la vær å klage på bloggen, men jeg følte bare jeg måtte skrive det ned... 

Videoblogg??

Her er noe dere må hjelpe meg med!

Jeg synes bloggen min begynner å bli så sinnsykt kjedelig, så jeg lurte på om dere vil jeg skal lage videoblogger og sånn? :) 

Just tell me! 

Jaja, imorgen reiser gutten min ...

Han skal på klassetur på en bååååååt :( Statsraad Lemkhul -.-'

Jaja, jeg får bare finne på noe gøy så håper vi at tiden går fort! :/ Blir så rart å gå på skolen uten å møte smilet hans i gangene og få verdens beste klem :(

 

Bursdagsfesten til Ingrid

Her er noen bilder fra bursdagen til Ingrid, og noen av når jeg og Mona var med Kenneth og Alexander! ♥


Høye heler.. Mhm, det er ikke mine. MONA SINE! de tvang meg :((((((

yeaaaaaah, vi er søøøøøøte <3

Det var KJEMPEgøy! Er en stund siden jeg har hatt det så gøy :D Mona overnatter hos meg, så nu skal vi straks sovesovesove! kjenner det blir deilig å legge seg, hehhe (a)

God natt! <3
BURSDAGS JENTEKVELD

Hei!
Idag skal jeg i bursdag til Ingrid, vi blir bare jenter så det blir en jentekveld da, men det er da alltid gøy! Jeg har ikke peiling på hva jeg skal gi henne.. Så det blir spennende hva jeg finner på! Eheheh! (a)

Jeg er skikkelig kvalm idag, så jeg tror jeg holder meg under dyna og slapper av sånn at jeg blir bedre til ikveld!

Igår hadde jeg besøk av Kenneth, og Petra hang litt med oss da, siden hun er like dum i hodet som oss, hehehehehe. sorry petra (a) <3<3<3<3<3
Nei, men jeg lærte dem ett sånn glass greier da, som dere skal få se en video av! Kult, hæ hæ hæ? Jeg greide det der 1 gang på 1.99 sekunder! HAHAHA, trodde jeg skulle døøø

Gratulerer så mye med dagen, Ingrid! &lt;3

Du er så fantastisk! Jeg har ikke ord for hvor glad jeg faktisk er i deg, selv om det bare har gått ett år siden vi blei kjent, siden vi ble bestevenner! Vi har krangla allerede, men de "kranglene" har endt opp i total latterkrampe! Tror faktisk vi bare har diskutert, egentlig. Hahhahaha!

Jeg håper du har hatt en fantastisk dag, og jeg gleder meg KJEMPE mye til jentekvelden imorgen kveld! <3 Kan ta med grinefilm jeg (a) eheheh ;*
 

Day ... - Smykkene dineDe der utfordrings greiene....

Jeg gidder ikke ta de utfordringene mere, men jeg kan ta noen når jeg får tid. Det er veldig vanskelig å bare tenke på bloggen nå for tiden, jeg har venner, lekser osv. Men jeg prøver så godt jeg kan å blogge 1-2 innlegg om dagen! 

Din favorittscene i en film