november 2011


JULEQUIZ - WATCH THIS (haha, høres ut som reklame)

Hei! Jeg tenkte at siden det er 1.desember imorgen, skal jeg ha en "julequiz".

Dette går ut på at:
Jeg stiller 1 spm hver dag - den som svarer riktig får bloggvurdering! Dere som ikke har blogg kan jeg skrive ett innlegg om (hvis det er en jeg kjenner).

Get it? Hvis du lurer på noe, spørr i kommentarfeltet!  

TENTAMEN

Høhø. Nå sitter jeg å har tentamen på skolen.. ENGELSKTENTAMEN FTW. ok, chill. Jeg skriver novelle, men vet ikke hva jeg skal skrive om...

Idag skal jeg til Ingrid! Vi skal øve til prøver osv. æsj, stress!!! :( Og senere skal vi på generalprøve til konserten. GLEDER MEG!!!!

Kan dere søte gjøre meg en tjeneste?

Hei! Om du blar litt ned på siden, så ser du en "reklame" som er en firkant med overskrift; "Splinx" i sidebaren fra bloggerfy.com. Kan du trykke på den, og gjøre meg en stor tjeneste? Det er en slags "toppliste" der og man tjener penger om noen trykker på den. Legg igjen kommentar om du har en sånn, så trykker jeg på din!! gøygøy :D

Kan legge den her og!! < TRYKKTRYKKTRYKK!! mange ganger, høhø
Bloggerfy Splinx

 

Tentamen

Hei! Idag hadde vi mattetentamen, stryyyyyk!!! ;) Haha! jaujau, jeg kommer sikkert til å ha noen bloggfri dager fordi jeg har det syykt travelt nå for tiden. Men skal prøve å blogge så mye jeg kan!

Har forresten nytt design. Amalie har laget det! Kjempefint, tusen takk :) Headeren har jeg laget selv! 

Petra fikser header!Jeg gleder meg til jul

Hei folkens! Det er helt syykt som jeg gleder meg til jul, tenk at det bare er 27 dager til, sykt. Føler det var jul for en uke siden. Har gått så fort!
Jeg tror forresten jeg må forandre litt mer på ønskelista, for den ble egentlig helt feil :P Så, det kommer en ny om ikke så lenge forhåpentlighvis! :)


Headeren min, som jeg ikke får til -.-


Følelsen av julestemning er skikkelig kos!  

 

 

 

"Berit" i Austevoll! :O

Det var DRIT gøy!! hahahaha


Har vert på kaninhopping idag! Var kjempegøy :D

"videoblogg"

Og om dere IKKE skjønner at dette er kødd, stikk av :):):):) <3<3<3

 

Til ThereseAlle bildene som blir lagt ut på bloggen har jeg selv tatt, med mindre det står under bildet hvor det er tatt fra.Nå er Kenneth og Alexander her, så vi skal til Mona nå å sitte barnevakt! Har nettopp kommet hjem fra juletres tenning i Bekkjarvik! Kjempekoselig.


Kjære Anonyme.

Hei hei! Dette er et innlegg til de som kommenterer bloggen min, ANONYMT. 
Først vil jeg bare si, at her om dagen fikk jeg en kommentar fra en anonym at jeg var ei pingle. Sier DU? JEG kommenter hvertfall meningene mine med navn, jeg tørr å si det jeg mener uten å være anonym. 
Det siste jeg vil si er; Kommenterer du bloggen min, kommenterer du med navn ellers blir ikke kommentaren publisert på bloggen med mindre det er en kommentar med vett i. Skjerp dere...

Disse kommentarene har jeg blandt annet fått anonymt:
Anonym: Du har sikkert musearm (du har skreve for mykje på dataen) på innlegget "juledesign"
Random: Flaut, du dommer deg sykt ut LOL.. på innlegget "video; kjeder meg."     <- som om du ikke gjør det "random". 

Anonym: Kaniner skal ikke ha menneskespytt    <- hva f...?

Hvertfall.. Her er mitt ord til dere, anonyme... PINGLER

Btw;
 Det som er fint med å være meg, er at jeg faktisk driter i alt negativt som kommer i kommentarfeltene anonymt. Dæven døtte til pingler mann. 

Søte Ingrid!

Yoyo! Idag har jeg hatt besøk av Kenneth og Ingrid, kjempekoselig!! Som dere sikkert har sett nedenfor, har Ingrid skrevet et gjesteinnlegg! HAHA, søtt!

Tusen takk for det du skrev Ingrid! Du er så søøøt (a)
Gleder meg sinnsykt mye til å kose meg i stampen med deg og Mona imorgen - blir dødsdigg!!! 
Du er en av de jeg kan snakke med om alt, du er der for meg når jeg trenger deg, og du er den jeg ler aller mest med i hverdagen. Du er just amazing! <3


 
I morgen skal jeg til Mona med Ingrid som sagt, vi skal bade i stampen, kose oss skikkelig og bare ha det gøy! Etter vi har vert i stampen, skal vi på lystenning i bekkjarvik - JUULESTEMNING! Tenk daa, det er bare 1 mnd til jul! GLEDER MEG! Føler det var jul for ikke så lengesiden, ehehehhe.


KOS PÅ LEIR, savner det! var sykt koselig.


 

gjesteinnlegg

Hallo allesammen!

Nå er det lenge siden jeg har blogget, siden jeg slettet min blogg for noen måneder siden! Angrer igrunn litt,men gjort er gjort - og elg er elg.

 

Jeg er da denne bestevenninna til Hjørdis som er så flink til å drite seg ut,hørt om meg? ja,det  har du nok! hehheh

 

Hjørdis er en av bestevennene mine, hun er helt konge, og er en av den jeg ler messt sammen med av alle i verden! Vi har det kjempe gøy ilag, og på skolen er vi kjent som "di som ler hele tiden".  Tenkte jeg skulle grave frem noen bilder av oss, så får det se hvordan hver dag er for oss når vi er sammen! 
obs..


naaaaaamm

Til slutt vil jeg bare si at du er vakker vennen min, jeg er super glad i deg, og jeg elsker det nydelige smilet ditt!

klem Ingrid'en din <3

JULEDESIGN!

Hei igjen! Nå som det nermer seg jul, tenkte jeg å ha et juledesign på bloggen. Jeg lurte på om noen av dere kunne lage et juledesign til meg? Dere kan sende kodene til: photolifemusic@live.no


bildet er tatt julen 2010 :)


Gleder meg til juuul!! 

Lekserlekserlekser

Hei! Jeg har faktisk ikke GJORT annet en lekser idag! Fy faaaabian så mye vi har! Det er helt "greit" at de gir oss lekser, kanskje vi HAR mye fritid, men HERREGUD. Når man bruker 5 timer med bøker forran trynet GÅR DET GRENSER. Damn. Jeg skal få tid til å blogge imorgen! 

Hvertfall, nå sitter jeg å chiller med musikk og skal straks legge meg, føler meg sykt sliten for tiden.. Jaja! WEBCAMBILDE<3Jeg har forresten helt SYYYKT vondt i armen, vet ikke heeelt hva det er. Går sikkert over!


VET DERE HVA? Det er 31 dager til jul (a) Gleder meg til helgen!!!!!! Stampen med jentene, lysmesse for konfirmantene, korøving. ÅH, det blir så gøy!!!! <3
 

Ønskelisten min til jul

Jeg lovde dere ønskelisten min til jul og nå nermer det seg jul og jeg har begynt å tenke på hva jeg ønsker meg.. Her er det jeg kommer på! 

Fra venner: 
1. Jeg sparer til macbook - så jeg ønsker meg PENGER!
2. Smykker
3 Lite smykkeskrin
4. Pynteting til rommet
5. GavekortFra familien;
1. Macbook Pro 13" ofc (a) er lov å drømme
2. Kameralinse (18-135mm eller 18-200mm)
3. Pengerpengerpenger
4. Parfymer
5. Klær faktisk!
6. iPhone deksler
7. Gavekort (?)Høhøhø, det var hvertfall litt av det jeg ønsker meg!!!! 


 
 

ØNSKELISTEN MIN KOMMER IMORGEN

overskriften sier seg selv :)


jeg bare er sånn ;)
 

Dritt lekser

Yoo!
Denne uka har vi SYKT med lekser, + vi har 4 prøver å øve til, + fremføringer og alt det dritet. Herlighet, kommer til å drukne i lekser jo..
Gitarcover.....Hæhæ, jenter.. han er miin! :):):):):):)

Det var ei som lurte på....

.... om jeg kan skrive om hva jeg gjør på fritiden, og om jeg vil bli fotograf.

Først kan jeg si at jeg ikke vil bli fotograf, fordi jeg heller vil ha det som en hobby - ikke en jobb. Jeg vil bli sosionom, og om du ikke vet hva det er, så er det sånn som jobber med narkomane og alkoholikere!

Hva jeg gjør på fritiden, ehh.. Jeg er egentlig ei veldig opptatt jente for å si det sånn... Men sånn ser "timeplanen" min ut da.. Haha

Mandag; Skole, lekser, korøving (frem til jul)
Tirsdag; Skole, mer lekser, gitar på kulturskolen (kenneth er ofte med meg hjem på tirsdager)
Onsdag; Skole, ingenting ellers (venner)
Torsdag; Skole, jazzdans, venner
Fredag; Skole, FRIII(helg), ofte filmkveld med Kenneth, Alexander osv.
Lørdag; Sove lenge, ofte spise middag til frokost (SOVELENGE=ELSK)
Søndag; Kirken (klokken 11 -.- men har bare EN gang igjen + lysmesse) og så er jeg hos kenneeeeth

Haha, vedder på at jeg har glemt noe, jeg er smart ok? :)


arkivbilde
 

Må bare si det.. :)

Heihei!
På den køddevideoen jeg la ut, altså når jeg kjeda meg så syyykt. Fikk en kommentar på den jeg, haha. Alt folk kommenterer :)Hehe, ja. Ehh, jeg må bare spørre deg som skrev dette: Ser du der det står: " IP-adresse: "..? Det er DIN IP-adresse, den kan JEG finne :) 

Og til dere som "sier imot" den der, ikke bry dere. Jeg tar det så lite til meg at dere skulle bare visst :P Jeg VET jeg driter meg ut, men jeg har ei besteveninne som gjør akkurat det samme; ikkesant Ingrid? :D:D:D Jeg og Ingrid er født til å drite oss ut :) hehehe, love you <3

Jeh, det var bare det :) Og om det er drit dere vil slenge - hvertfall anonymt, bare kjør på, jeg bryr meg jo så forferdelig mye, heheh. Sjelen min blir knust i tusen biter når noen kommenterer ANONYMT på bloggen min. pingler

 

Leserspørsmål;

Cecilie: Hva kamera bruker du ? ; )

Jeg bruker kameraet: Canon EOS 600D :) Elsker det!! 

Video; kjeder meg


Jeg kjeda meg SYYYKT, ok? jeg bare er sånn

Goodiebags fra MOROCCANOIL

Produktene til MOROCCANOIL har vært revolusjonerende på markedet, og består av pleie-, styling- og finishingprodukter. Blogg.no har gleden av å gi 40 heldige bloggere produktpakker fra Frisøbransjens "hotteste" brand. Hver Moroccanoil-pakke har en verdi av kr 697,-! Les hvordan nettopp du kan bli en av de heldige under bildet.  

cutrinsample

HULL I ØRET!!!

HAHAHA!!! Syyykt vondt xD 

 

 

HULL I ØRET

Hei!
Etterpå skal jeg og Katrine ta hull i øret - tar med kamera så kan vi filme når vi tar hullet, heheheheh! Håper bare frisøren har åpent da! ehehehhe

 

Anbefaling; Beyonce Heat

For ikke så veldig lengesiden var jeg i bergen og kjøpte meg noen småting - blandt annet denne parfymen.
Den lukter helt sinnsykt godt!!


NAAAM!!! anbefales :D
 

VIDEOBLOGG ( :O )tycks?

LIK FACEBOOK SIDEN MIN!!!

GENIAL SANG

dagens "tenk deg om"Juvente Fristil - 1207

Heihei!
Jeg kom hjem fra fristil igår. Må bare si at det er det gøyeste jeg har vert med på, på lenge!!! Mange herlige folk, god stemning, lærerikt osv. KJEMPEKOS!!!Vi har lært syyykt mye om rusmidler og hvilke skader man kan få - veldig lærerikt. Alt var helt topp der! maten var kjempegod den også..
Opplevelsesfull helg med masse latter og nye venner! <3

Her er ett gruppebilde av de aller fleste - mangler noen fordi de måtte reise tidlig, savner alle syykt mye! <3Dagens "tenk deg om"

Du trenger ikke drikke for å være kul, for det er mye kulere og være seg selv!

Enig??

Da turer jeg!

Nå skal jeg spise og sånn, så kommer mamma og henter meg. Blææ - vil være hjemmeee .. :P 
Jaja, kommer til å savne dere folkens, hvertfall Kenneth.. :(  MOBIL IN MY ♥ 

Okokok, chill puzi (kødda)

mobilblogger senere om jeg ikke har internett der!


 

God natt!!!

Nå er jeg trøtt og sliten, så vi snakkes kanskje imorgen om jeg får til å blogge! Kanskje jeg mobilblogger også. Får se :) 


Kaosiiii! <3 bildet er fra leir - alle hadde ullsokker og kosebukser på og det var faktisk ikke planlagt! ahhahaha


GOD NATT ALLESAMMEN!! 

dagens "tenk deg om"

Tenk dere om, se på dette bildet. Hva er din mening??

Juvente i helgen

Daughtry - september
 

Heihei!
I dag har jeg vert i bergen med Mona, Kenneth og Alexander! Vi hadde det kjempegøy. Jeg kjøpe meg en genser og eg skjerf fra Carlings + noe greier til kaninene og div andre ting :)


hahaha

Jau. Ehm. Jeg skal på juvente imorgen med 4 andre fra 9.klasse - gleder meg litt, vil være hjemme da men gir det en sjangse så får jeg bare reise hjem igjen om jeg ikke liker meg der! 
Skal du på juvente?

Jeg tar med pcen min - sånn at jeg kanskje kan blogge om det er internett der. Håper det er det!!

dagens "tenk deg om"

Hei! Tenkte jeg skulle begynne med "dagens "tenk deg om"" ? Men om det blir for stress så tar jeg hvertfall bare "ukens" :)
Her er ihvertfall dagens! 

SVARENE PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN

Photo; owl necklace


tatt med; canon eos 600d

bokeh pictures

Tok noen bokeh bilder isted, ble fornøyd med disse to (de er ikke redigert)

Hva synes du? :)

Video: Bilder fra leir!

Kommet hjem!

Heihei!
Nå har jeg akkurat kommet hjem fra leir, har mange bilder å vise dere! Tenkte jeg kunne lage en bildefilm? :)

Vi har hatt det kjempegøy alle sammen, vi har ledd kjempemye, vert hyper, vert kjedelige/trøtte men lenge våken osv. Hvertfall kost oss kjempemye!

Hva har du gjort i helga?


Nå sitter jeg og Petra å hører på musikk, koskoskos. Skal snart spise vaffler! Hohohoho! Ha en fin kveld :)HAHAHA! SYYYKT SØTT BILDESkal se om jeg får videoen ferdig til senere, så kan dere få se flere bilder! KOS DERE VIDERE
 

Fjell-Ly idag

Heihei!
Idag skal jeg på Fjell-Ly med folka fra Austevoll. Gleder meg kjempemye! Reiser med; Ingrid, Helene, Hanna, Katrine, Kenneth, Markus, Olav og Alexander! Blir driiit gøy..

Jeg kommer desverre ikke til å blogge i helgen - kanskje på søndag da.HA EN SUPER HELG!!!


 

Tok kameraet med på skolen idag...

og tok litt bilder! igjen, eheheh

Ha en fin kveld videre!


 

"jentekveld" med ingrid og hanna!

Heihei! 
På Onsdag (igår) var jeg en tur hos Ingrid. Der var også Hanna :) Vi lagde karameller, jeg hjalp dem (med å spise "deigen") ehehe. Tok litt bilder da, såå.. Jah
Hohoho, sundt...


Musikk må til uknow! 

Jaujau, det var kjempekoselig! <3 Gleder meg til imorgen jeg, ehehhe 


 

Dagen idag - masse bilder!

Heiheii!
Startet dagen med ett sykt fint vær, det var akkurat som ett flagg egentlig, Var blå, rosa, gul og lilla himmel. Kjempefint!
Når jeg kom på skolen møtte jeg disse jentene, og vi gikk til første time som var Kunst og Håndtverk. Vi lager fuglehus da, men jeg og Ingrid, eheh.. Vi lager UGLEhus.. til, noe annet enn ugler. HAHA! Uff..
Såå missfornøyd fordi uglehuset hennes ble skeivt stakkars.. hehehhJeg er flink!
Disse to bildene ble jeg faktisk ganske fornøyd med! Var ganske kule.. Så over til vanlige fag - men først. Friminutt... Kusiner altså
Etter skolen var vi på konfirmant undervisning - etter den gikk vi en gjeng bort på butikken og så venta vi på bussen der! Tok litt bilder av Steffen og Katrine, hahaha. 

DRITFINT BILDE AV HAN!!!!

Her er forresten en video av når Ingrid lager "videoblogg" 

 

22.07.2011 - jeg orker ikke holde det inne

22.07.2011

Jeg vil skrive ut om noe, jeg føler for å få det ut.. Jeg føler meg proppfull av ting fra 22.Juli jeg ikke har fått ut, selv om det ikke er mye, men for meg er det det..
Vil først si, at jeg ikke var i Oslo eller på Utøya.

Den 22.Juli, satt jeg på rommet mitt å nerda facebook som de fleste ungdommer nå til dags gjør. Mamma og kjæresten til min bror, Anna var på butikken. Når de kom hjem var de helt i hundre på å slå på TV'en, høre bare at de sa: Bombe i OSLO? Huuuh?... Så slo de på tven og der var det allerede masse nyheter om at det var gått en bombe i Oslo, regjeringskvartalet.. Etter 1-2 timer kom det opp en slags "rulletekst" under selve nyhetene: Skyting på utøya.

Jeg visste ikke hva eller hvor Utøya var, jeg gikk rett innpå pcen og leste at det var der det var en sommerleir for ungdom, AUF. Jeg tenkte faktisk ikke så mye på det - måtte lese flere ganger for å skjønne det på en måte. 

Etter en liten stund kom det opp på skjermen at det var 9-10 ungdommer som var skutt og drept. Da gikk det opp for meg. En mann i kledd i politiuniform var kommet på Utøya for å "se om alt var i orden", "passe på dem" osv. Men istedenfor drepte han 69 uskyldige mennesker som var på en sommerleir for å diskutere politikk, 60 ble skadet på Utøya..
Han drepte 8 uskyldige i Oslo og 98 ble skada. Hvorfor gjør en mann dette? Hva er det som skjer i hodet hans? Hva tenker han på når han driver å skyter på uskyldige mennesker? Spørsmålene går om og om igjen i hodet mitt - hver dag.
Det kom opp savnede på Utøya - jeg leste gjennom alle, så kom jeg på én, som var savnet. Jeg kjente han igjen. Kevin Daae Berland. Jeg knakk rett og slett sammen av gråt. Kevin var en leirvenn.. Selv om jeg ikke kjente han sånn super godt, så følte jeg at jeg bare ble helt ødelagt. Og i tillegg til at han omkom, så var det hele 76 andre som døde i dette terrorangrepet. 


 
Jeg vil skrive om hvordan jeg tok det - hva jeg føler..
Jeg trodde ikke på det, jeg synes det hørtes så usannsynlig ut, det er Norge liksom? Det skal ikke skje sånt i Norge! 

Jeg tenker mye på det - alt for mye. Jeg synes så utrolig synd på de som faktisk var der, de som mistet sine kjære.. Jeg tenker ikke på meg selv, jeg tenker mye mye mer på de som mistet de nærmeste.. Jeg tar det vondt - jeg har det ikke bra, jeg føler meg deprimert, og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre.. Det handler kanskje ikke om meg, men jeg er et følsomt menneske, og jeg tar ting til meg. Dette som har hendt - har gravd seg langt inn i hjerteroten min.


//google

De samme tankene surrer i hodet mitt hver dag - Hvordan går det med familiene, vennene? Jeg hører på sangene fra minneseremonien ofte, er ganske "alene" i hodet kan man si.. Jeg prøver å tenke gode tanker om det som skjedde - men det finnes ikke godt.

Det som er dumt for min egen skyld, er at jeg ikke har snakket skikkelig ut om dette til noen, ikke engang min mor. Vell, nå har jeg det....
Hvil i fred.. 22.07.2011

Når ÉN mann kan vise så mye hat - tenk hvor mye kjærlighet vi kan vise sammen?

Det var godt å skrive ut om det, - Tusen takk om du leste hele innlegget. Legg gjerne igjen en kommentar!
ikke ta dette som om jeg var egoistisk, jeg synes ikke synd på meg selv og det var ikke ment egoistisk i det heletatt. Tenk deg om hvis du kommenterer noe negativt.
 

Canon EOS 600D

Hittil er jeg sykt fornøyd med kameraet! Det tar kjempefine bilder, og er i kjempebra kvalitet.

Jeg gleder meg til å ta mange fine bilder som jeg kan dele med dere, blir kaaaaaanskje videoblogger også, vet ikke helt! 


 

SUPRISE: PAKKE I POSTEN!

Hahah, det var noen på skolen som gjetta at jeg skulle få dette i posten idag - men jeg sa nei til alt de sa. hehehe. Det som kom til meg idag var en pakke fra:


Og det jeg fikk vaaaaaaaaaaar;
yeeeeeeeey, så nå blir det mange bilder og sånn igjen - istedenfor arkiv bilder! *Glede i mitt hjerte*

Kommer ett innlegg snart om hva jeg synes om kameraet hittil.