desember 2011


MITT 2011 I BILDER

Hei folkens! Jeg har nå sittet i 2 timer å laget innlegg om året mitt til dere. HÅPER dere gir tilbake meldinger (kommentarer) på dette. Da blir jeg kjempeglad!!!!! :D

Januar 2011:
 Jeg hadde det gøy ute og tok masse bilder i januar faktisk. Jeg og Petra var ute å akte a lot, og hadde det kjempegøy!Februar 2011: Barnedåpen til Sigrid, jeg var på impuls og hadde det bare kos med venner og familie!Mars 2011: Jeg og Jastrid var på Taylor Swift konsert i Oslo! Det var utrolig gøy. Vi var og på Stord for å feire gullet vårt, Elliot som fylte 1 år!April 2011: Jeg kyssa med Chris Medina. apriiiiilsnaaaarr!!!! make a wish. I April var jeg og familien på campingtur i Etne med Kjell og dem, det var kjempekoselig! I tillegg til at det var påske, fikk jeg noen fine bilder av påskeliljene, og de første lammene!Mai 2011: 17 mai ofcourse!!! UK/Olden festivalen, der Ingrid var helt gærn av seg. Fint vær og jeg fikk min aller første kanin!Juni 2011: Yeah, sommerferie! Jeg hadde bursdag denne mnd. Jeg fikk iPhone i bursdagsgave fra mamma og Reidar. Vi dro på vamp-konsert, drit gøy! Alle de færøyske av oss hadde med oss færøyske flagg pga Eivør, haha! Jeg, Mona og Kenneth satt også barnevakt for Leandro, men Kenneth dro tidlig. Jeg og Mona gikk ut klokka 5 eller noe! HAHAHA!Juli 2011: Jeg fikk være med Jastrid, Christian og Leandro til Alanya! Jeg savner det så sykt mye. Vi koste oss hele tiden! Jeg tok og tattoveringen min da...August 2011: Færøyene med Marie! Vi lo, og lo, og lo. HELE tiden! Vi hadde det kjempe morro hele tiden, og var mye sammen med fetteren og kusina mi Petur og Sólvá! Jeg fikk min andre kanin og, Purken! :DSeptember 2011: Jeg og Mona var sammen en dag i septeber, og tok litt bilder! Vi skulle på revy, og hadde det kjempegøy! Vi var sammen med Kenneth og Alexander og gikk til Alexander etterpå!!Oktober 2011: Vi hadde ett kjempekoselig familiebesøk hjemme hos oss, så de fra stord kom, Jastrid og de kom og Jan og de kom. Så vi hadde fult hus en dag i oktober!!November 2011: FriStil kurset, alle de hyggelige folkene der. Fikk nytt kamera da, så det var koselig! "Berit" var her også, remember?Desember 2011: Måneden alle venter på hvert eneste år. I desember har jeg bare slappet helt av og tatt masse bilder! Jeg feirte jul med 13 andre, og det er en KJEMPEBRA jul jeg kommer til å huske i lang tid! Jeg er utrolig fornøyd med året i år, og kommer definitivt til å savne dette året. Jeg har vert på julekor med koret, pepperkakebyen med Kenneth, Leandro og Petra, jeg har vert i "bratto" på "Hausberg-treff" haha! KJEMPEKOSELIG ÅR! 
HÅPER DERE FÅR ETT SUPERBRA NYTTÅR ALLE SAMMEN!!!!!!Ta no å hold kjeftn på deg.:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Når jeg våkna idag..

Hei! Idag når jeg våkna var jeg så sykt varm og når jeg skulle åpne vinduer var det fult damp på det, skulle trodd jeg lå i et badstu!Nå skal jeg ut til kaninene, så til Kenneth! MONA HVIS DU LESER DETTE, KOM TIL KENNETH Å SPILL ROMI!!!!!!!!
 

God morgen i stugu

Hei! Nå har jeg akkurat vert ute hos kaninene å gitt de mat og høy. Hosten min blir ikke noe bedre, egentlig verre. Så nå skal jeg ta meg et varmt bad, og se hvordan det går videre med meg utover dagen. Jeg sov faktisk til nesten halv 3 idag, hahahaha! Uff, sov bort hele dagen jo. 

Senere skal jeg til Kenneth en tur, lengesiden jeg har vert hos han nå så jeg gleder meg til å komme til han igjen. Blir nok superduper koselig! Jeg har ikke så mye mer å si nå, dette var bare en liten oppdatering. Hadebra


Sov du lenge idag?


Forsvunnet mann på 24 år, har du sett han?

Dette innlegget er tatt av >denne< bloggen. Han skriver om en gutt han kjenner som er forsvunnet

 Han heter Kent Eric Narten og ble sist sett nord for Hov sentrum cirka klokken 20 tirsdag.

Kent Eric Narten er 24 år gammel. Han er 187 cm høy, og er kraftig bygget. Han har mellomblondt hår og blå øyne. Da han forsvant hadde han på seg grønn militærjakke.

Opplysninger om den savnede kan gis til Vestoppland politidistrikt på telefon 61 15 13 00, eller til nærmeste politimyndighet.

Det værste er at det er funnet en død mann i Gran stasjon. like ved der han bor 

 

5 ting jeg hater

tilfeldig rekkefølge

1. Når folk ikke svarer på mobil, BLIR SÅ GÆRN! Hvertfall når det er noe som er viktig...

2. Å vente. Skal på besøk og så skal de noe, så må jeg vente til det er ferdig. Så blir det aldri ferdig og vi må utsette besøket......

3. Folk som slenger skylden på meg, når jeg ikke har gjort noe. F.eks om noen spørr om noe til en person, så sier personen: Sikkert Hjørdis, blablabla. Og så sier ikke den andre noe imot det. DET, er helt syyyyykt irriterende...

4. Utakknemlige folk. Har ikke ord

5. Gutter som går fra jente til jente. Og sårer hver eneste, og er glad for det. get a life 

 

Yiruma sine pianosanger

Yiruma sine sanger er så utrolig fine! Jeg elsker sangene hans, skulle ønske jeg ikke ga opp med å lære meg egne sanger på keyboardet. Men like greit å høre dem. MAGASH, kan høre dem om og om igjen.


yiruma - her

yiruma - kiss the rain

yiruma - river flows in you

Liker dere pianosanger?
 

Finally a new design

Hei! Jeg har funnet et kjempefint gratisdesign. Jeg lagde et eget, men det var bare drit stygt! Har forresten fått en facebook"like-knapp". DEN brukte jeg lang tid! Damn, altså. Haha! Jeg måtte lage en selv, finne linker, lage linker osv. STRESS! Men verdt det, siden det er bloggen :)


Idag har jeg vert hos Mona sammen med Helen og Frida som dere SIKKERT så i videoen under, haha! Senere gikk vi ned på sømmen, der spilte vi kortspillet "Romi", drit gøy! Tilslutt ble vi kasta ut fra sømmen fordi "de eldre" skulle spille poker der, så vi stakk opp til Mona og var der en liten stund, før vi gikk ned til Helen igjen! Uff. Sikkert mye dere forstår her, sorry for kjedelig innlegg. Men jeg blir lei meg når jeg ikke blogger i det hele tatt! :P

Tok kameraet med meg, men.. Jeg så ikke på det en gang, så det ble ikke bilder denne gangen! BEKLAGER.  

 

Gjesteinnlegg: Mona&Video

HALLLAAA BLOGGEN!!  ?

Nååå venter vi på at en film skal laste opp... Kjedeliiii! Sååå jeg tenkte jeg kunne legge ut bilder av MEG å HJØRDIS! woohooo

 EY, her er den!!

iPad 2 eller Macbook pro?

Hellu! Jeg sparer til en ny pc, og vet at iPad og Macbook er kjempegode produkter begge to, men jeg vet ikke om jeg vil ha macbook eller ipad!

 
google

Hva hadde du tatt?  

JEG KLIKKER

Hei! Som dere sikkert har fått med dere, har jeg ett Canon EOS 600D speilreflekskamera. Jeg er kjempefornøyd med det, men kaster det nesten i bakken hver gang jeg bruker det. DRITT INNSTILLINGER.

Jeg kan ikke med innstillinger, vet ikke hvordan de fungerer, aner ikke! Skjønner meg VIRKELIG ikke på noe av det. Så jeg lurte på om noen av dere kanskje kunne sende en bra link der jeg kan få inn litt "informasjon" om de forskjellige innstillingene på kameraet, eller skrive om dem i kommentarfeltet. Hadde blitt sykt takknemlig! 

Julegavene mine

Heihei! Her er julegavene jeg fikk i år.           E n j o y
Fikk også ett smykke fra broren til Kenneth, kjæresten Elisabeth og ungene Mattias og Espen! Sååå søtt :D Fikk en hårkur jeg faktisk akkurat gikk tom for, og ett kjempefint smykke.

Tusen takk alle sammen!
Fikk også klær og sånn! Veldig fornøyd med gavene i år :) 
Hva fikk du til jul?Noen små bilder fra julaften, kommer mer.


Juletreet fikk hvertfall nok av gaver under seg.. Joda, her satt vi en stund!

Som nevnt i et annet innlegg feirte jeg jul sammen med tilsammen 4 familier. Min egen, Jastrid sin, Perla sin og Jan sin. (VI ER PÅ EN MÅTE 1 FAMILIE SAMMEN DAAAA)
Dette håper jeg skjer en annen gang og, for jeg har søren meg ikke kost meg sånn på julaften på lenge! KJEMPEGØY. Jeg fikk mange ting jeg ønska meg i år, blandt annet; Strittetang, flatskjerm, klær, pynteting til rommet, smykker, rammer osv. Koselig koselig!


Vi var også på graven til pappa og foreldrene til Reidar og ønska dem god jul. 

MÅ vise julegaven fra Kenneth senere. SØTESTE! hehehehehehe. Nå MÅ jeg spise, før jeg DØR av sult.  

Så ble det 24.Desember i år også

Heihei! Først vil jeg ønske alle sammen en riktig god jul, og jeg håper dere koser dere mye med de dere skal være sammen med. 

Jeg skal feire jul sammen med Mamma, Reidar(stefar), Petra(sistah), Jan&Anna, Sigrid, (niese) Jastrid(søster), Leandro(nevø), Christian, Patrick&Glenn, (brødre) Perla&Kjell (foreldrene). Så det blir helt sikkert dødskoselig! Gleder meg kjempemye. Vi skal på graven til pappa senere, så skal jeg levere julegaven til Alexander og hente en annen gave hos Ingrid, og så skal vi til Jastrid og dem å spise, åpne julegaver og rett og slett bare kose oss! GOD JUL ALLE SAMMEN!!!! 

Bildekollasj; Pepperkakebyen

Hei! Jeg føler meg frisk idag, ikke vondt i hodet. Jeg rydda rommet mitt idag, med 38.2 i feber, så jeg har nok følt meg frisk . Hehe!
Her er noen kollasj bilder fra pepperkakebyen igår! 
 


Facinert! 

Ha en fin lillejulaften videre!   

JULEEVANGELIET FOR FJORTISER

«Det skjedde i de dager at det gikk ut en befaling fra keiser Augustus om at hele verden skulle joine en gruppe: «Vi som vil skrives inn i manntall». Dette skjedde mens Kvirinius var helt sjef i Syria, og gruppa fikk drøyt mange likes.

Josef traska fra byen Nasaret i Galilea, opp til Judea, til Davids by Betlehem, for å signe manntallet sammen med Maria, dama hans, ...som hadde bolle i ovnen. Og mens de var der, hevet bolla, for å si det sånn, og Maria leverte varen. Hu pakka kiden inn i noe tøy, og la'n i ei krybbe, for det var ikke plass til dem i herberget.

Det var noen gjetere som var ute i natta og passa på sheepsa sine. Med ett var Herrens engler F2F, og Herrens diggbarhet lyste. Gjeterne bare: «OMG!», og engelen bare: «Slapp av, gutta! Jeg kommer med en tweet om glede, en glede for hele folket: #Frelser #Kristus #jomfrufødsel :-) :-) :-) ? og dette skal dere ha til tegn: Dere skal finne en kid som er innpakka i noe tøy og ligger i ei krybbe.»

Så kom engelens followers, en himmelsk hærskare, som ga masse kudos til Gud og retweeta: #Frelser #Kristus, og #ffnor Gud og fred på Jorden blant mennesker som har Guds velbehag»

Da englene hadde tatt kvelden, sa gjeterne til hverandre: «La oss stikke inn til Betlehem for å kolla läget.» Og der fant de Maria og Josef og den lille kiden som læxan i krybba. Da oppretta de en ny gruppe: «Vi som har sett Jesus Kristus, Guds sønn». Folk bare: «Saklig, LOL». Gruppa fikk ikke så mange likes, for å si det sånn, men det var bare i starten, for seinere i livet fikk Jesus sinnssykt mange followers.

Og Maria bare: «#DenFølelsen»
Og gjeterne bare: «Helt konge!!!»

Jeg er syk

Hei! Jeg har vert i bergen idag, syk. Følte meg ikke bra i morges, men reiste for det og nå har jeg nesten 39 i feber.. TO DAGER FØR JUL! 
Så jeg legger meg tidlig idag og håper på å bli bedre! Blogger imorgen, har vert i pepperkakebyen med Jastrid, Petra, Kenneth og Leandro! Tok bilder, så bare vent til imorgen. Vi snakkes!

Er du syk? 

Glemte en ting i det andre innlegget

? Jeg er sykt hissig.
WATCH THIS! *Jeg og kenneth snakker om ballet

(ikke seriøst)

 

Noe dere kanskje ikke visste om meg

Mona ville jeg skulle ha en sånn, og jeg vil det beste for leserene mine. Sooo, here we go!
Kos deg med litt musikk.


Noe dere kanskje ikke visste om meg
? Jeg bryr meg ekstremt mye om vennene mine, men viser det alt for lite
? Jeg hater jul, pga for mange hemmeligheter. HAHA, christmas <3
? Før jeg ble sammen med Kenneth trodde jeg det kom til å vare i 2-3 mnd. På julaften har vi vert sammen i 1 år og 3mnd
? Jeg er totalt avhengig av han
? Jeg gråt når jeg reiste fra Alanya, fantastisk plass.

? Jeg er imot mobbing.
? Jeg har forfulgt Vegard Ylvisåker med besteveninna mi, Mona
? Jeg har sykt bra humor, ler av alt.
? Jeg elsker å synge, men synger dritstygt
? Jeg elsker å ta bilder

? Jeg mistet faren min da jeg var 4 år. Han hadde lungekreft med spredning, verdens herligste far
? Jeg mistet morfar (han var kjendis!!!) når jeg var 6 år. Han var verdens beste morfar
? Jeg spiser meg alltid mett på godteri rett før middag
? Jeg elsker sjokolade
? Jeg hadde krøller da jeg var liten
04_large 
we♥it

? Jeg får inspirasjon fra Mona sin blogg
? Jeg moser alltid maten min, før jeg spiser den. Ser jo helt ekkelt ut
? Jeg var Cartoon Network og teletubbie freak når jeg var liten
? Jeg digger Miley Cyrus, Demi Lovato og Selina Gomez, Justin Bieber men ikke Rihanna
? Jeg har en søster som elsker å sende 50 linker hver dag, hehehe. jåvvu tatepita <3

? Jeg har problemer med å drikke fra glass, flaske, bokser osv. Svelger 50 liter med luft, aner ikke hvordan man drikker skikkelig. HAHAHA
? Jeg dømmer før jeg kjenner
? Jeg elsker Cimorelli
? Føler at lærerene hater meg, hehehe. Dårlige karaktere ok
? Jeg gikk alltid i trusa når jeg var liten, altså bare i truse. HEHE, elsket det


? Jeg er ekstremt sta
? Veldig nysgjerrig, har jeg begynt å mase, slutter jeg ikke før jeg får vite det
? Liker kun fisk når mamma lager det, hehehehe
? Jeg vil bli lege, inspirert av Greys Anatomy
? Jeg elsker leserene mine! 

Her er en video fra MONA sin blogg, jeg er så sykt morsom xD begynner å lure på om jeg er sinnsyk
 

Vert ute og tatt bilder

Hei! Var en tur ute med kaninene isted, tok litt bilder. Here they come!Tok et wannabe Mona bilde, hehehee! Mona in my heart!Hva synes du om bildene?? 

Hva vil DU lese mer av?

Hei! Jeg har veldig dårlig blogglyst nå for tiden, derfor trenger jeg deres inspirasjon! Kommenter dette innlegget og skriv hva du vil lese mer av!  Håper virkelig på gode tips, for jeg får dårlig samvittighet av å ikke blogge, ehehehe


we<3it

 

Juleferie!

Hei! Idag fikk vi endelig juleferie, og det er bare 3 dager igjen til jul! Gleder meg syykt. Vi så bare film idag og var tidlig ferdig. Vet ikke hva jeg skal idag, jeg. Slappe av? yeah

Hva skal du i juleferien?

Her er fav.sangen min at the moment, heheheeheh

til deg som spurte om jeg ikke er sammen med kenneth mer. JO, jeg er det! Følte bare bildet paste inn til innlegget

 

Hver og en har en dårlig dag..

..der du føler du ikke er bra nok for noen

 

Julequiz - der kom svaret!

Det er en tråd fra ett stearinlys. Gratulerer Mona!
Har vurdert bloggen din før, men siden du har ny header kan jeg si at den var KJEMPE FIN <3 

INGEN HAR RIKTIG PÅ JULEQUIZEN

Hei! Jeg kan informere om at det ikke er noen som har hatt riktig på julequizen enda.. hehehe

Jeg, Petra og Kjell Ronny prøvde å lage kort-tårn istad. Kjell Ronny tok det skikkelig chill og Petra ble overlykkelig når hun fikk til EN. seeee

Kjell Ronny med halve tårnet


Petra er overlykkelig med... 2 kort
 

Julequiz - 18.Desember
(bare tipp MASSE random! xD)


18.Desember - 4 søndag i advent

har en smule julestemning nå ja, hehehehe :DPhoto; star shots


kamera // canon eos 600d     redigering // ingen    tatt av // meg

Video - Utfordring!

ta på 720p HD for bedre kvalitetHva syns du?

Kjedelig innlegg

Hei! Hittil har jeg vert ute med kaninene mine, med Linnèa, lurer på om jeg skal se på film med dem. Hadde vert litt kos daaa. Såå, jeg løper ned på bunnpris å kjøper red bull og så ser jeg film med dem. Jaok, nå skal jeg ikke dele hele dagen min med dere. 

Senere skal jeg på noe greier med the hausberg familie, vet ikke hva det er, men Mona sa hvertfall at det var koselig. Så vi får se! Snakkes :)


jeg er fin på dette bildet
 

Mona - øving - bursdag

først vil jeg beklage for dårlig blogging, er veldig opptatt for tiden.


we found love - ahmir  // parody

Idag hadde vi naturfagsprøve, følte det gikk veldig bra. Svarte på alt osv. Men hver gang jeg synes det går drit bra får jeg 4- eller 3+. Kult ikkesant?
Jeg ble med Mona hjem idag, vi lager dans til noe HEMMELIG. hehehe, neida. Men ja, vi skulle egentlig bade i stampen, men så fikk vi ikke lov av faren hennes. Men vi får gjøre det en annen gaaaang! Idag (siden det er 17) er det 7 dager til jul, beint 1 uke! Herlighet så fort det går, gleder meg syyykt.

Vi har fult hus i helgen, har besøk av Linnéa, Christina, Leandro og Elliot! Amanda og Kjell Ronny var her idag og, men de dro hjem før jeg kom. Håper de kommer imorgen og! Dere vet sikkert ikke hvem disse er. Men det er nevøer og nieser osv.

Tok ingen bilder i bursdagen, bare sånne random bilder (det over og det under). Hehehe. Dere kan få se julekrybben som Hanna og de har laget helt selv! DRIT KUL. 


er en julestjerne over krybben!
 

Besteforeldre fest

Hei! Igår var jeg i Bergen og handlet julegaver. Mangler bare søsken, mamma&reidar igjen. Høhø, må finne på noe smart. 

 Idag skal vi ha besteforeldre fest med hele 9.trinnet. Tror det kommer til og bli koselig jeg, selv om jeg ikke skal ha med besteforeldre siden mormor bor i færøyene. Er ikke helt sikker på om jeg tar med kameraet ettersom at jeg ikke vet heeelt hvordan opplegget blir, om jeg er mer bak scenen osv. Men jaja. Min klasse skal synge "Boulevard of broken dreams" og AB skal synde "Set fire to the rain" og "Take a bow". Og sammen skal vi synge "Feliz Navidad" Uff. 

Nå skal jeg hoppe i dusjen! Hade 

Outfit: 14.12.2011MUSIKK ANBEFALING

Hei! Jeg tenkte å komme med noen musikkanbefalinger. Denne gangen tenkte jeg å anbefale gruppen som består av "Sing sing", "KC", "Big Mike" og "Mr Jones". De er de mest kjente R&B sangerne på hele youtube, gruppen heter Ahmir. De lager coversanger til kjente "låter" og legger de ut. Jeg ELSKER den gruppen, driiit kule!
Bloggvurdering - rebekkahillereen.blogg.no


Første inntrykk:
Smilende og positiv jente!

Design/Header:  Veldig hvitt og lyst, headeren er ganske tom, men søt. Helt greit design! Det er også veldig ryddig.

Bruk av bilder og videoer: Du har bilder i hvert eneste innlegg, det er heller ikke 500 bilder nedover, du har det ryddig og fint. Ikke mange videoer, men det er ikke alle som trenger videoer på bloggen sin.

Hva du kan forbedre: Designet kan du kanskje forandre litt på ettersom at det er veldig "trist". Du skriver kjempebra og har veldig sterke meninger, tørr å "snakke" ut! 

Karakter: 4 :) 

Vinneren av Julequizen 10.desember

Rebekka!
Gratulerer, du får en bloggvurdering senere idag :-)

do me a favour

Hei igjen! Lurte på om dere kunne trykke på "Splinx" modulen til høyre i sidemenyen, det hadde betydd mye! Jeg har nå tjent nesten 2 kr, woho....... hahahaha :p Men trykktrykk! <3

Top 
 trykk på den hver gang du er på bloggen min!  

VIDEOBLOGG PÅ FÆRØYSK

ta på 480p for bedre kvalitet

 

Laster opp video

Hei! Nå holder jeg på å laste opp en færøysk videoblogg, haha! Den ble sykt klein. Istad tok jeg litt bilder av kattene våre, søøøte! De kommer ut senere, om jeg husker det! Her er hvertfall en "smakebit" 

Julequiz - 10.desember

STOKK SAMMEN BOKSTAVENE, OG FINN UT HVA SOM SKAL STÅ
tips: ett dyr.
 

Så åpner vi den 10.luken i julekalenderenHar du julekalender?

Videoblogg på færøysk?

Hei! Jeg satt å tenkte litt nå.. Og, hadde det vert morsomt om jeg hadde laga en færøysk videoblogg? :o Hva synes dere jeg skal gjøre? comment 

CHILLER I JOGGEBUKSE OG HETTEGENSER JEG

Orker ikke ta de der desemberjulequiz greiene, for jeg vet ikke hva "lukene" skal være :S 


Var barnevakt for Leandro i ca 2 timer idag! På skolen var jeg og gruppen min på kjøkkenet HELE dagen.. Ble litt lei til slutt, haha.


åsåfiiiiiin

Ny ønskeliste

FRA FAMILIE

Objektiv til kameraetKlær


Mørkeblå slim converseSkriveutmaskindingseboms


Ministøvsuger <3<3<3<3


ooog,harddisk, iphonedeksler

FRA VENNER

Pynteting til rommet (kremmerhuset)


Div. rammer (helst svarte)


Evt. Tøfler, klær, accesorize ting, parfymer, iphonedeksler osv.


 

Photo; du er kanskje borteHar hatt besøk av Kenneth

(bombe, haha)
Hei! Idag har jeg som overskriften sier, hatt besøk av Kenneth. Vi har kost oss kjempemyeee, vi gikk ned til bunnpris og kjøpte julelys, så pynta vi treet i hagen + kaninburet, hehehe. KOSELIG!!!På vei ned til bunnpris tok jeg litt bilder - vet ikke hvilken innstilling jeg skulle bruke siden det var mørkt ute, men her er to av bildene!
Resten ble ikke så bra..

Jaaa, gleder meg sykt til jul! Er bare 17 dager til, glede i mitt ♥ !!


 

Vinneren av julequizen 6.desember

Ble Petra! Jeg skriver innlegg om vinnerene som ikke har blogg når jeg gidder :) 

Tentamen - bokmål + snø!

Hei! Idag hadde vi tentamen i bokmål. Tror det gikk ganske greit!
Når jeg våkna idag og så ut vinduet var det et tykt lag med snø som lå på bakkene! Sykt herlig å se, jeg elsker snø bortsett fra kulden. Skulle ut å ta noen bilder, men yeah kameraet gikk tomt for batteri. FLOTT! Fikk tatt ett, men de ble ikke så himla bra for å si det sånn.

 

Julequiz - 6.Desember

HVEM ER DETTE?


 

Bloggvurdering - monahau.blogg.no

Første inntrykk:
Headeren gir en positiv følelse og du får lyst til å lese bloggen.

Design/Header: Headeren er veldig fin, og den passer til det grå designet. Jeg ser du bruker litt HTML-koder. Positivt! Veldig fint og ryddig design!

Bruk av bilder og videoer: Du har bilder i hvert eneste innlegg, og kommer ofte med videoer. Du har veldig ofte bilder du selv har tatt og bilder som du redigerer selv!

Hva du kan forbedre: Alt er veldig bra, meeen jeg synes du kan skifte over til bokmål igjen, ehehe (a) Synes blogger er bedre skrevet på bokmål enn dialekt. :)

Karakter: 5 
 

Vinneren av julequizen 5.desember.

Vinneren av julequizen er Mona! Jeg og Kenneth har vert sammen i 437 dager! Helene tippet 1 år og 72 dager og rett etter tippet Mona akkurat før henne. Så Mona vant, men det er fortsatt flere sjanser :)

Jeg vurderer deg i neste innlegg Mona! :D


hahahaha, søtt
 

VIDEO: Jul hos Hjørdis

Jeg er alene hjemme ok

 

Julequiz - 5.desember

Dagens julequiz ER:
Hvor mange dager har jeg og Kenneth vert sammen? KENNETH HAR IKKE LOV Å SVARE!!! 

NORSK TENTAMEN: Ungdom og rus

Grunnen til 0 blogging igår var fordi jeg sov til 12, spiste, så måtte jeg gjøre meg klar til julekonsert, spise middag, osv. Det gikk forresten veldig bra med koret igår! Var kjempegøy.Hei! Idag hadde vi norsk tentamen på skolen, jeg ble ferdig ca 12:25, og vi fikk gå klokken halv. Vi skulle skrive om rus. Jeg valgte oppgave 3 som var at jeg skulle skrive en fagartikkel om rusmidler. 

Nå sulter jeg i hel her, så nå går jeg å spiser! Julequizen kommer etterpå!!!


Havfruene
AlleJentekoret

Så må jeg bare stjele noen bilde fra >Mona<


Havfruene & Mannskoret


Oss - jentekoret


Mannskoret

SOM NEVNT ER DE TRE SISTE BILDENE FRA >MONA< SIN BLOGG

Mange spørr ...

Hei! Vi har hatt rusprosjekt på skolen, så jeg og gruppen min lagde en film da. Mange spørr hvor de kan finne den osv. Så jeg legger den bare ut her! :)
 

Blåfjeeeeeell!

Ser du på blåfjell? :D

Julequiz - 3.Desember

IKKE JUKS.

kjenner jeg koker over av skuffelse..

JEG HAR FÅTT LOV TIL Å SKRIVE DETTE INNLEGGET AV EIEREN TIL BLOGGEN. INGEN NAVN NEVNES!

Altså, hvor jævlig nødvendig er det å kommentere stygge kommentarer på bloggene til andre? Og hvor jævlig dum i hodet tror de folk er?

_________________________________________________________________________________________


_________________________________________________________________________________________


Herreguuuuud... jeg blir så flau! "men meg og care<3<3 e jækli kul, og ME har et liv" jaha, hvilket liv? livet som består av å slenge drittkommentarer anonymt på bloggen til andre?
Med tanke på at jeg og eieren av den bloggen har funnet ut hvem care2 og care3(bilde under) er, så viser ikke dere akkurat tegn til liv spør dere meg. Ikke "care" heller for å si det sånn.
_________________________________________________________________________________________

_________________________________________________________________________________________

Jaok, sitter mye på pc, og så? Jeg sitter ikke lite på pc jeg heller, men meg har dere aldri kommentert? La henne sitte på pc om det er det hun vil da, er det et stort problem for dere egentlig...?
Ok, for noen dager siden spurte "care2" om hvordan jeg skjekker IP-adressene fordi hun visstnok hadde fått noen stygge kommentarer på bloggen, jeg beklager over de stygge kommentarene du fikk, men hva faen får det DEG til å kommentere dritt på andre sin blogg? Større pingler skal man lete lenge etter.

Jenta har det ikke så greit som dere har det hjemme, og da hjelper det ikke at dere ødelegger mer ved å skrive dritt. Hva synes du om folk som kommenterer anonymt og FREKT på bloggen til andre?
 

Bloggvurdering - potethodet.blogg.noFørste inntrykk: Vel, headeren kan ikke akkurat gi noe førsteinntrykk, men det inntrykket jeg fikk av innleggene var at du faktisk tørr å stå frem for det du mener, og det er bra!

Design/Header: Kul header, designet er søtt. Men kanskje du kan begynne å tenke litt mer på HTML-koder og sånn? Du kan foreksempel sette en lys ramme rundt headeren, og ta mellomrom mellom "bloggen" og headeren. Men ellers er det fint!

Bruk av bilder og videoer: Du har stort sett bilder i alle innleggene, hadde likt litt mer variasjon mellom bildene ettersom at de fleste innleggene har samme bilde. Finner ikke noen videoer, men det kommer vell kanskje(?) etterhvert! 

Hva du kan forbedre: Jeg hadde likt litt mer bruk av html koder. Det er ikke vanskelig, det er bare å søke det opp på google, og så dukker det opp mange forskjellige. Man lærer det fort! Du kan og kanskje bruke nynorsk eller bokmål etter hva du liker best! 

Karakter: 4+

Bloggvurdering - maishode.blogg.no

maishode.blogg.no

Første inntrykk: Headeren er koselig med høstblader og bloggnavnet osv, kanskje litt enkel? Men det kommer vell!

Design/Header: Designet er ganske søtt, headeren passer ikke så bra sammen, men ettersom at du ikke har blogget så veldig lenge, så kommer det seg vell snart! :) Kanskje du kan bruke mer HTML-koder, det er ikke vanskelig! Søk opp på google, så finner du mye :)

Bruk av bilder og videoer: Det er ikke bilder i alle innleggene, og som jeg har sett ingen videoer. Tipset mitt er at om du vil ha mange bilder i ett innlegg, lag en kollasj istedenfor å bruke lang tid på å laste inn bilder på bloggen din. Ellers er det bra! Du kan og ha mer tekst.

Hva du kan forbedre: Du kan kanskje korte litt ned på "xD", ":)" ";)" for det er ikke alle som er like glad i å se smiley's på bloggene! Mer tekst og ikke så mange bilder i hvert innlegg! Du kan og legge inn sanger f.eks, om det er en sang du har lyst til å dele med de andre, foreksempel! Husk html koder. Det er lett å lære!

Karakter: 4-


 

Vinneren av julequiz 2.desember

ELINE
siden hun hadde første kommentar! det er ett dør håndtak, hehehehehe
 BLOGGVURDERINGENE KOMMER NÅ! 

Har og får besøk!

Heihei! Har besøk av Kenneth nå, vi skal rydde rommet, høhø! Vi har vert mye ute med kaninene, hoppet med dem og latt dem gå på bakken, skifta i buret osv. Interresant, iknow.


Nå kommer Alexander, så vi må løpe!! HADE

 

Julequiz - 2.Desember

HVA ER DETTE?

 

We got a winner!

Camilla (og jastrid) vant julequizen! Bloggvurderingen kommer imorgen, Camilla! Og Jastrid, jeg kan si at du er verdens beste søster sånn som Petra! (A) 

Julekonserten var helt FANTASTISK gøy!!!!! Gleder meg helt utrolig til søndag! Glemte minnekortet hjemme, men vi har jo søndag, og da  MÅ jeg huske det! OHOHO, det snødde når vi kom ut fra julekonserten - JULESTEMNING! halleluja :D:D:D 

KONSERT IDAG 1.DESEMBER

Hei! Som dere sikkert vet har jeg gått på kor en stund nå, idag er det konsert i kirken på "bakkasunde".. Gruer meg litt egentlig - høhø. Skal ha en konsert i Austevollskirken på søndag og.

Vell, idag hadde vi mat&helseprøve - i begynnelsen gikk det heeelt rævva, men jeg fikk ta den muntlig med en assistent på skolen, så det gikk bedre da! Ellers har jeg bare vert på skolen å kjeda meg - nå skal jeg i dusjen osv. Har forresten kanskje ikke tid til å blogge mere idag ettersom at konserten starter halv 8 og varer i ca 2 timer, christ! hahahaSkal prøve å skrive et lite innlegg ikveld når jeg kommer hjem - lover ingenting!
BLOGGÆS PUZER

Julequiz - 1.Desember

Hei! Da er det "tid" for 1 spørsmål i julequizen min! Jeg skal PRØVE å få det til hver dag - men det er ikke sikkert det går, for akkurat denne uken + neste er jeg veldig opptatt!

Hvor er dette bildet tatt?
Tips: Det er hjemme hos meg