Meninger


Invisible Children - KONY 2012Anbefaler alle til å se den! Se den, del den og hjelp andre barn..

Når man kopierer en drøm er det ingen EKTE drøm

Igår lagde jeg en drøm på 1881.no og det var å vinne VIP og backstagepass til en 1D konsert med veninnene mine, plutselig var deg opptil flere som var omtrent kopiert..

Dette synes jeg ikke var så utrolig "kult", greit at dere har samme drøm som meg, men gidd å kopier hele driten liksom -.-

Bildet er fra en impulskonsert!

Stop the haters - Justin Bieber

Dere "haters" tror kanskje dere burde få mene hva dere vil. Tenk om dere hadde så jævlig mange "haters" som Justin Bieber. Dere hadde IKKE holdt ut, det VEDDER jeg på. 

Han er kanskje verdenskjent, og de fleste mener kanskje han tåler alt og ikke tar en dritt til seg.. Dere tar  feil! Justin Bieber er en av mange DRIT følsomme gutter. Jeg vedder på at halvparten av haterene til Justin er påvirket av alle andre. Fy **** så dårlig gjort det er av dere.. Det er så SINNSYKT unødvendig gjort! Tenk om dere var Justin, tenk dere om 3 ganger folkens. Jeg spyr av uomtenksomme folk. Greit! Jeg sier ikke dere skal elske han osv, men vis litt respekt for mennesker da.. Han er helt lik alle andre mennesker, selv om han er kjendis.

once a belieber, always a belieber. i♥justin

gi meg hatekommentarer, så skal jeg vise hvor mye jeg bryr meg om at dere skriver dritt her.

5 ting jeg hater

tilfeldig rekkefølge

1. Når folk ikke svarer på mobil, BLIR SÅ GÆRN! Hvertfall når det er noe som er viktig...

2. Å vente. Skal på besøk og så skal de noe, så må jeg vente til det er ferdig. Så blir det aldri ferdig og vi må utsette besøket......

3. Folk som slenger skylden på meg, når jeg ikke har gjort noe. F.eks om noen spørr om noe til en person, så sier personen: Sikkert Hjørdis, blablabla. Og så sier ikke den andre noe imot det. DET, er helt syyyyykt irriterende...

4. Utakknemlige folk. Har ikke ord

5. Gutter som går fra jente til jente. Og sårer hver eneste, og er glad for det. get a life 

 

kjenner jeg koker over av skuffelse..

JEG HAR FÅTT LOV TIL Å SKRIVE DETTE INNLEGGET AV EIEREN TIL BLOGGEN. INGEN NAVN NEVNES!

Altså, hvor jævlig nødvendig er det å kommentere stygge kommentarer på bloggene til andre? Og hvor jævlig dum i hodet tror de folk er?

_________________________________________________________________________________________


_________________________________________________________________________________________


Herreguuuuud... jeg blir så flau! "men meg og care<3<3 e jækli kul, og ME har et liv" jaha, hvilket liv? livet som består av å slenge drittkommentarer anonymt på bloggen til andre?
Med tanke på at jeg og eieren av den bloggen har funnet ut hvem care2 og care3(bilde under) er, så viser ikke dere akkurat tegn til liv spør dere meg. Ikke "care" heller for å si det sånn.
_________________________________________________________________________________________

_________________________________________________________________________________________

Jaok, sitter mye på pc, og så? Jeg sitter ikke lite på pc jeg heller, men meg har dere aldri kommentert? La henne sitte på pc om det er det hun vil da, er det et stort problem for dere egentlig...?
Ok, for noen dager siden spurte "care2" om hvordan jeg skjekker IP-adressene fordi hun visstnok hadde fått noen stygge kommentarer på bloggen, jeg beklager over de stygge kommentarene du fikk, men hva faen får det DEG til å kommentere dritt på andre sin blogg? Større pingler skal man lete lenge etter.

Jenta har det ikke så greit som dere har det hjemme, og da hjelper det ikke at dere ødelegger mer ved å skrive dritt. Hva synes du om folk som kommenterer anonymt og FREKT på bloggen til andre?
 

Kjære Anonyme.

Hei hei! Dette er et innlegg til de som kommenterer bloggen min, ANONYMT. 
Først vil jeg bare si, at her om dagen fikk jeg en kommentar fra en anonym at jeg var ei pingle. Sier DU? JEG kommenter hvertfall meningene mine med navn, jeg tørr å si det jeg mener uten å være anonym. 
Det siste jeg vil si er; Kommenterer du bloggen min, kommenterer du med navn ellers blir ikke kommentaren publisert på bloggen med mindre det er en kommentar med vett i. Skjerp dere...

Disse kommentarene har jeg blandt annet fått anonymt:
Anonym: Du har sikkert musearm (du har skreve for mykje på dataen) på innlegget "juledesign"
Random: Flaut, du dommer deg sykt ut LOL.. på innlegget "video; kjeder meg."     <- som om du ikke gjør det "random". 

Anonym: Kaniner skal ikke ha menneskespytt    <- hva f...?

Hvertfall.. Her er mitt ord til dere, anonyme... PINGLER

Btw;
 Det som er fint med å være meg, er at jeg faktisk driter i alt negativt som kommer i kommentarfeltene anonymt. Dæven døtte til pingler mann. 

Må bare si det.. :)

Heihei!
På den køddevideoen jeg la ut, altså når jeg kjeda meg så syyykt. Fikk en kommentar på den jeg, haha. Alt folk kommenterer :)Hehe, ja. Ehh, jeg må bare spørre deg som skrev dette: Ser du der det står: " IP-adresse: "..? Det er DIN IP-adresse, den kan JEG finne :) 

Og til dere som "sier imot" den der, ikke bry dere. Jeg tar det så lite til meg at dere skulle bare visst :P Jeg VET jeg driter meg ut, men jeg har ei besteveninne som gjør akkurat det samme; ikkesant Ingrid? :D:D:D Jeg og Ingrid er født til å drite oss ut :) hehehe, love you <3

Jeh, det var bare det :) Og om det er drit dere vil slenge - hvertfall anonymt, bare kjør på, jeg bryr meg jo så forferdelig mye, heheh. Sjelen min blir knust i tusen biter når noen kommenterer ANONYMT på bloggen min. pingler

 

Canon EOS 600D

Hittil er jeg sykt fornøyd med kameraet! Det tar kjempefine bilder, og er i kjempebra kvalitet.

Jeg gleder meg til å ta mange fine bilder som jeg kan dele med dere, blir kaaaaaanskje videoblogger også, vet ikke helt! 


 

Det er så vanskelig av og til...

Har du noen gang hatt en dødsgod venn, som plutselig ikke snakker mer med deg? Som bare ser dumt på deg om du sier hei, eller noe som er morsomt? 
Det beste man kan gjøre er å bare slutte å ta kontakt, det er sykt dumt at det må bli sånn..
"Jeg er jo ikke sur på deg!! :)" Om personen sier det til deg, blir du jo selvfølgelig kjempeglad! På skolen neste dag er det heeelt likt andre dager...

Jeg vil vite hva jeg gjør galt, hva jeg har gjort! For det bare skjedde så plutselig, jeg vet ikke hva mer jeg kan gjøre enn å slutte å snakke med deg.. :/ 

Jeg leser ALLE kommentarene

Heihei!
Jeg vet at før svarte jeg på alle kommentarene og la igjen kommentar på bloggen til de som kommenterte, men i det siste har jeg ikke gidda det, men dere må vite at jeg setter STOR pris på alle kommentarene jeg får fra dere! Det er kjempegøy å lese kommentarene jeg har fått her på bloggen.

TUSEN TAKK! ♥


THUMBS UP

Jeg skal prøve så godt jeg kan å begynne å "svare" på bloggene igjen! Og husk at om det er noe dere lurer på, så kan dere spørre om det som kommentar, så kan jeg svare på det i ett innlegg! 

Bloggen er på facebook

http://www.facebook.com/pages/photolifemusicbloggno/238282466213996

Om DU er leser av bloggen min, trykk på linken og lik siden! På den siden kan dere skrive hva dere vil ha mer av på bloggen og sånn! Jeg vil at dere skal bestemme hva som skal være på bloggen, for jeg vil at det skal være interessant for dere å lese den!